Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jz sm bla pa za vikend v kinu in gledala 50 odtenkov :blush: ...razen seks scen ?alost. No pa saj je blo za pri?akovat :D  Doma za vikend pa pri na spored kaj od zgoraj omenjenega.

Napisano

?e 4-i? gledal Les Lyonnias ....top 5 film po mojem okusu ever. Seveda ne-ameri?ki....(po resni?nih dogodkih)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Non stop glej pol

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Zadnji? sem gledal Snowpiercer. Kul zadev??ina. Sploh ?e so komu v?e? 1984, Brave New World zadeve...

Sem pa pogledal tudi John Wick in pa The Equalizer. Fajn akcijska filma. ?akam na nadaljevanje obeh filmov. bojda se bosta posnela.

Napisano

Zdejle mi testo vzhaja z pizzo in pizza rollse. Tko da zdej gledam pa ?tudiram kaj ?em gledat zve?er, ko se bom basal.

Sem mislil gledat Kingsman pa ?e ni pametnega streama zuni. Jaz kej dosti ne downloadam ampak bolj gledam online.

Bo treba kak film najdit, ki je pr?u ven zgodi 2014. Vsi ki me zdej zanimajo oo pri?li pozno 2014 ven, in je vse CAM kvaliteta.

Sem pa zadnji? gledal tudi Fury. OK zadevca za vse ki imate radi kak vojni film. Pogledal sem pa tudi tazadnjega Hobbita in mi je bil kot predhodnika brezvezen do konca.

EDIT: ?e najdu. Ka?e bom gledal Intersellar. Je ?e HD verzija zuni. :)

Napisano

Jest tud ?akam na testo za pico. Interstellar je screener ali dvd? Kingsmen mi je bil dobr, za nasmejat.

Fury je bil malo na eastwooda, toliko vojakov s protitankovsko zadev?no ampak vsi pridejo do tanka umret.

Napisano

Interstellar je res dober film in ti da mislit... je pa dobro, da ima? vsaj neko predznanje o ustroju vesolja in kako delujejo dimenzije, hitrosti, ?as,.... Ga bo pa verjetno treba pogledat ?e 1x, da vidi? vse fore, ki jih v prvem ogledu spregleda?, ker ?e ne ve? poante oziroma zaklju?ka filma.

Fury je zanimiv film sploh za tiste, ki smo malo mahnjeni na tanke... ?koda edino, da ga zanese v pretiravanje, ker res ne bi bilo treba saj je imel ?ist dobro dinamiko.

33112_1.png

Napisano

Gledala Insurgent v prenovljenem kino Be?igrad (lepo prenovljen mimogrede, ?eprav ne vem kak?en je bil prej, z mamo obiskovale bolj kino ?i?ka, ki je sedaj bolj koncertna zadeva kot pa kino), film no zame razo?aranje glede na knjigo.. To bi se dal razpravljat s tistimi, ki so brali ;)

Fury ?e downloadan ?aka na ogled :) interstellar pa tudi na seznamu.. Premalo ?asa za ogled vsega :/

Napisano

Nvm ?e je blo objavln, ?e veste ipd. glede na to da ?e govorite o piratizrianju je za tiste s stabilnim internetom tole zelo uporabna zadeva http://popcorn-time.se/

V trenutni verziji sicer serije ne delajo, prej so, so pa gor fimi in podnapisi, ?e podnapisov ni se jih lahko uvozi... Pa? zelo uporabna zadeva :)

Napisano

Interstellar je res dober film in ti da mislit... je pa dobro, da ima? vsaj neko predznanje o ustroju vesolja in kako delujejo dimenzije, hitrosti, ?as,.... Ga bo pa verjetno treba pogledat ?e 1x, da vidi? vse fore, ki jih v prvem ogledu spregleda?, ker ?e ne ve? poante oziroma zaklju?ka filma.

Fury je zanimiv film sploh za tiste, ki smo malo mahnjeni na tanke... ?koda edino, da ga zanese v pretiravanje, ker res ne bi bilo treba saj je imel ?ist dobro dinamiko.

Verjetno bom mogel ?e enkrat gledat, ker mi ravno v zgodbi nekaj ne poklapa. Okoli pojava tiste "?rvine" okoli Saturna mi nekaj ne ?tima. :)

Ja Fury na koncu malo zabluzi in pretirava, ampak je vsebina prej zelo zanimiva od predvsem odli?no odigrana.

Napisano

V Interstellar so se malo skregal z lastno logiko relativnosti. Grejo za eno uro na vodni planet pa so otroc starej?i 23 let. Ko pa se na leden planetu tepejo in je napeto par ur, se vzporedno na zemlji vse isto?asno dogaja.....

to me je zmotilo + to da je to ?e 4. film zapored Mathewa kjer ?mora? govoriti hilbily naglas.....ta, dallas buyers club, mud, killer joe....?

Napisano

Ja oni ledeni planiet ni bil tako pod vplivom ?rne luknje. Sej ?e oni kekec, ki jih je ?akal v orbiti ni bil toliko pod vplivom. Samo so bli ve? ?asa dol, ker cca. eno uro so planiral ?e bi ?lo vse OK, samo so potem moral ?akat, da se jim motorji odto?ijo vode, ko jih je malo zalilo.

Jaz se na splo?no neki ne strijam z to teorijo, da se ?as krivi, in da za ene te?e hitreje za druge pa po?asi. Sej na papirju se sli?i po nekih varjantah zanimivo, vsamo vsaki? ko berem o tem v knjigah, se nekako kar ne strinjam.

Napisano

Ja oni ledeni planiet ni bil tako pod vplivom ?rne luknje. Sej ?e oni kekec, ki jih je ?akal v orbiti ni bil toliko pod vplivom. Samo so bli ve? ?asa dol, ker cca. eno uro so planiral ?e bi ?lo vse OK, samo so potem moral ?akat, da se jim motorji odto?ijo vode, ko jih je malo zalilo.

Jaz se na splo?no neki ne strijam z to teorijo, da se ?as krivi, in da za ene te?e hitreje za druge pa po?asi. Sej na papirju se sli?i po nekih varjantah zanimivo, vsamo vsaki? ko berem o tem v knjigah, se nekako kar ne strinjam.

Kekec je bil z njimi, je ka bum naredu, ni nih?e ?akal, prvi? je pa dedek ratal v enakem ?asovnem kot na mami zemlji. Ma malo skregano vse skupi

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
    • Daj vin šasijo da pogledam, sam d kisikova sonda crkne mal dvomim, možno pa je, jz bi kr adblue off naredu k ga najbrš adblue serje ne ta sezor. K boš zmetov 1500€ na avto pa še kr nbo delal. Preden boto adblue začel meriti bo tud ta mazda pezijo dočakala. O vw in adblue pa raje nebi sploh kometirov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.