MAZDA MX3 Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Na TV kanalu D-max so imeli test Mazdo6 MPS in Opel Vectro OPC....Po vpra?anju kvalitete,cene,izgleda,podvozja,motorja in voznih svojstev je MAZDA SPET ZMAGALA...Vectra je zmagala edino kot avto bolj narejen za dru?ino...To govori vse kaj in kake se so MAZDE... do ponovnog tipkanja pa-pa... MAZDA FOREVER,AND EVER,AND EVER... :mi pijemoo: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 sej ?e je kdo gledal na Top Gearu ko so testiral MPSko, Mondejota ST pa OPC je zmagal modejo a le za las, zaradi izgleda in ker je mondejo jim bolj doma? Citiraj
Boss Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 To je zato ker Clarkson res nima ob?utka za obliko avtomobilov. Njemu je va?no da rohni vse ostalo je pa rubbish Vektra OPC je pa res kr neki - avto za amerikance, ki jim je va?no da gre dobro naravnost - ko jebe ovinke Citiraj
wiperboy Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 nek se vidi razko? Citiraj gremo na?i.....
LabiGT Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Vektra OPC je pa res kr neki - avto za amerikance, ki jim je va?no da gre dobro naravnost - ko jebe ovinke redevil's dream car Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Hehe sm gledu ta test, in mi je biu najve?ji smeh k je vozu opla (ki je biu sicer najihtrej?i) in ho?e zavit, avto pa kr naravnost! Take komedije od avta pa ?e doug ne Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 ni drugega kot da napi?em...........ODLI?NO!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Ne vem,kaj sploh ?e testirajo,se tak ?e naprej ve,ker avtek je tabulj?i! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 redevil's dream car jah ni videt ker pol bi delu kaj v tej smeri da bi stala v garazi!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 1. februar, 2007 Prijavi Napisano 1. februar, 2007 jah ni videt ker pol bi delu kaj v tej smeri da bi stala v garazi!! Kako pa ve? da je ?e nimam v gara?i, karavana dizla vektre namre??! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 1. februar, 2007 Prijavi Napisano 1. februar, 2007 Kako pa ve? da je ?e nimam v gara?i, karavana dizla vektre namre??! :ne vem: mas premajhno garazo!!!! sam ne vem od kdaj mas ti ze mazdo za opla pa da preberes namest mx5 vectra!!!! aja pa se kaj so ti u prometno napisal karavan namest cabrio? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 1. februar, 2007 Prijavi Napisano 1. februar, 2007 Sej ve? k?n tiskarski ?krat je hitr mo?n! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 1. februar, 2007 Prijavi Napisano 1. februar, 2007 Sej ve? k?n tiskarski ?krat je hitr mo?n! jah ugotavlam!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
MAZDA MX3 Napisano 2. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2007 Mazda je zmagovalec enega od najve?jih istra?ivanj(ne vem kak se pravilno pi?e) pouzdanosti avtomobilov...Organizator Warranty Direct,tvrdi kako je to najveće istra?ivanje dosad...v njemu je obuhvaćeno 450 000 avtomobilov starih med 3 in 9 let...prema tim podacima,na vi?e od 92% Mazdi nije prijavljen nikakav mehani?ki kvar...To pove vse! Peugeot-13.mesto,Opel-19.,Mercedes-20.,Narodni avto-23.... MAZDA ZOOM-ZOOM :mi pijemoo: Citiraj
ReDevil Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 Narodni avto, je vrjetn mi?len ljudski voz (VW)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
MAZDA MX3 Napisano 5. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2007 V?eraj sem bio s prijateljem ki je kupio Mazdiku 323c 95. let,130 000km,90km,muzika,sport ovjes,alu...2600E...avto je enkraten...komaj ?akam da malo probava "gas do daske pa u slalom".... :mi pijemoo: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.