Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Neki z zrakom je itak, ker Marko je reku da najbr? dobi preve? zraka in premav benza in je to to! :danzoman:

Kokrkol voz je parkiran na PRulah za Lublanco, pa gre vrjetno dons z Amzsjem do GUstlna! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Neki z zrakom je itak, ker Marko je reku da najbr? dobi preve? zraka in premav benza in je to to! :danzoman:

Kokrkol voz je parkiran na PRulah za Lublanco, pa gre vrjetno dons z Amzsjem do GUstlna! :ne vem:

jap je nekaj v tej smeri!!!!

ves kako je zaj nekaj na pamet iskat lahko da ni zraka lahko da ni benza zaj pa kje je problem al na zamasitvi zraka,benza... :(

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

Mah kukrkol Gustl je legenda in bo ga on dubu u delo, pa nej orng po?tima, drga? pa bom zdej enkat u tem al nslednm tednu tut une jermen?ke pa v. pumpo menu in mjbi ?e kej- preventiva pa?! :danzoman:

Ti pa tut - JERMEN ?imprej! :D

Odbija? te ?aka pod balkonom - da nav? pozabu! B)

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ti pa tut - JERMEN ?imprej! :D

Odbija? te ?aka pod balkonom - da nav? pozabu! B)

jap tale 22 gre ces pa je jermen takoj pomenan!!!!

aha je pod balkonom no vredi se en dan oglasim daners vrjeten se ne jutri pa ze kar!!!! :bravo:

podpisrqrf.jpg

Napisano

No ulet res po robo, zravn je tut fedr, pa en zadnji le?aj s ?raufi! <_<

U?eri je Marko neki govoru d bi znav motor zaribat, sam upam d ni n? od tega, ker niti ni logi?no, pol bi na licu mesta motor guznu, pa tut kej bi se pokadil! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

U?eri je Marko neki govoru d bi znav motor zaribat, sam upam d ni n? od tega, ker niti ni logi?no, pol bi na licu mesta motor guznu, pa tut kej bi se pokadil! :ne vem:

ne ne ni tako kaj pa ce je su u malorto sam en bat pa se zmer po treh lavfa kljub temu da je en zariban... :(:(

podpisrqrf.jpg

Napisano

Kukrkol o tem ni morala niti razmi?lat, tko da ta scenarij pa? odpade! :ouje::hohoho:

Dej napi? kej u temo moja gara?a - pa hitr! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Elow Mazdohist, d ti mav poro?am, ko sm ?e mev prpravleno cifro od asistence, usen probam prkurit makino in ta pr?ge ku duh, pol pa sm jo probu ?e mav stisnt in vse je blo idealno! :jupiii::ljubezen:

Mev sm pa za vsak slu?aj strica s Tvinglnom za spremstvo, ?e bi se zgodila kaka figura! :blink:

Zdej sm pa u ?etrtk zmenen pr Gustlnu, pa se bo delal jermene, vodno pumpo, filtre, sve?ke, skratka niDAni! :P

Teb pa tut priporo?am res tiste jermene menat, k je to bl nujno kt pa npr. temne ?ipe, ?eprov se ve kva se bo bl vidl! B):D

Dobrodo?li na forumu!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Mazdohist - dobrodo?u na forum! :danzoman::P

Kdaj prid? po odbija? - te ?aka ?e en lep cajt! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mazdohist - dobrodo?u na forum! :danzoman::P

Kdaj prid? po odbija? - te ?aka ?e en lep cajt! <_<

dobro jutro zelim tudi tebi!!!!

hm nervem kdaj pridem resnicno ne vem!!!!

sm bl na svoh z casom zadnje dni!!!!

aja pa sorj k se ti nism javu zadnc sam...

podpisrqrf.jpg

Napisano

Ma ja k te ?aka roba zuni ?e 2 tedna, pa mi je ?udn k ma? sam fakin 3 km do ke, tko da to ni neki biznis te?ki! :danzoman:

