Marko_mx-3 Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 29. januar, 2007 Zanimiva 323 sedan http://www.cardomain.com/ride/528054/1 ?koda ker se pri nas niso prodajali teli modeli Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. januar, 2007 Turba?ina, to mi deli !!!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wiperboy Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2007 ooooo mama Citiraj gremo na?i..... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2007 vidi?... takle turbo bi ?ou tud na 1.3 16V motor avto je pa ZAKON barve, sam ?koda da je sedan Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2007 Tale je pa CIIIIST po mojem okusu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2007 Meni je pa ravno tale oblika najlep?a Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 31. januar, 2007 Lu?tna ?ebelica! Styling je v mejah normale, oziroma v?e?en, tuning pa tudi ni od muh! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 1. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. februar, 2007 Manka samo ?e napis: taksi avto! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
HITER Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 6. februar, 2007 zelo lepo Citiraj Bolje kamen v hrbet, kot 100 jurjev pufa. Bolje v troje v postelji, kot sam v krsti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2007 Jaz bi pa tisto rde?o 6-ko zraven!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2007 kir stroj ej!! samo tiste meglenke mi zgledajo tako kot kak?ni reflektorji Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sorti Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 7. februar, 2007 DOBER JE JA! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.