Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

ah, nisem bil nikol preve? pevca, ?e v cerkvenem zboru me niso maral :D

se pravi si pel zoprni glas ne pa operni?

Napisano

meni so pevsko karieri bodo?e operne pevke (al pa nove pop zvezde) vni?li ko so rekli da niam posluh. tlko o poteptanih sanjah :huh:

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

se pravi si pel zoprni glas ne pa operni?

to?no ta :D

meni so pevsko karieri bodo?e operne pevke (al pa nove pop zvezde) vni?li ko so rekli da niam posluh. tlko o poteptanih sanjah :huh:

ziher na kak?ni avdiciji za popstar wannabe :D

Napisano

ah, nisem bil nikol preve? pevca, ?e v cerkvenem zboru me niso maral :D

ob slapu pa deklica mlada in vesela,

doma?e pesmi je pela
_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

Objavljena slika

Objavljena slika

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Nisi razumel.   Test bi bil, da ve avto da je ključ noter in ga deaktivira. Če se potem aktivira nazaj, ko odklenem s telefonom in ne z drugim ključem.   Drugače pa jaz imam ključ pogosto v nahrbtniku, v bundi,... in ga vržem v prtljažnik. Avto vseeno normalno vžge. Torej ga spozna.   Samo Mazdin ključ je pešal na slabi bateriji. Ford In Hyundai javita pravi čas.
    • Gasilci niso mel časa, so polnili bazene 😈  
    • Ce ti kdo vlomi ali ma namen ukrast avto ne rabi kljuca za to danes. Meni danes na primer 1100km od doma rez kljuc nic ne pomaga doma oz izgubljen.  Ta sistem uporabljam zgolj ker lahko odprem avto s telefonom, brez ne bi šlo (razen da v krizi razbijem sajbo). Ce te ukradejo, al pa zgubis stvari je velka verjetnost da gre tud rezervni kljuc po gobe.   Ce ne ve kje je res dobro skrit ga ne bo nasel   Ce bos dal kljuc samo v avto bo tvoj test uspesen, ce bos pa slucajno ga mel v kakem ruzaku ob telefonu, ob kaki alu vrecki. Ali v cepu kake bunde, imel kljuc slabo baterijo....predvsem ta zadnja ko je kljuc dlje od transponderja. Al pa vbkakem soncnem segretem avtu.   V 99% vse dela
    • Na žalost kitajska SUV baterijska mikrovalovka, dinozavri bomo kot kaže počasi izumrli ali pa ne...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.