Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ej ti redevil kaj pa si ti v petk 17-25min tok zavzeto razlagav sopotnici da nisi mel tok casa da bi vsaj na trobo prtisnu?

mazdohist vas pozdravla..

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Hm glih sva ?la s strokovno sodelavko iz Adama Ravbarja! :P

A si me vidu al kva? :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Hm glih sva ?la s strokovno sodelavko iz Adama Ravbarja! :P

A si me vidu al kva? :ne vem:

a za blow job?

ne cini se mi da sm te vidu... aja pa ne delaj drugc zastojev pr zeleni luci!!!!!!!

:blink:

Napisano

Zastoje ponavad delava z Redvindom zutri, da se on izkrca, pol pa spet na juri? po gasu! :jupiii:<_<

?e zdej ne vem ke si me vidu to?no? :ne vem:

Ker ?e bi me vidu kako urco ksnej si me pa vidu z eno precej mlaj?o, tko da povej to?no! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Zastoje ponavad delava z Redvindom zutri, da se on izkrca, pol pa spet na juri? po gasu! :jupiii:<_<

?e zdej ne vem ke si me vidu to?no? :ne vem:

Ker ?e bi me vidu kako urco ksnej si me pa vidu z eno precej mlaj?o, tko da povej to?no! :D

na kriziscu!!in si zavijal na AC!!

matr kok pa jih mas ti..

sej zdej mi je pa cist jasno zakaj pr zeleni se kr stojis!!!! :hohoho:

Napisano

O to pa nikol oz. ne tko zlahka, ob 16.00 je konc ?ihta, pa je bol? it mav prej! :ne vem: :P

Ja glede nasprotnga spola se kr dogaja neki, ampak nam se hvalu! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Vrjetn si hotu napisat da jo podjebava? u mozak! :D

No ?e pa kej druzga z njo po?ne?, pa upam da si z usemi glavami pr stvari! :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja zdej ne vem al je to dobr al slabo! :D

Jz pa mav testiram klicn dostop in :ouje: res je spiderska zadeva! :danzoman::hohoho:

Matr vola sam kok je pa :( tale tema, odkar ni kolega z rde?o BG GTjko ve? gor! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja zdej ne vem al je to dobr al slabo! :D

Jz pa mav testiram klicn dostop in :ouje: res je spiderska zadeva! :danzoman::hohoho:

Matr vola sam kok je pa :( tale tema, odkar ni kolega z rde?o BG GTjko ve? gor! :ne vem:

Jah jaz tud nevem recimo da dobr :unsure: Ja za kolega pa res ?koda da je ?el kr dol z foruma <_<

Napisano

O to pa nikol oz. ne tko zlahka, ob 16.00 je konc ?ihta, pa je bol? it mav prej! :ne vem: :P

Ja glede nasprotnga spola se kr dogaja neki, ampak nam se hvalu! :D

ja se pravi da si do 16h na sihtu po 16 pa ne netu :P

mas ksno viska?

se priporocam :ouje:

Napisano

O, lej jo!

A ne bi mogla biti ti ?e v postelji? Pridne punce hodijo spat s kurami! Malo manj pridne pa jasno s fanti. :hohoho:

?e malo manj pridne pa s puncami :hohoho::hohoho::hohoho:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

O, lej jo!

A ne bi mogla biti ti ?e v postelji? Pridne punce hodijo spat s kurami! Malo manj pridne pa jasno s fanti. :hohoho:

misli? tak: pridne punce hodijo spat s kurami, domov pa pridejo ob 6 vjutro :D
_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

Tut ni slaba ideja ja.

Pridne punce pridejo domov ko je dan, ?e je pa to ob 6ih zjutraj pa pa? takrat.

ob svetlem hodjo domov po?teni ljudje ^_^
_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

SQL , pr teb nkol ne vem al je jutro al kva, se prav zdele zih vela pozdrav DOBR V?ER! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

SQL , pr teb nkol ne vem al je jutro al kva, se prav zdele zih vela pozdrav DOBR V?ER! :danzoman::P

ah ce ne ves pa kr avbiks rec :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Telefon zamenjaj pa bo lepše vse skupaj.... 
    • To so že malenkosti, kak dl se mogoče pozna... 😉
    • Ja, vem, kmet an s hribu doma... Ma če jaz to prav razumem, potem je vsaj Mazdo srečala pamet. Mislim, tudi jaz žagam drva če ljudje kupujejo. Torej, kdor mi naroči drva, jih pripravim in mu jih dostavim. Očitno bo tudi Mazda svoje šestice delala po naročilu. Kar v dobi računalnikov sploh ni problem, kupec pa dobi točno to, kar bi rad in ne nekaj iz zaloge pa kakršnokoli že je. Mislim, da je to eden boljših miselnih preskokov. Delali bodo to in toliko, kar in kolikor bodo ljudje kupovali. Torej, če prav razumem, potem jih je za pohvalit.
    • Uff, se midva ne razumeva kot kaže.   Razmišljal sem v tej smeri, da recimo OVE (sončnice, vetrnice) proizvajajo takrat, ko lahko in takrat pač nastanejo viški, ki jih ne moreš porabiti v času, ko so na voljo in so drugače popolnoma izgubljeni. Takrat te viške spremeniš v izdelavo vodika, ki ga spraviš v bljižini teh OVE elektrarn. Ko pade noč in ko veter ugasne pa to energijo skranjeno v obliki vodika začneš menjat nazaj v elektriko. Nobenih avtov, vlakov, kamionov, avtobusov ne rabiš za to.   Seveda bodo izgube v predelavi, ampak še vedno ne take kot, ča ne narediš nič. Aja pa ogromnih rezervoarjev ni treba, saj je ta vodik namenjen samo za prebrodit noč, da taka elektrarna rata, kot stalen vir elektrike.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.