mazdohist Napisano 19. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Evo zdej smo pa 3je lastniki rde?ih strojev z dvi?nim lampam, hihi! No kva bota kej povedala, d vaju ne pra?am kej da vama bo pol nerodn! mislim da bo tebi kaj narodn!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 No pa da sli?m, mogo?e ho?? re?t da sm na voukulji slabo ?trihni prage, ki jih ?e nis vidu! Ej kako pa to da si gor ob taki uri na petk Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 frej vecer mam Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 U smislu nsprotnga spola al ?ihta - kdo je ve?ji vladar! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 za enkrat obojega! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Kak?n se vama zdi voz od Blindeka, bavarc, k ga je lihkar predstavu, men je Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ToYoTa-Boy Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Ja dons sem mel ful dela pa dost polcijskih postaj hehe drgac mam pa dost vecjo moralo zdj res tex Borut jutr ti bom zvezu radip da bo tipi topi Al bo al nebo jst nevem Citiraj Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Mogu bo delat, za tist pa ni panike, bom ?e zobe stisnu ?e bo treba! No poglejta si bemeve, pa povejta kak?n je! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Kak?n se vama zdi voz od Blindeka, bavarc, k ga je lihkar predstavu, men je lusten je ja! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Rocky Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 hej banda.... tojotaboj as se naspal? .............v daljavi vidim....................luc................ Citiraj
ToYoTa-Boy Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Nevem za kerga bavarca gre???????????????????? Citiraj Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!
mazdohist Napisano 19. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 BMW je predstavlen v temi Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ToYoTa-Boy Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Tole je pa debest poglejte tale Drift http://videos.streetfire.net/video/50d9fe6...9af00cf2eb5.htm Citiraj Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Evo sm ?e nazaj, sm lih z eno teto govoru - od srede , eno drugo teto mam pa zdele naro?eno, tko da bom kmav ?ou! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Evo sm ?e nazaj, sm lih z eno teto govoru - od srede , eno drugo teto mam pa zdele naro?eno, tko da bom kmav ?ou! :ne vem: mater pa si heroj da kar par tet okol vrtis!!!! a nebi blo bol ce bi sam eno al pa se te ne??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 No zdej pa grem spaaaat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 20. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 jaz sem pa zaj ustav! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Denis, u?eri k si biv na msnju, ne mislt d si se z mano pogovarju, k mi je teta ?ele pol povedala, d je pisala raznorazne neumnosti, jz pa sm se lih kopou! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Sam je dobre neuknosti strelala Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Baje ti je nakonc neke lup?ke po?iljala, pa me je blo pol kr strah kva si bo? mislu , sam sm reku ?e dobr d si ti, k razume? hec, ?e bi biu kdo drug, ajooooooj! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Baje ti je nakonc neke lup?ke po?iljala, pa me je blo pol kr strah kva si bo? mislu , sam sm reku ?e dobr d si ti, k razume? hec, ?e bi biu kdo drug, ajooooooj! Kaj pa ve? mogo?e mu pa?e mal spremembe :ne vem: Mogo?e ma dost sta?e pa je reku da bi enga ornk deca sprobu :hohoho: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Kaj pa ve? mogo?e mu pa?e mal spremembe :ne vem: Mogo?e ma dost sta?e pa je reku da bi enga ornk deca sprobu :hohoho: Sj veste, da ?e bi ?e "topu" ratu, ?eprou je to nemogo?e, ker doma niti tople vode nimamo, bi se prac na vs obrnu, da se mal poigramo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Ajoooooj, kam smo za?li, pa jz kot lastnik teme oz. nosilc licence za tole temo sm pol po definiciji glavni dobavitelj tople (gorke) vode! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Denis in Tojotaboj in ?e marsikdo drug, dobrodo?li na forum! Gremo k?no re?t, ?uli pa nej ?imprej tojotilaka predstav! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Evo mene, se javljam na dol?nost. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.