zemir Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 Blindek naj ti 1. za?elim vse naj naj pa da bo? ?im prej na Mazdo pre?altal in na kak?no sre?anje pri?el. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
BOBI Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 :mi pijemoo: vse naj,naj pa mazdo cimprej nazaj kupit Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 ?estitke za tvoj os. praznik!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 Vse najbolj?e za RD! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 Pa ?imve? Ojroslavov v to?lu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 blindek, ?ele 19!!! mlad si ?e, he he. vse najbolj?e. :mi pijemoo: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 vse najboljse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 boug te ?ijvi, kuj pa ka bo? kon?no enkrat do Mazde pri?o Citiraj LP KAALman
blindek Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 hvala vsem za lepe ?elje, in ja eni smo ?e mladi do mazde pa ?e bom pri?el, samo ?e nekaj ojrotov morem na?parat da bom mel to kaj ho?em Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 vse najbolj?e Pa naslednjo soboto ga bomo :mi pijemoo: Citiraj
blindek Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 naslednjo soboto? ?e danes se za?ne Citiraj
Symon Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 Vse naj, pa da bi pr?u v Celje na meet!! No edino jaz ti pa ne bom te?il kaj mora? kupiti. Citiraj
poky Napisano 9. februar, 2007 Prijavi Napisano 9. februar, 2007 Vse naj naj ti ?elim! Pa pridi v Celje ja,?e ne druga vsaj,da ?asti?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 11. februar, 2007 Prijavi Napisano 11. februar, 2007 Use naj naj tud z moje strani! :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 11. februar, 2007 Prijavi Napisano 11. februar, 2007 vse naj naj se z moje strani!!! :mi pijemoo: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.