Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• HANKOOK Winter i*cept evo3 W330 Bi pomoje ble čist ok. Pa so pod 200€.   Dimenzija je nenormalna. Ne glede na to kaj Alex govori. 225/45 je normalna dimenzija za 17". Tak kot so ble za Giulietto in tam so bile tudi ugodne cene.   Tudi jaz imam zimske 18" drage. Samo tak fejst pa ne.   184€ komad Pilot Alpin 5
    • Jaz zimske 17"...letne pa 19"
    • Se razume. Ampak me vseeno zanima, če ima kdo izkušnje s tistimi med 150 - 200 al je vse to crap in je treba pač kupit 250 in je mir? Dejstvo je, da sem navajen dati na avto čimboljše gume, ker je to edini stik z podlago, ampak tukile je cena res že malce ekstremna in bi mogoče bile dobre tudi kakšne cenejše.  
    • To so normalne dimenzije in normalne cene za 19".
    • Imam spet en tak avto (mazda6 2018), ki ima čudne dimenzije gum in so drage za popizdit. Delam po 1000 km na teden in rabim nove zimske gume v dimenziji 225/45R19 in nimam pojma, kaj kupit, da še zadovoljim potrebe po stabilni vožnji, porabi, obrabi čez zimo.   Ima kdo kak predlog, ker cene se res gibajo med 150 do 250 eur.   Hvala.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.