Zuna Napisano 8. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. februar, 2007 Za lastnike mx-3. Jel zna tko kolika dubina zvu?nika mo?e ići u mx-3 u prednja vrata, a da ne smeta prozorima?? Ne bi si htel kupit zvu?nike pa da ih moram odma bacat!!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 8. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. februar, 2007 Tich bi moral vedeti, ali pa vzemi dol mre?ico in izmeri Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 8. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. februar, 2007 najbol? da spusti? ?ipo do konca dol in nati vidi? koliko prostora ma?!!!! ?e ne pa distan?nik naredi? in je stvar zrihtana!!! bo pa res Tich najve? vedu!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 8. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. februar, 2007 najbol? da spusti? ?ipo do konca dol in nati vidi? koliko prostora ma?!!!!Ja to sem jaz naredil na Cki in ugotovil, da imam premalo prostora tako, da sem moral narediti 1.5 cm distan?nik iz lesa ter razrezati notranjo stran panela, da je zvo?nik pasal. Ampak se je spla?alo! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.