mazdohist Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Napisano 5. februar, 2007 vse ti naj naj pa se velik varnih kilometrov!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
zemir Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Napisano 5. februar, 2007 Vse naj naj pa da bo tvoja mazdica delala ?e naprej Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 ?estitke ?oferki Micke! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Ve najbol?e tudi z gorenjskega konca. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
suicidal Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 vse najbolj?e, draga wildcat. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 wildcat vse najboljse pa lepo praznuj! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 @Wildcat: Vse najbolj?e in najlep?e, pa obilico tistega kar si ?eli? ! Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmjav!!!!! Vse naj mjav!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Opa, midva sva pa blizu. No. po letih sicer ne prav zelo blizu, ampak vseeno. ?elim ti vse lepo in predvsem u?ivaj ?ivljenje. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Tudi od mene vse najbolj?e in da te tvoja dva "lenuha" ubogata tako kot je treba :mi pijemoo: Citiraj
Symon Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Evo Wildcat vse naj zate! Pa, da bi ti modro nebo ?e dolgo "svetilo" skozi "streho", torej, da bo? ?e dolgo u?ivala v svojem roadsterju! Pa Maja & Makavelija pozdrav. Citiraj
madmax Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Wildy vse naj naj Veliko sre?e, ljubezni in bodi ?e naprej nasmejana tako kot tale divja ma?ka na slikci Citiraj
vuk Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 vse najbolj?e... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Allyssa Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 beybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,..vse naj naj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOBI Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 vse naj,naj ma?kica Citiraj MAZDA POWER
Alex Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Vse nartabulj?e tudi s Primorske... Citiraj
cleopatra Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 najbolj?e tudi od naju wildica! Citiraj
nisde Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Tudi jst ti ob tvojem prazniku ?elim USE NAJBOLJ?E! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
qwerty Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 vse naj naj ?e s celjskega konca pa da ti mazda dela ?e tko naprej :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out...
Nu?a Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Tudi jaz ti ?elim vse najbolj?e! Citiraj
poky Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Opa,Divja ma?ka!!! VSE NAJBOLJ?E ti ?elim,pa da bi mi ?e kdaj servis ztihtala! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
cacy Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Napisano 7. februar, 2007 Malo pozna, ampak vseeno, VSE NAJ NAJ Ostani taka faca kot si Citiraj
aleksander Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Napisano 7. februar, 2007 Pa ?e naslednjih 4 x 22 let Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.