Mally Napisano 8. maj, 2008 Prijavi Napisano 8. maj, 2008 Saj sm dobil pod rebra, pa ful ?udn pogled...mislim, da se je postavla v vlogo davitelja...no...vsaj cela kinodvorana se je smejala...pa ?e after je bil dober. :mi pijemoo: Klinc, ?e ne zastop mal heca, pa naj gre damu. Film je bil pa po skupni odlo?itvi...tko da...pr?akoval sem ve?, no, od filma!!! Sej...hehe...tud kri?ale in cville so zravn mene...mam izredno voljo stra?it ne?nej?i spol, ki pravjo, da rade gledajo grozljivke...hahaha...pa pol se naj v?ivi. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
daSKAn Napisano 10. maj, 2008 Prijavi Napisano 10. maj, 2008 Shawshank Redemption, bi se moral znajti ?e namojemu seznamu. Citiraj
Segi Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 no se en dokumentarc k sm ga ravno pogledu, in ga priporo?am vsem katere zanima 9/11, iraq in podobne dogodiv??ine...in to je: Why We Fight (sem zravn prilepu se link od google video, kvaliteta slike je pa bolj tko-tko...) no dodajam ?e en dokumentarec, je na varjanto zeitgeista, je kar nekaj odlomkov iz zeitgeista notr, par zanimivih intervjujev...no dodajam ?e angle?ki opis (na imdbju mi ga ni uspelo najdt):Wake Up Call - Documentary about the New World Order - Compiled by John Nada (2008)Some of the topics covered in the film: Federal Reserve, Bilderberg Group, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, New World Order, North American Union, One World Government, Illuminati, Bohemian Grove, 9-11 Truth, Problem-Reaction-Solution, the 'War on Terrorism', microchipping, mind control, mass media manipulation, education system indoctrination and more...ker pa ne vem ali lahko prilepim link kjer si ga dol zvle?ete, ga pa raje nisem dodal, ?e ga pa lahko prilepim pa povejte...no ?e pa vsaj malo pogooglate se ga pa da na brzino najdt. lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
zemir Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 http://turboman2.blog.siol.net/2008/04/20/...-and-furious-4/ Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Segi Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 http://turboman2.blog.siol.net/2008/04/20/...-and-furious-4/ bomo pa skorej ?e eno leto mogli po?akat da si ga bomo lahko ogledal ane Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Symon Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Kolk je GTR en hecn ozek terenc. Upam, da se bodo potrudili, da ne bo risanka kot drugi del ki je bil najslab?i v tej seriji. Da bodo pa na kup zmetali ?e kar preve? hudih avtov pa ne dvomim (itak sem takoj opazil R34, R35, S14a, sam ?e RPS13 manjka zdaj se pa znajdite kak?ne ladjice potapljam ). Mimogrede a se samo meni zdi ali tistemu BMWju res ne pa?e tak ?uden oran?en styling. Motorji so pa hudi. Citiraj
poky Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Ma hudi so tudi vsi avti! Nobenega se ne bi brano. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Simonovi zeni bo ime Silvia (ni mi se jasno kako to, da nisi tvojega imena spremenil v Nissan) Sinu Pathfinder , hcerkam Micra, Primera, Altea, Almera Kratka imena bojo pa Z,S13, S14, DETT, itd itd Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Aha,njegov nickname pa bo Nismo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Simonovi zeni bo ime Silvia (ni mi se jasno kako to, da nisi tvojega imena spremenil v Nissan)Sinu Pathfinder , hcerkam Micra, Primera, Altea, AlmeraKratka imena bojo pa Z,S13, S14, DETT, itd itd Pa kaj si nor? Sin bo res Pathfinder al pa Patrol ampak, ?e bi bila h?i kak?na Primera/Altima bi bila gotovo bajsa ker gre tu za ve?je avtomobile. Pozabil si ?e na hi?ne ljubljen?ke. Tvoji bodo gotovo: 1.)kebab/?evapi/ra?nji?i itd..2.)Potenza/turanza/R888/Proxes itd... Zdaj pa izbiraj katera imena so lep?a moja ali tvoja. Citiraj
LabiGT Napisano 8. september, 2008 Prijavi Napisano 8. september, 2008 Itak da moji.. so tok dobri, da jih lahk pojes Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 ?evapa (?e bi bila h?erka) je pa res lepo ime, a ne Labi? Citiraj
Mally Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 NUJNO!!! Ima kdo? Rabim film Bela Masajka!!! Die Weisse Massai...s SLO podnapisi...prosim!!! Hvala! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
poky Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Ma? na torrentih. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mally Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Vem, da je na torrentih...brez skrbi...ma ko vla?i dol tri dni. Ful ?voh "?erajo" zadev?no. Paaa...ko je mo?n, da ma film 7Gb? Rar zadeva? Mora bit pa obupn dobra grafika in zvok...al? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
David Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Jah... najverjetneje je v HD formatu...... Citiraj Feel free....
Mally Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Pa kake formate si bojo ?e zmislli...?e, ko je pr?u AC3 ven sem mel paniko...ki sem jo re?u...pa vseen. Kje so tisti dobri stari Divx-i...klik, potegne, poglej, kaj si naredu! (if ju nov vat i miin) PS.: Vem da je AC3 avdio kodek in da je to ?ist drga?na stvar Pa zakaj me mu?jo? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
poky Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Za 7gb more bit pa ?e 1080p BluRay madona. Potegni si en DVDRip dol,pa bo? mel na enem CDju. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Simonovi zeni bo ime Silvia (ni mi se jasno kako to, da nisi tvojega imena spremenil v Nissan)Sinu Pathfinder , hcerkam Micra, Primera, Altea, AlmeraKratka imena bojo pa Z,S13, S14, DETT, itd itd Pa kaj si nor? Sin bo res Pathfinder al pa Patrol ampak, ?e bi bila h?i kak?na Primera/Altima bi bila gotovo bajsa ker gre tu za ve?je avtomobile. Pozabil si ?e na hi?ne ljubljen?ke. Tvoji bodo gotovo: 1.)kebab/?evapi/ra?nji?i itd..2.)Potenza/turanza/R888/Proxes itd... Zdaj pa izbiraj katera imena so lep?a moja ali tvoja. VI NISTE NORMALNI Moji otroci pa bojo: HEADHUNTER, NOISECONTROLLER, DJ ZANY, QLIMAX (vrhunc;kvapa )Pa k?nga Hyundai otroka bi lah na?tampu, Lantrovje, neki od tega Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 VI NISTE NORMALNI Moji otroci pa bojo: HEADHUNTER, NOISECONTROLLER, DJ ZANY, QLIMAX (vrhunc;kvapa )Pa k?nga Hyundai otroka bi lah na?tampu, Lantrovje, neki od tega Moji pa bojo:1. V62. VRIS3. Power4. Sound5. Filing Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 MORALAAAAAAAAAAAAAAAA Aja Si?i, enmu mor? dt Suli?ar ime, al pa usaj Sulica, brez tega se pa pa? ne gremo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 MORALAAAAAAAAAAAAAAAA Aja Si?i, enmu mor? dt Suli?ar ime, al pa usaj Sulica, brez tega se pa pa? ne gremo To bo dal Borut enmu svojmu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Bed, off topik sm useku, dost kle, gremo v drugo temo. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Bed, off topik sm useku, dost kle, gremo v drugo temo. Ah ti sploh nisi za ?ur... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Catya Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 lock, stock and 2 smoking barrels. kdo vidu? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.