Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ak ?ak , ?e ubogih 20 minut, pa me ?e nav ve? na forumu do popoudne al pa do jutr zutri! <_<:(

a teb forum dela na ure al kako?

Dele se delam da delam, pol za?nem pa zares delat! :danzoman:

Al pa tut ne, me mika da bi dav kajlo ?ihtu, u Medvodah pobrav eno simpati?no deklino in ?ov na lep?i! :ljubezen:<_<

sej ce jo ne pa lahko poves pa jo bo kdo drug namest tebe

bo se bol vesela :hohoho::hohoho:

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

?kul - ti baraba, ne povem ne povem! :danzoman:

Klemn, prej sm te klicu, da vidm kva use si nabavu! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Klemn, prej sm te klicu, da vidm kva use si nabavu! :ne vem:

fon mam dol nism nc slisu jah par malenkosti no jan kar nekaj robe ne prevec sam nekaj pa je!!!! :P

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

Upam da si dubu tisto ?aro, za kero si se tok trudu in da je bla tut cena na nivoju! :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Upam da si dubu tisto ?aro, za kero si se tok trudu in da je bla tut cena na nivoju! :P

dobu dobu nc se bat

cena je bla pa orenk na nivoju!!!! :P

podpisrqrf.jpg

Napisano

No sej to je pa po?teno, ker ?e bo dav itak stisnt, pol je bol? da ma kak?en po?ten dec iz foruma! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

No sej to je pa po?teno, ker ?e bo dav itak stisnt, pol je bol? da ma kak?en po?ten dec iz foruma! :ouje:

ja je tako in jaz sem tako najbol posten!!! :hohoho:

ej prodam ti masino za 200? <_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

Raj tle udarva orng govor da nava ?e po drugih temah - alla olje! <_<

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

Lih sm zamudu! :P

A pol si zihr dubu ?tevce, panele, ?alter?ke in podobno ?aro?! B)

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Lih sm zamudu! :P

A pol si zihr dubu ?tevce, panele, ?alter?ke in podobno ?aro?! B)

a seveda mam ze vse v vozu zaj sam cakam da zacnem predelvat

:hohoho::hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

To to, mi je kr morala kej tacga sli?at, ker vem da bo? naredu res neki spe?jl, no sej tut izhodi??e nima? tok slabo! <_<:hohoho:

Jz pa sm meu u?eri redn servis pa je voz dubu Leklerkov ole, pa ?e par stvari, pa u benz pumpi je blo vodo ve? kt u kakem vodnaku :hohoho:

Le?aja pa se ni dal zamenat, ke je preve? zarustan use skupi, tko da ga je majstr sam mav namazu, pa bo pol nasledni? sledila menjava! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

To to, mi je kr morala kej tacga sli?at, ker vem da bo? naredu res neki spe?jl, no sej tut izhodi??e nima? tok slabo! <_<:hohoho:

Jz pa sm meu u?eri redn servis pa je voz dubu Leklerkov ole, pa ?e par stvari, pa u benz pumpi je blo vodo ve? kt u kakem vodnaku :hohoho:

Le?aja pa se ni dal zamenat, ke je preve? zarustan use skupi, tko da ga je majstr sam mav namazu, pa bo pol nasledni? sledila menjava! :blink:

ja zakon kok si pa kaj e za to odstev???? :ne vem:

podpisrqrf.jpg

Napisano

Dav sm mu 50 ojrov, s tem da mi je ?e use une plastike popedenu okol za??ite motorja, pa jasno filtre menu, pa z le?ajem in temi stvarmi se je ruvav par urc, pa n? naredu! <_<

Pol pa je biv smeh, ko me upra?a dec kok ?em ti zdej re?unat, usega ti ne smem, k nism n? naredu, ?ist ?ez prste ti pa tut ne morm pogledat k sm se par ur jebu! :danzoman:

Pa sm reku, da naj nardi da bo za oba prov in da nav noben takratke potegnu, pa se nasmeje in re?e, da takratko bo v tem primeru itak on povleku, ko nima kej pokazat! :D:hohoho:

Morm letet delat, LP vsem! :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

No sej to je pa po?teno, ker ?e bo dav itak stisnt, pol je bol? da ma ksna baraba s foruma! :ouje:

s tem se pa strinjam :bravo:

Napisano

Tole je pa ponarejanje izjav od drugih, ki se hudo kaznuje po ZKPju! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Kje je zdej moja pekovska dru??ina, mogo?e sta ?la do ?e enga peka k pe?e poliestrske ?emlce in ostale dobrote - u Toma?evo! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Kje je zdej moja pekovska dru??ina, mogo?e sta ?la do ?e enga peka k pe?e poliestrske ?emlce in ostale dobrote - u Toma?evo! :danzoman::hohoho:

ah ke tja nas nosva dobrote da je pol ke popusta :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Napisano

ah ke tja nas nosva dobrote da je pol ke popusta :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

ja pa da pol borutu mal vec zracuna!!!! :hohoho:

podpisrqrf.jpg

Napisano

ke si mazdohist zadne cajte te ni nc ke prevec vetj temi

raje sem zgolj opazovalec!!!! :hohoho::P

podpisrqrf.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.