Skoči na vsebino

ZMAJ in ostala banda!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Tista stvar ni samo za absolvente, ampak je fri ustop, no mogo?e je kej za prjavt, ampak ne rab? indeksa, kokr vem! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jz se mau za jutr ?param, k 2 no?i brez spanja, joooj to pa tut rde? vrag crkne, pa makar s tem mislm k?nga plehnatga stroja! :danzoman::P

No ogrej nam teren! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Hooooooooooooo jst grem jutr sem gorak al bo al nebo vem da rite bojo gorke :D:D:D ce nerabs nc za not pol pa ql zur do jutra pol pa sluzba :D:D:D:bravo:

Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!

Napisano

To bo res morala, pe ?e ravbarja bova loh orng ruknla, ?e bom pol kot tvoj podnajemnik zalegu! :jupiii::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja itk bomo zrihtal jo men za un motorcek sem gorak ga bom v to yoto spremenu :D:D:D jutr pa taprav pir in uzivat :D

kumi cakam da vidm crnga vouka :D:D da vidm ta stroj :jupiii: jeeeeeeeeeeeeeee :bravo::bravo:

Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!

Napisano

Ja vouk je kr makina ratu, upam sam d bo delu tko kt mora, k 27 mam u planu it na Hvar z njemu! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Marko, a vouka si kej testiru, k ?e ne dela, ga kr mej! :danzoman::hohoho:

Ja baje da tut dons navjo n? kompliciral, vrjetn pa bo k?n ojro ustopnine! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ej Mali Roker, na tlfon te ne dobim, Meso?er mi neki ?trajka, vrjetn itak spi? medvedje zimsko spanje na zaj?ji na?in - tko da ti sam povem d ne rab? hodt u LJ, k bom neki improviziru po partizanski poti! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mazdohist, al pa Tojotaboj, oz. tut kdo drug, dejte smle ulet u moj naklada?ki koti?ek! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Moralaaaaa :P

Tist bo? dubu ?e jutr, tko da ne skrb! :P

Kako je blo dons na poslu, je laufal ful bl k u?eri a ne? :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Evo zdej smo pa 3je lastniki rde?ih strojev z dvi?nim lampam, hihi! :danzoman::hohoho:

No kva bota kej povedala, d vaju ne pra?am kej da vama bo pol nerodn! :whatever::D

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.