ReDevil Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Gremo za?et debato na tem vadbenem poligonu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Gremo za?et debato na tem vadbenem poligonu! o kakem poligonu je sedaj govora??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Telem, kjer se strela s slepimi naboji! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Ej maher, tale odbija? na korejcu mi je ful OK! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1327883# Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 23. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Ej maher, tale odbija? na korejcu mi je ful OK! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1327883# iozvini men pa ne potegne kaj prevec!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Jah men je u osnovi voz precej gr?i kot prej?na izvedba, ampak sam odbija? mi je Pa kokr vem ga je n? Toma?evski pek peku! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 23. marec, 2007 Prijavi Napisano 23. marec, 2007 Ej maher, tale odbija? na korejcu mi je ful OK! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1327883# Men je ta korejc najgr?i od coupe-jov Ni mi v?e? spredni konc niti na kii niti na Toyoti ?ist mi je faljen :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Sishi Napisano 24. marec, 2007 Prijavi Napisano 24. marec, 2007 Bogdej. Kak ste. ReDevil me bo? moral kej o odbija?ih informirat...upam... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazdohist Napisano 25. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2007 Bogdej. Kak ste. ReDevil me bo? moral kej o odbija?ih informirat...upam... kakih odbijacih?? :ne vem: am drugac pa dobeer vecer!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Bomo k?no rekl o odbija?ih, z veselom! Mazdohist, a ?e spi?? Zelc, se strinjam, 1. serija kupeja je velik lep?a, pa zadna (ferarijevska) je majka! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Mazdohist, a ?e spi?? kdo ce se spi??? v323F za ker voz pa ti to rabis plastiko??? :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Aaaa spet sva se glih falila! Klemn kok ti je kej u?e? moj novi avatar! S kolegom 323F bosta u prihodne loh kr sodelvala, tut u smislu odbija?ev pa k?ne druge plastike, no sicer bo pa on povedu zakaj, baje misl svojga ?trihat u rde?o, najlepej?o barvo spljoh! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Helou kolega, kva se kej z avtom dogaja, s Hondo? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Helou kolega, kva se kej z avtom dogaja, s Hondo? ti se ziv tukej?z avtom zdej sm tok sestavu skup da se lahko vozm je vreme prevec mikavno da bi stala v garazi -> zgt prasico!! Citiraj
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Odli?no, pol punto ni ve? aktualn al pa vsaj ne preve? za?elen! Dejta z mazdohistom odpret eno JDM delavnco, pa da se ?e ostali Japon?ki prdru?mo in da kej skup ustvarmo in polep?amo na?e karjole! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Odli?no, pol punto ni ve? aktualn al pa vsaj ne preve? za?elen! Dejta z mazdohistom odpret eno JDM delavnco, pa da se ?e ostali Japon?ki prdru?mo in da kej skup ustvarmo in polep?amo na?e karjole! punto je aktualen zazelen dobrodosel konc mesca ej noben problem bom kmal direktor pol pa sam sprememba namembnosti al pa se to ne pa gremo jdm riz delat.. tukaj je lahko ze seznam kdo bo prvi 1.sql Citiraj
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Jz sm takoj za, ampak se ?e en upam napisat na listo, pa tut spodobl bi se da je najprej zravn Mazdohist, pa da prevzame pobudo! Sam bi blo res fajn, da bi se peklo odbija?e in kak?ne raznorazne dodatke, ne pa samo ?emlce, sej ne re?m pr men je hrana sicer prva, ampak ob plehu, loh tut mav po?aka! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Jz sm takoj za, ampak se ?e en upam napisat na listo, pa tut spodobl bi se da je najprej zravn Mazdohist, pa da prevzame pobudo! Sam bi blo res fajn, da bi se peklo odbija?e in kak?ne raznorazne dodatke, ne pa samo ?emlce, sej ne re?m pr men je hrana sicer prva, ampak ob plehu, loh tut mav po?aka! najbl vazno je "duhovna" hrana sam da ti pol ne bo zal k ne bos drugi!!ja pa ksnga polzka, pa raznorazno poliranje sej cene pa se lahko oboje dela ves kok je pol obe hrani!! Citiraj
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Jah ve? kako je, kdor je drugi je u bistvu ?e prvi pora?enc! Ja hrana pa mora bit, sicer pa ho?emo kruha in iger! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Jah ve? kako je, kdor je drugi je u bistvu ?e prvi pora?enc! Ja hrana pa mora bit, sicer pa ho?emo kruha in iger! to ti govorim..potrud se da prides na prvo mesto jebes kruh vazn da se zge pa da se sraufa!! Citiraj
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Pa da se tut kej mesa pr?ge, da se ne ?ge sam pleha in gum! :ne vem: Ja jz sm za da se kdaj kej nardi na na?ih vozovih, makar se kdaj z mazdohistom oglasta u moji doma?i gara?i, pa ni vrag da se kej ne nardi pol na avtu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Pa da se tut kej mesa pr?ge, da se ne ?ge sam pleha in gum! :ne vem: Ja jz sm za da se kdaj kej nardi na na?ih vozovih, makar se kdaj z mazdohistom oglasta u moji doma?i gara?i, pa ni vrag da se kej ne nardi pol na avtu! jah to pa mate sam eni tako sreco da zivo meso zgete bom mel v mislih sam trenutno je bl kriza s casom.. Citiraj
ReDevil Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Ej kolega da nis ti od Klemna fasu k?nga virusa, k se mu re?e nimamcajtanikolspljohitak?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Ej kolega da nis ti od Klemna fasu k?nga virusa, k se mu re?e nimamcajtanikolspljohitak?! hm pomoje mas res!sm pa studiral od kje pa kaj sm dobu!zakaj nima tedn vec sobot?!?al pa dan vec ur... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.