ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Probi feltne posadit, k solate itak ne rabm, no edin papirnato za u to?l! Kdaj bi pa ti uletu pol po robo od muzke da odmontira? oz. kdaj bi ti zneslo, k to d se zmeram faliva mi je itak ?e jasno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 15. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Probi feltne posadit, k solate itak ne rabm, no edin papirnato za u to?l! Kdaj bi pa ti uletu pol po robo od muzke da odmontira? oz. kdaj bi ti zneslo, k to d se zmeram faliva mi je itak ?e jasno! ti nevem najraj v dopoldanskih uarah sam saj ves kako je k kdaj pa kdaj potegnem tja do ene 12 pa mam pol cev dan zjeban!!! jah une za utosl pa lih nebi izvazu pi tud men prav prsla!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 No pol pa bom ti jz nekam klju? skriu pa bo? loh ti naprej stvar pedenu a ne pa bo ?ist kul, kva prav?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 15. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 No pol pa bom ti jz nekam klju? skriu pa bo? loh ti naprej stvar pedenu a ne pa bo ?ist kul, kva prav?! mahari!!!! nic ves pocas jaz letim amm se danes enga sraja za postimat da nevem ce mi bo sploh na siht ratal pridt!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Dobr pol pa fino oprav svoje dejavnosti in se morva kej zment, oz. sli?va se nekje sred tega tedna, pa ti povem kam sm skriu klju? in gre? ti u akcijo! Do tkt pa probi ?imbl u?ivat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 ?uliboj, dejmo k?no tle re?t, , si prispeu dumu? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ToYoTa-Boy Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 oooooooooooooooooooooo gorakkkkk Citiraj Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Kul, sej vrjetn polcajev ni blo tko da je use u redu a ne, pa tut najdu si zazihr brez problema? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ToYoTa-Boy Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Ja itk itk sem najdu brey problema y eno sem se pogovarju sem bil tok gorak da sem skor mim doma pelu ej cist sem se yadebateru voyu pa cist normaln Citiraj Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 To je kul, sej komi ?akam sredo d se gre na ?uuur! Mene je pa zdele ?e teta Mateja za?ela nadlegovat, pomoje bi kej rada Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ToYoTa-Boy Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 ja itk morva zurat na polno kokr bo dal napad na rite bom naredu seveda na zenske rite da nebo pomote kumi cakam sredo : Citiraj Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 To dec, sreda bo res morala, pa ?e pol gre? u soboto z nami v MB! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Rocky Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 kaj pa je v sredo? :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Ja kva gremo harat u Fak fektori! @Boss bi loh naredu eno anketo na temo volitev, da vidmo kdo je najbl popularn med mazda?i od kandidatov! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 A da bi?? Pa sej lahko ti anketo u?ge?.... Citiraj
LabiGT Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 heh ostali si ne upamo ankete narest...to je tvoja domena boss drugace pa, ker je moja asistentka turka, moram pol se jaz zanjga glasovat (vseen od teh se mi zdi najboljsi kandidat) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Meni pa se zdi najbolj?iod vseh.... ....nobeden.... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 o politiki nebi anketiral, ker noben od njih nima pojma Citiraj
zemir Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Ja kva gremo harat u Fak fektori! @Boss bi loh naredu eno anketo na temo volitev, da vidmo kdo je najbl popularn med mazda?i od kandidatov! :ne vem: Kaj pa je v sredo u fan fektoriju? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
zemir Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 a ni danes? Ja sej zato :ne vem: ?e greste danes se vam pridru?im Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 ne vem ?e bo ?as it, ?e pride? v 1 uri v MB in mi dvigne? index bi se dalo kaj zmenit Citiraj
Boss Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Kaj pa je v sredo u fan fektoriju? bunke by varnostniki... a ne napaka, to je v Globalu Citiraj
ReDevil Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 U Fan fektoriju je jutr, se prav v sredo postabsolventski ?ur, tko da bo zihr dobr, kdor je gorak, je vabljen! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Rocky Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 U Fan fektoriju je jutr, se prav v sredo postabsolventski ?ur, tko da bo zihr dobr, kdor je gorak, je vabljen! a ni to samo za absolvente? :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.