Marko_mx-3 Napisano 29. januar, 2007 Prijavi Napisano 29. januar, 2007 lastnica http://www.cardomain.com/ride/501990 ?e ena lastnica http://www.cardomain.com/ride/2229056 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Ka bi jima delu !!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Ka bi jima delu !!!!!!!!!!! bi sraufal aaaaaaaaaa???? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
ReDevil Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Kaka fletna gospodi?na, v kombinaciji z avtom - za o?ent! Men osebno zadn konc od RXke nikol ni biv niti prbli?no v?e? oz. mi je mogo?e kar najgr?i od vseh mazd ki so ble v tistih letih na trgu, no odspredi pa popaplajtz! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Lu?ne, tako lastnice kot mazde! Kr nevem kero bi raj? pelu en krog Citiraj
poky Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Madona,ki ?ivijo take punce z takim okusom za avte??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 30. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2007 ?e je ?el kdo brati kako so pri?le do avtov 1. ima svojo tunersko firmo in 2x FD 2. je pa bratec navdu?il ko ima T Supro Citiraj
uklopko Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Js jih nebi mel!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Kaj naj z babo k ma 3x ve? pojma o avtih k jst? Sicer bi ji pa pustu da mal "pre?lata" mojo mazdo! (pod pogojem da lah jst pol njo) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOBI Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 to so dekline,tako bi si mogo najt ne pa moja ki samo godrnja kak ji omenim da bom kaj kupo za avtek,pa se lustkani sta Citiraj MAZDA POWER
Symon Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 Mislim, da sem se zaljubil! ?e to ni sanjski team potem res ne vem kaj je. Aja je pa res, da najbr? ve? ve o tunanju, kot mi skupaj tako, da bi najbr? cele dneve ?raufala, jaz bi bil pa v kuhinji, ?e bi hotel kaj jesti. Ampak so vredne greha! Rx-7ke, jasno. Citiraj
poky Napisano 30. januar, 2007 Prijavi Napisano 30. januar, 2007 da bi najbr? cele dneve ?raufala, jaz bi bil pa v kuhinji, ?e bi hotel kaj jesti. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.