ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Hehe, sej si reku, da ma? ful ?raufov ?e dodatnih, tko da nav hudga! Al pa izmeni?no ?raufava, enga meni, enga tebi! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Hehe, sej si reku, da ma? ful ?raufov ?e dodatnih, tko da nav hudga! Al pa izmeni?no ?raufava, enga meni, enga tebi! :ne vem: enga susedu pa enga gmajni pa bova mela spet vozove malenkost lazi!!!! sm danes hotu novo temo odpret (zmenkarije) pa sm ugotovu da pol nebojo vec tle not nabijal pa sde dogovarjal tako da bova kar kola pustla ane?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Hoho, samo tale je rezervirana za najina strelanja u temo, tko da zmenkarije bi useen loh ble! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Hoho, samo tale je rezervirana za najina strelanja u temo, tko da zmenkarije bi useen loh ble! ah ja no naj se menjo revezi saj jih stekam ce jih nekam tisi jih tisi jaz jim ne morem drugac pomagat kod da jim temo pustim!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Mah ne sej ?kul je u redu dec, tko da je dobrodo?u u na?i temi! Ej dec kdaj bo jermn na vrst, da se nav? sam z muzko ukvarju, pa ti bo voz guznu! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Mah ne sej ?kul je u redu dec, tko da je dobrodo?u u na?i temi! Ej dec kdaj bo jermn na vrst, da se nav? sam z muzko ukvarju, pa ti bo voz guznu! :ne vem: :hohoho: sicer ne vem keteremu delu naj se bolj sejem!!!jah nevem bo pocas prsu na vrsto mam se namen ene 2k km narest pol pa resnicno menat!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Da nav tale 2 k km preve?, ampak ?e pa bo, bo pa pa? 1.8 T notr, pa bo vouk sit in koza cela, na OMVjih pa tut hepi! Mene pa tole mika: http://www.hrvaska.net/zasebniki/malilosin...ina/ML_tina.htm u bistvu sm ?e rezerviru. Upam da bo fajn! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Da nav tale 2 k km preve?, ampak ?e pa bo, bo pa pa? 1.8 T notr, pa bo vouk sit in koza cela, na OMVjih pa tut hepi! Mene pa tole mika: http://www.hrvaska.net/zasebniki/malilosin...ina/ML_tina.htm u bistvu sm ?e rezerviru. Upam da bo fajn! fajn fajn a to bos z mikso dol letu???jaz moram tud se kaj v tej smeri najdet pa razerverat!!!! ves da sem se ze neki o turbotu pogovarju pa me za enkrat se ne drzi morda ce nek se en motor najdem da pol pa pade not sam to je pa tako al tako bl mal moznosti!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Ej kva ?e bi ?ov pa ti z nami na Mali Lo?inj, ker nas gre najbr? cela dru??ina, me?ano, ja pa grem najbr? z mikserjem kot promocija mazda foruma na Hrva?kem! No loh bi ?li res skup, ker otok je pa nooooro lep in pa najbl zelen u Jadranu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Ej kva ?e bi ?ov pa ti z nami na Mali Lo?inj, ker nas gre najbr? cela dru??ina, me?ano, ja pa grem najbr? z mikserjem kot promocija mazda foruma na Hrva?kem! No loh bi ?li res skup, ker otok je pa nooooro lep in pa najbl zelen u Jadranu! no ja na usnovi je se vcse mozen sam ves moram se zeno pa otroka prasat kaj pa kako!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 No ?e bo? use utroke sabo pelu, k ti pripadajo pol najbol da gre? z gosenco (vlakom) k u autobus nav? ush spravu! Zmente se kako pa kaj, pol pa si dobrodo?u da gre? z nami! Zdele pa na?alost se morm podstopit dela, tko da se sli?mo kasnej! LP! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 No ?e bo? use utroke sabo pelu, k ti pripadajo pol najbol da gre? z gosenco (vlakom) k u autobus nav? ush spravu! Zmente se kako pa kaj, pol pa si dobrodo?u da gre? z nami! Zdele pa na?alost se morm podstopit dela, tko da se sli?mo kasnej! LP! ha ha ha ha kao humorist jaz sem pa se nedolzen pa zapomnite si to!!!!!! jah se bomo ze zmenil kaj pa kako!!! no jaz pa se kako urco pol pa grem mal posravfat!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 U redu u?timi fant, da ti bo u ponos! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 U redu u?timi fant, da ti bo u ponos! nc bat mi je ze od prvega dne dalje!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Evo spet sm mav tle! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 jaz tui samo ne dolgo aloha!!!! eko jaz pa sem ze karjolo skup sestavu!!!!mater sem naspideran kako bo zaj sla!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 da bo? lahko rit jagode gledal kaj mi sedaj ces povedat!!!!ze spet me zalis!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Jz pa morm spet it! Lep dan ?e nprej! B. Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 Jz pa morm spet it! Lep dan ?e nprej! B. đ Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
fr3ak Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 kaj mi sedaj ces povedat!!!!ze spet me zalis!!!! to ni ?aljenje nix, morem da krenem garage call lp Citiraj
mazdohist Napisano 8. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2007 to ni ?aljenje nix, morem da krenem garage call lp kr neki bi bli vsi po garazah!!!! servus!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 nc bat mi je ze od prvega dne dalje!!! je ze stel kok frocov bo lahko not dal jaz tui samo ne dolgo o dobro jutro gospodicna! Jz pa morm spat it! Lep dan ?e nprej! B. sej je ze 24ur na dan premal spanca to je pa ze kriza srednih let... Citiraj
ReDevil Napisano 8. marec, 2007 Prijavi Napisano 8. marec, 2007 ?kul, sej=kul, eni mormo pa? delat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.