YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2007 Prijavi Napisano 2. marec, 2007 koncno se nekdo tud zame mal vlece!!! To te stane najmanj en ! Danes ni ve? ni? đabe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 2. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2007 To te stane najmanj en !Danes ni ve? ni? đabe. e ma ni problema!!!! prides u kamnik pa dobis!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 Alo dec, zihr ?e spi?, al pa upam da se nis celo u soboto u Snoviku utopu, ker nker nism vidu rokav?kov! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 Alo dec, zihr ?e spi?, al pa upam da se nis celo u soboto u Snoviku utopu, ker nker nism vidu rokav?kov! aloha maher ekola sm ze ustov!!!! tiho bot u rokavckih ker sm jih doma pozabu pol sm biv pa total cev dan lohk sam ob robu bazena!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 Ajoooooj, a te je pol tamav vn re?vov, ?e je bla kriza! Ej fant, u menjalnik pa ?imprej neki notr nalij, ker kokr se pa te?ko ?alta, to pa ni dobr, sicer pa bol? preventiva kot kurativa! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 no vidis tista ki se vozi okoli lesc bi pa ze znala bit sajnerjeva ker njegova je u jesenicah!!! No ?e bo? pogledal sedaj na A.com pod salon bo? ugotovil, da je Shinerjeva! Je ?e sam napisal pod kometarje. Citiraj
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 Ajoooooj, a te je pol tamav vn re?vov, ?e je bla kriza! Ej fant, u menjalnik pa ?imprej neki notr nalij, ker kokr se pa te?ko ?alta, to pa ni dobr, sicer pa bol? preventiva kot kurativa! :ne vem: jah res me je vn uleku pa kaj!!!sam a ni tamav prov cortek mater bo treba neki svojga narest!!! jah je u planu ko bo cas!!! @Saymon ja je res je sajnerjeva mi je povedu sam sm mislu da je njegova se zmer u jesenicah al tam nek pa jo je pol gospodic gregor kupu!!!! se posipam z pepelom!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 sol bolj efektivna kot pepel zakaj se sov od pepela si lah se prav lepo mal umazan Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
fr3ak Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 ?e pa ?e? bit ko ?unek pa iji v blato se kotat Citiraj
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 ?e pa ?e? bit ko ?unek pa iji v blato se kotat ga ni nc u nasem koncu mamo sam asfalt pa beton!! no koncno se je ena upogumla pa sm prsla!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
fr3ak Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 si ziher da sem ena? da nas ni ve? Citiraj
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 si ziher da sem ena? da nas ni ve? cutim voham vem... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
fr3ak Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 te pa re?i ?e nisi ?unek oni dobro vohajo Citiraj
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 te pa re?i ?e nisi ?unek oni dobro vohajo ne nisem sm kar lepo en navaden slovencek!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
fr3ak Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 navaden ziher nisi. te bi vw vozo Citiraj
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 navaden ziher nisi. te bi vw vozo no pol mi pa ti povej kak sem??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 mazdoid moze z podnapisi?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
fr3ak Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 ja jih je ve? vrst. ma? mazdoide, hondoide, .... malo heca Citiraj
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 zalte me!!! pol se bom pa fentu pa ko bote u vrsti hodil se bote pa sprasval zakaj je prslo do tega!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 zalte me!!! pol se bom pa fentu pa ko bote u vrsti hodil se bote pa sprasval zakaj je prslo do tega!!! Pretirava? Citiraj
fr3ak Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Napisano 5. marec, 2007 mo?, to ni re?itev. bodi mo?, bodi pokon?en Citiraj
mazdohist Napisano 5. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2007 nc ne pretiravam saj ves da sem custveno krhek!!!! kak moz ce sem pa mazdaidiot!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.