ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Sam ti ma? dobr recept za se mi zdi, ker k?n k se pa krega z njimi pa ponavad popu?i in to ni dobr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Sam ti ma? dobr recept za se mi zdi, ker k?n k se pa krega z njimi pa ponavad popu?i in to ni dobr! jas se nikol ne kregam no ja razen ko hoce tablce poberat takat u iber popizdim!!!!drugace pa jih skoz zajebavam u zivo sam to tako da jim ni nc jasen!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Ja sej ?e je "podjeb party" pa previsokem nivoju, pol itak ne dojemajo - ve?ina! Ti pa priporo?am tist ko je enkat kolega Boss napisu, da ima skopiran ZVCP in ga ma sabo, pa pol vid kok mu ho?jo polcaj?ki kej bu?e prodajat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Ja sej ?e je "podjeb party" pa previsokem nivoju, pol itak ne dojemajo - ve?ina! Ti pa priporo?am tist ko je enkat kolega Boss napisu, da ima skopiran ZVCP in ga ma sabo, pa pol vid kok mu ho?jo polcaj?ki kej bu?e prodajat! no saj jaz ga znam pa kar nekaj na pamet sam se ga ze ene 3 leta nazaj na pamet naucu pol pa sam predebateras tiste zadeve ko jih spremenijo!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Odli?no - pol s tabo ni dobr ?e?n zobat, ma jebe? ?e?ne bova ?la midva raj enkat u kratkm na pir! Mj se fajn, morm z?et delat! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Odli?no - pol s tabo ni dobr ?e?n zobat, ma jebe? ?e?ne bova ?la midva raj enkat u kratkm na pir! Mj se fajn, morm z?et delat! :ne vem: zmenen!!!! se beremo se kaj!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Sej prov za dovg se me ne uspete losat, sm ?e nakratko nazaj! Mazdohist - ma? ti kako slikco da si jo dam za avatar na temo Mikserja npr.! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Sej prov za dovg se me ne uspete losat, sm ?e nakratko nazaj! Mazdohist - ma? ti kako slikco da si jo dam za avatar na temo Mikserja npr.! :ne vem: ja bi se kaj najdel zakaj ??? a od tvoje al ko na splosno??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Od ene ful lepe rde?e po?timane alla F&F, pa da bi bla lo?livost taka da bi jo loh mev za avatar! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Od ene ful lepe rde?e po?timane alla F&F, pa da bi bla lo?livost taka da bi jo loh mev za avatar! bom zrihtusam kaj od boka ud uzadi u usta.... aja to ni na tem koncu foruma!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Uspredi u usta, no sej bom probu najdt eno tako pa mi jo sam poman?i. Od 1. rde?e k je ?traus prlepu! Tale F40 scena! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Uspredi u usta, no sej bom probu najdt eno tako pa mi jo sam poman?i. jah mam jaz tega sraja koker ga ces ti jo bom dav jaz u usta!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Probi mi tisto sliko spedenat, pa pol ma mjl al pa ZS, ker tok lepe ?e nism nkol vidu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 Probi mi tisto sliko spedenat, pa pol ma mjl al pa ZS, ker tok lepe ?e nism nkol vidu! bova zrihatla!! aja pa vsaj dober tek bi mi lahko reku!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 kaj je zdej banda? petek!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 petek!!! toooo!!! Probi mi tisto sliko spedenat, pa pol ma mjl al pa ZS, ker tok lepe ?e nism nkol vidu! a je ksna picka v igri? Citiraj
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 a je ksna picka v igri? ja pa se poznas jo!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 kira? en iz slo!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 en iz slo!!! cak mi ces povedat da mas zenitno agencijo? Citiraj
mazdohist Napisano 22. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2007 cak mi ces povedat da mas zenitno agencijo? kaj kaj jah ne vem kako bi ji reku mogoce lahko tudi tako!!! ej banda grem jaz se vidmo ko se!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 kaj kaj jah ne vem kako bi ji reku mogoce lahko tudi tako!!! ej banda grem jaz se vidmo ko se!!! se prav jih mas prevec pol jih pa svoje okol talas Citiraj
ReDevil Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 O ?kul, a si glih pr?u Mazdohista zamenat, kokr pr ?tafeti! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 22. marec, 2007 Prijavi Napisano 22. marec, 2007 O ?kul, a si glih pr?u Mazdohista zamenat, kokr pr ?tafeti! ovisno v cem v enih stvareh je itq nezamenliv to bo vsaka zenska povedala Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.