Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

jeba je nocna sam ni kaj!!!

jap naj bi blo privat no ja saj se sam ne vem kako pa kaj sm prevec adijo da bi se za sebe kaj vedu!!!

ti denar pa tudi se gre za enkrat!!!! :D

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Pol bo najbr? kmav k?n fri?n voz pr bajt, glede na to kar sva se zadn? menla? :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

jah res jue je u namenu menjava vasakodnevnega voza kaj bo pa z GTjko pa se ne vem ful me vlece da bi jo obdrzu sam kaj ko ni placa!!! :(

podpisrqrf.jpg

Napisano

Pomoje najbol jo obdr?at, razen ?e bi jo uzev res k?n entuziast, drga? jo je pa ?koda da jo kak mulc dobi pa razlema do konca, po mo?nosti ?e sebe! <_<

Kok si pol prpravlen denarcov vr?t, ker ?e bi ti znesl, bi loh k?no elitno mazdovje! :ljubezen::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pomoje najbol jo obdr?at, razen ?e bi jo uzev res k?n entuziast, drga? jo je pa ?koda da jo kak mulc dobi pa razlema do konca, po mo?nosti ?e sebe! <_<

Kok si pol prpravlen denarcov vr?t, ker ?e bi ti znesl, bi loh k?no elitno mazdovje! :ljubezen::danzoman:

Denis je govoril nekaj da bi jo imel :prstgor:

Napisano

hm jaz bi jih dav mnogo sam je pa prasanje ce jih bo tok!!!

ne vem kak premacy je ze u igri ce pa vse skup sreca nanese bo pa morda kar 3 :D

podpisrqrf.jpg

Napisano

Dobr to, glede voza pa bi bla res bomba ?e bi jo Nisde nabavu makino! :danzoman:

Poglej si dec tole:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...amp;#entry86857

vem za to je ze tekla debata o tem me nastimujejo naj grem mal kraco pretegent gor sam nevem ce bo slo morda pa!!!!

jah bomo vidl kaj bo z vozom!!!

podpisrqrf.jpg

Napisano

Pejd usaj probat, ?koda edin da se ne bova nikol ve? mogla direkt spopast! :danzoman:

Mam ob?utk d bi en zgubu, zdej kdo to?n pa ?e ne vem! :blink::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

zakaj pa da se nebi saj ilegala tudi velja!!!! :P

hm res se je zas prasat kdo...

podpisrqrf.jpg

Napisano

Zdej mam 17ke gor, pa tut voza ne ti?im ve? kej dost, sploh odkr sm 575 EUR kazn potegnu, pa ?e ?e ga starga stroja ti?i?, hit kej guzne, ?e pa po?as tera?, pa veeeelik kasnej al pa sploh nkol! :vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja bi blo dobr met enga Mazda sotekmovalca da jima poka?eva kako se komplje :P

morda pa zaj se tako pozanimam ker ford ma tak motor ko jaz sam da je turbo pol pa bo treba nki u tej smeri narest da ga u svojo spravim!!!

Zdej mam 17ke gor, pa tut voza ne ti?im ve? kej dost, sploh odkr sm 575 EUR kazn potegnu, pa ?e ?e ga starga stroja ti?i?, hit kej guzne, ?e pa po?as tera?, pa veeeelik kasnej al pa sploh nkol! :vesel:

te je le pamet srecala!!!

podpisrqrf.jpg

Napisano

No, pa glej da nav sam pr besedah ostal ! :P

Drga? mi je pa fuuul ?ov da nis tkt pr?ov na moj rojstn dan, al usaj 26.7. ko smo u Ravbarju ?irafe mno?i?no iztrebljal, al pa pol 28.7. ko je bla proslava! :danzoman: :mi pijemoo:

Za dreg rejs pa res razmisl! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

ni slo je blo vse v namenu sam kaj ko pa me je tasca na silo v toplice zvlekla saj ves ce met mal mera!!!!

podpisrqrf.jpg

Napisano

Eh te ta??e! :D

Ve? kva neb blo slabo, ?e se bo? kej vozu mim mojga stroja na Rodic, bi loh enkat obe makine skupi sliku - za moralo! :mi pijemoo: :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Eh te ta??e! :D

Ve? kva neb blo slabo, ?e se bo? kej vozu mim mojga stroja na Rodic, bi loh enkat obe makine skupi sliku - za moralo! :mi pijemoo: :bravo:

no to sm pa ze naredu sam nimam fotk zaj na compu al pa no sam pogledam pa prilimam ce najdem!!!!

podpisrqrf.jpg

Napisano

Ja dej res poglej, sam upam d je moja ?imbl od del? slikana, drga? se bo vidl pov mljona lepotnih defektov! :hohoho:

Al se bova pa enkat dobla na en fotose?n! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja dej res poglej, sam upam d je moja ?imbl od del? slikana, drga? se bo vidl pov mljona lepotnih defektov! :hohoho:

Al se bova pa enkat dobla na en fotose?n! :ne vem:

sm najdu sam prilimam pa je

podpisrqrf.jpg

Napisano

Odli?no vr? al u mojo al pa tvojo temo, al pa u naklju?na sre?anja oz. po ?elji! :danzoman:

D vidm zdej tole! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Sme?ne gajbe, teli mazdojci, ?e posebi prva slika! :D

zravn bi loh ?e Nisde dav svojo, pa ?e mojga ?rnga vouka da bi prvlekl! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Opa?am pa d mi je moj aktualni odbija? preeecej lep?i kot njegov predhodnik na Fju! :ljubezen:

Sam nizk je pa tut k marijamadona, ?e iz slik se vid, dobr d ga sploh spravm u tiste gri?e Sote??anske! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Objavljena slika

jah tudi men je tale tvoj odbijac orenk vsec!!!

a menas??? :hohoho:

podpisrqrf.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• HANKOOK Winter i*cept evo3 W330 Bi pomoje ble čist ok. Pa so pod 200€.   Dimenzija je nenormalna. Ne glede na to kaj Alex govori. 225/45 je normalna dimenzija za 17". Tak kot so ble za Giulietto in tam so bile tudi ugodne cene.   Tudi jaz imam zimske 18" drage. Samo tak fejst pa ne.   184€ komad Pilot Alpin 5
    • Jaz zimske 17"...letne pa 19"
    • Se razume. Ampak me vseeno zanima, če ima kdo izkušnje s tistimi med 150 - 200 al je vse to crap in je treba pač kupit 250 in je mir? Dejstvo je, da sem navajen dati na avto čimboljše gume, ker je to edini stik z podlago, ampak tukile je cena res že malce ekstremna in bi mogoče bile dobre tudi kakšne cenejše.  
    • To so normalne dimenzije in normalne cene za 19".
    • Imam spet en tak avto (mazda6 2018), ki ima čudne dimenzije gum in so drage za popizdit. Delam po 1000 km na teden in rabim nove zimske gume v dimenziji 225/45R19 in nimam pojma, kaj kupit, da še zadovoljim potrebe po stabilni vožnji, porabi, obrabi čez zimo.   Ima kdo kak predlog, ker cene se res gibajo med 150 do 250 eur.   Hvala.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.