Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Pes je ugriznu babnco in zdaj bodo lastnika kaznovali zaradi kršitve določb Zakona o zaščiti živali. Se pravi, de bi moral lastnik psa zaščitit pred babnico? Ne zastopm... NAPAD PSA: Privezan je bil ob ograji ene od stanovanjskih hiš WWW.REGIONALGORISKA.SI Danes, 8. maja v dopoldanskem času, so Policisti Policijske postaje (PPP) Nova Gorica...
-
J...m ti tako srečo! Mami mi je že od malih nog govorila, da bom na koncu mavrice našel pravi življenjski zaklad...
-
Polde zjutraj pokliče direktorja in mu pove, da je čisto fuč, da ga trese, vročina, da je čist fertik. Direktor mu pravi: - "Veš Polde, kaj jaz naredim, ko se takole zjutraj počutim? Mojo ženo dvakrat noro poseksam, pol pa pod tuš, pa sem kot nov. Kar probi, pa boš videl..." Evo ti Poldeta čez 3 ure v firmi. Kot nov! Pravi direktor: - "A si probal to kar sm ti po telefonu rekel ha?" Pravi Polde: - "Ja. Ma sm jo kar 4x kresnu, ne sam dvakrat..." Direktor: - "No vidiš, da deluje ta recept. " Polde: - "Ja res deluje. Pa tudi hišo imate res lepo opremljeno, sploh kopalnica mi je všeč..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)