mazdohist Napisano 25. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2007 Lep pozdrav ?e enmu jutranjiku! Jz pa mam dost ?ihta za dans, se tipkamu jutr, si ju! ajde uzivaj!!!! jah eni smo sli zgodaj spat pa mamo pol dovoljenje dlje spat!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. april, 2007 Prijavi Napisano 25. april, 2007 Lep pozdrav ?e enmu jutranjiku! Jz pa mam dost ?ihta za dans, se tipkamu jutr, si ju! tudi vam g. devil devil se zdej nis povedal ce te bojo zaprli k sm zanc vidu da mas avto parkiran pred sodiscem al zagovarjas ksne strojane loncarice kamenika pluta ja mazdohist eni pa pac rabmo 14 ur spanca pa spimo zato do 16h Citiraj
mazdohist Napisano 25. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2007 ja mazdohist eni pa pac rabmo 14 ur spanca pa spimo zato do 16h a ti to men!!!! ves kaj ce bi ti pu qurca tako delu ko jaz bi rabu 24 ur spatz!!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. april, 2007 Prijavi Napisano 25. april, 2007 a ti to men!!!! ves kaj ce bi ti pu qurca tako delu ko jaz bi rabu 24 ur spatz!!!!! ne to zame!!ce bi moj qurc tok delal k tvoj bi odpadu Citiraj
mazdohist Napisano 25. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2007 ne to zame!!ce bi moj qurc tok delal k tvoj bi odpadu jah seveda bi odpadu kerga nebi nic uporablju!!!!am ker ga pa skoz namakasw v vaginalnih izlockih pa ga z tem ohranjas pr zivljenju!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 25. april, 2007 Prijavi Napisano 25. april, 2007 jah seveda bi odpadu kerga nebi nic uporablju!!!!am ker ga pa skoz namakasw v vaginalnih izlockih pa ga z tem ohranjas pr zivljenju!!!! to zase govoris ja!ej kaj pol dns ob 20h? Citiraj
ReDevil Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 tudi vam g. devil devil se zdej nis povedal ce te bojo zaprli k sm zanc vidu da mas avto parkiran pred sodiscem al zagovarjas ksne strojane loncarice kamenika pluta ja mazdohist eni pa pac rabmo 14 ur spanca pa spimo zato do 16h Jah glede sodi??a nav panike, kr tkt sm "nabrisane" zastopov in pol ne bo huj?ih sankcij. No mev sm de?urstvo in tkt k si de?urn (de?urstva mamo samo na preiskovalnem oddelku), tkt ma? loh voz spred parkiran in je pa? lih tkt bomba uletela oz. kvazi bomba! No u?er sva ?la z Nisdejem na omenjenga pivenca, pol sm ?ov pa laufat in sm ugotovu da ni to najbol?a varjanta, treba al sam te?t al sam pit, ne pa oboje troje! :ne vem: P.S. Priporo?am pitje! :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2007 to zase govoris ja!ej kaj pol dns ob 20h? ne za tebe sm to govoru!!! am ja ob "0h P.S. Priporo?am pitje! :mi pijemoo: ...v neomajnih kolicinah!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 Ja no po pamet, zdej ?e je za koga nebo meja, pol pa? do tm :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 treba al sam te?t al sam pit, ne pa oboje troje! :ne vem: P.S. Priporo?am pitje! :mi pijemoo: Tud jsz sm se u?er bl majavo prpelu do doma Sam pomaga ?e gre? na pija?o z avtom ne pa s kolesom Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 26. april, 2007 Prijavi Napisano 26. april, 2007 Mah Denis, bo ?e kdo mislu da sva se ga nadelala ku kujna! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 26. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2007 Mah Denis, bo ?e kdo mislu da sva se ga nadelala ku kujna! saj trikrat ni za rect!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 3. maj, 2007 Prijavi Napisano 3. maj, 2007 Helov se mav ?e tle uklaplam! Mazdohist in ostali, kako ste kej pre?vel, upam da ni biv poudark sam na pre?ivetju zdej med praznki! P.S. Kar se Mazd ti?e, me je pa Tvingo fino vozu zadnje 4 dni po morju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Denis dej ulet mav na Meso?er (MSN) upam da ti dele - k gor te ni vidt! :ne vem: ?e ne pa tle u na?i gobca?ki temi naredva mu?ki govor! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Ej ?ou zdj ne morm, grem BGjko rihtat tko mejbi ?ez k?no urco prletim na MSN! Upam da mi znese. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Ti jo kr fajn zrihti, a zdej si ?e gor? :ne vem: Mi smo se pa zdele s hro??em vozil, k ga je SDI maher kupu in je kr morala, sicer ne gre ve? kt 90, ampak pa? za nedelske vo?nje in za u k?n breg se odpelat je pa Amerika! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Poki tle sm glasvov zate - te mormo spravt na lestuco, no pa ?e koga! http://www.avtomobilizem.com/modules/carsh...lace.php?car=35 P.S. Loh bi tut mazdohist objavu slike svojga kon?ka na A.com, zdej ko sm ga jz umaknu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Zelc - a gre? ?e ti z nama z D-jem dans na Ravbar?ka? :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Daaan - kako kej hondurina - se kej dogaja z no? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Daaan - kako kej hondurina - se kej dogaja z no? pociva kako pa si ti kaj? mazdilak laufa? Citiraj
ReDevil Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Kva pa misl? - mora delat! Ta al pa najksnej nsledn tedn gre orng u delo, mal k mehaniku, glavno pa je to kar bo pol maestro Edoardo aus Tomatschevo naredu, da bo pol stroj! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Zelc - a gre? ?e ti z nama z D-jem dans na Ravbar?ka? :mi pijemoo: Ej bil sm zuni tko da ?e sta za lahko jutri Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Midva sva svoje opravla, zdej se neki za petk menva, ampak ?e ni zihr! :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.