Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Redirected:

Nooooro dober film...

je kulski, prevsem angle?ki humor je zakon, sicer je vzhodno evropo treba vzet mal z rezervo. Je pa v stilu guy ritchija pa teh komi?nih akcij

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Evo pred kratkim ogledan film ameri?ki ostrostrelec ( American sniper). Tko, da komu odogvarjajo akcijsko voja?ki filmi definitivno priporo?am. Sama zgodba in zaklju?ek z odliko . Za ostalo pa presodite sami :vesel:  :ph34r: 

Napisano

Kaj pa 50 odtenkov sive... :zvizga: ...je ?e kdo gledal... sramezljiv ...

JA

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Evo pred kratkim ogledan film ameri?ki ostrostrelec ( American sniper). Tko, da komu odogvarjajo akcijsko voja?ki filmi definitivno priporo?am. Sama zgodba in zaklju?ek z odliko . Za ostalo pa presodite sami :vesel:  :ph34r: 

tole mam namen ta vikend pogledat ja :D pravs pol da priporocas.

Aja pa ce ti je bil vsec the equalizer si mors nujno pogledat tale film  :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

John wick je pa ze en mal tu much holywoodskega tipa jaz sem vsemogocen, jaz sem nad vsemi.....ko v naprej ves da bo glavni karakter premlatu vse, ne glede na to cetudi mu dajo atomsko bombo v zep.

Bigl je pa bogi :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

men je biu kr kul,je totalno nabucan to itak,ampak za pogledat ;) 

ja bigl je pa res bogi

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

tole mam namen ta vikend pogledat ja :D pravs pol da priporocas.

Aja pa ce ti je bil vsec the equalizer si mors nujno pogledat tale film   :D

John wick ?e gledal je tako,tako mogo?e res kakor sta ?e sama omenila je pogledat in nek sredinski rang :D

Napisano

Jhon Doe- Vigilante mislim, da z tem ne more? zgre?it :) 

Si bom pogledala...sm bla usa zagreta ?e ob trailerju:) Sicer mi zmeraj zmankuje ?asa za filme al pa zraven zaspim:)

Napisano

hitr povejte kak film za pogledat da ga cuknem iz neta. pa da ne bo preve? za razmi?ljat. kaka akcija ala pa komedija. zf tud. sam drame ne...:) hitr hitr :))

:zoom-zoom:

Napisano

kaj a te k so pa na prej?nji strani omenjeni si pa ?e vse pogledu?

Ene ?e ene pa ?e ne. American sniper grem gledat k ga mam lih dol. :)  tega ?e nisem :)

:zoom-zoom:

Napisano

Gledal, ni ne vem kaj, ampak v ameriki je to bum ker kaze ozadje brodwaya in holywooda

Napisano

american sniper priporocam meni osebno super zgodba in super posneto 

Kabuum sound

prodaja in montaza akustike park senzorjev........

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.