sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 eni spite eni pa smo delal wiiiiiiiiiiiii.. pred uporabo orodja se posvetujte z strokovnjakom ce bo zdrzalo :oops: zdej pa sam zgt prasico Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 kaj pa ima? to zaeno orodje ko ti ga je uspel tako zlomit Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 kaj pa ima? to zaeno orodje ko ti ga je uspel tako zlomit Slabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 kaj pa ima? to zaeno orodje ko ti ga je uspel tako zlomit unior ... Citiraj
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 kako bi blo to zdej fajn lepo ulaufat? Citiraj
ReDevil Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Mazdohist, ke se skriva?, tle so nama drugi ?e ?ist temo zapacal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Mazdohist, ke se skriva?, tle so nama drugi ?e ?ist temo zapacal! ma kje u pojstli se spat ,e ne pustite!!!!!joj kaj un ustvarja mater mu sm mu vceri skoer diske pokradu ker gredo tud na moj voz!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Helou kolega, kon?no si pr?u! Jz pa morm ?ez par minut ?e letet na arbajt mahn! U?er sm montiru radio, pa je zdej kr fino, oz. dost bol?, vsaj loh poslu?am moje skutr, ne more? gor ne dol me ujet na lojtrci! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Helou kolega, kon?no si pr?u! Jz pa morm ?ez par minut ?e letet na arbajt mahn! U?er sm montiru radio, pa je zdej kr fino, oz. dost bol?, vsaj loh poslu?am moje skutr, ne more? gor ne dol me ujet na lojtrci! jah sem le prlezu ja!!!!! haha ti kar delaj jaz pa se bom!!!!! zakon sam da ti svira tako kot ti more!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Evo pa ?e morm odrint, ej Klemn a te kej mika da se nam prdru?i? za 1. maj. No tole si poglej! http://www.cappelli-tourist.hr/SearchResul...amp;do=2.5.2007 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Evo pa ?e morm odrint, ej Klemn a te kej mika da se nam prdru?i? za 1. maj. No tole si poglej! http://www.cappelli-tourist.hr/SearchResul...amp;do=2.5.2007 ma ves kje je se prvi maj!!!!! jah ves da bi su na suhtu naj pa zaprosim da naj se zemelce kar same pecejo al kako!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 Mazdohist, ke se skriva?, tle so nama drugi ?e ?ist temo zapacal! a cs rect da ne smem vec pisat? Citiraj
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 a cs rect da ne smem vec pisat? ne ne ni tega reku pa kje si ti to prebrav???? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 ne ne ni tega reku pa kje si ti to prebrav???? na prejsni strani Citiraj
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 na prejsni strani đti si cuden!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 đti si cuden!!!!! sam to ze vem Citiraj
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 sam to ze vem pol pa ne tezit !!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 pol pa ne tezit !!!! ok pol pa bom nehal nabijat Citiraj
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 ok pol pa bom nehal nabijat nisem tega reku reku sem sam da nehaj tezit z takimi!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 nisem tega reku reku sem sam da nehaj tezit z takimi!!!! oka redevil spet spi al kako?sm ti ze takrat reku da si zajebal naslov! Citiraj
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 oka redevil spet spi al kako?sm ti ze takrat reku da si zajebal naslov! jah prej sva govorla je reku da se dela da dela!!!! jah pa kaj naj sedaj je kar je Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 14. marec, 2007 Prijavi Napisano 14. marec, 2007 jah prej sva govorla je reku da se dela da dela!!!! jah pa kaj naj sedaj je kar je ti pa mu vrjames sam blamira se k spava Citiraj
mazdohist Napisano 14. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2007 ti pa mu vrjames se blamira se ne k spava jah niti jaz ne vem dober ce bi mu verjev!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.