Vrjetn ?e ne ve? da sm dubu nov voz, k rde?ga duhca zdej rihtam, no mam uno od kolega 323F! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Elou dec - kdaj kej uleti? u mojo gara?o da mav GTjko popedenamo! :bravo:

Tole si poglej za svoj voz, me prov zanima! :danzoman:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3451&st=0

jah nevem kdaj bo kaj casa!!!

ti tisto sm ze pregledu pa sm ugotovu da mam prometno v vagnu!!!!

bom jutri naredu!!!

ves da mi je en qurac hotu v avto udret pa mu ni ratal tako da mam zaj grd wagen ko svina!!!! :(:(:(:(

podpisrqrf.jpg

Napisano

Jebemu mast, to je res morala sli?at! :(

Kva pa je blo sploh, no sej dobr d ma? usaj alarm, zihr ti je pa urata kej kriviv! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jebemu mast, to je res morala sli?at! :(

Kva pa je blo sploh, no sej dobr d ma? usaj alarm, zihr ti je pa urata kej kriviv! :ne vem:

ne ne uzadi je hotu noter zlest pa mi je tam na blendi ko jer nalepka vse neki zrezi pa po klucavnci neki saru ampak to je mazda to ni golf tako da ni mogu noter sam tok da mam vse neki podrgnan pa zjeban je pa dosegu!!!

no zaj mam pa original blendo gor pa gre danes una se za neki casa nazaj gor pol pa ko dobim poliester pa jo predelam pa h komparetu da mi spet nalepko cez zabije pa kaj svezega gor napisat!!!! <_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

Ja dej probi zakamuflirat ?imbl, sam gnoju pa res odrezat, ?e ma kej za odrezat, ker take scene pa adio pamet, kva bi ti ?ele naredu ?e bi mev streho iz blaga, loh si misl?! <_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja dej probi zakamuflirat ?imbl, sam gnoju pa res odrezat, ?e ma kej za odrezat, ker take scene pa adio pamet, kva bi ti ?ele naredu ?e bi mev streho iz blaga, loh si misl?! <_< :ne vem:

jah rabim neki da lukno zapovnem pa zasmerglam pol pa naj dela lukno not ce jo bo lahko sam pomoje da je nebo mogu!!!! <_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

A to se je zihr dogajal pr teb doma u Kamnku? :ne vem:

Tm okol itak use ?ivo hodi! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

A to se je zihr dogajal pr teb doma u Kamnku? :ne vem:

Tm okol itak use ?ivo hodi! :whatever:

ne ne ni blo u kamniku ampak u domzalah pa po moje da tud vem ker heroj je biv sam da ga dobim mu lesnike odtrgam pa z njimi kure nafutram....

nc zaj pa jaz moram jet tak da uzivajte predvsem pa ti!!!! :D

podpisrqrf.jpg

Napisano

Klemn - si ?e gor?

ne sm ze gor!!! :D

podpisrqrf.jpg

Napisano

To je morala! :danzoman:

Aja dej Komarju res ne pozabt pla?at, da bo? loh frajaru u lepih maj?kah s ?e lep?im napisom! :ljubezen:

Me pa sicer zanima kva mi svetuje? pol glede odbija?a, kako je pol s kalupom, ker dans grem do edota mav zbirat, kva bi se loh zgodil! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

To je morala! :danzoman:

Aja dej Komarju res ne pozabt pla?at, da bo? loh frajaru u lepih maj?kah s ?e lep?im napisom! :ljubezen:

Me pa sicer zanima kva mi svetuje? pol glede odbija?a, kako je pol s kalupom, ker dans grem do edota mav zbirat, kva bi se loh zgodil! :danzoman:

ja grem danes prej od doma pa k mareu dnar nesem sam upam da bo desc ze med zivimi!!!!

hm lej iskreno jaz se nism biv nc pri baki tako da ne vem v kakem stanju naj bi biv kalup ce sploh se je!!!! :(

podpisrqrf.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.