daSKAn Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 Na prvem planetu, ki so ga ?li pogledat, so enega pustil zadaj in jih je ?akal. Oni so ?li dol za eno uro, ki se je zavlekla do ene dve uri, plus "?asovni zamik" je bil huj?i kot so predvidevali. Se pravi namesto 7 zemeljskih let so bili tam 23 let. Na tem planetu je pa? ?rna luknja delala svoje. Oni ledeni planet je bil izven dometa ?rne luknje in je ?as potekal "normalno". Citiraj
jures Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 Itak je to holywood..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 No niso ravno filmi, ampak to je moja ponosna kolekcija, ki sem jo verjetno ?e ene 5x okol pregledal. https://drive.google.com/file/d/0B5dGkZismtowRXBtZndzQTZNR0E/view?usp=sharingPa ko sem glih ?e na relevanti temi, na TV-ju se meni prakti?no vrti samo ?e BBC Knowledge (oz. kamlu BBC Earth). Fantasti?en kanal, fenomenalni dokumentarci, vrtijo tudi Top Gear, pogre?am edino oddajo QI. 1 Citiraj
Lava Napisano 12. april, 2015 Prijavi Napisano 12. april, 2015 Eo pogledala Fury dober film.. Sam ni mi jasn tm na unem kri?i??u k Machina po?lje stra?it na hrib, pa on tm vid Nemce in pol dol laufa, uni se vsi nwm kaj pripravijo.. Nemcev pa se kr od nikoder.. Hehe Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Boss Napisano 12. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2015 Pa? maili full hitr te?e... Citiraj
daSKAn Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Za vse ljubitelje, Game of Thrones so nazaj. V?eraj prve epizoda. No prva epizoda, u bistvu 4. Ka?e je bila nekje luknja, in so u?le ven ?e dodatne 3. Se pravi skoraj pol sezone je ?e zuni. Po eni strani ?koda. Ker bo HBO gledanost padla, posledi?no bo manj cekinov za naslednjo sezono. Ker ne morem imeti HBO-ja sem malo bol ravnodu?en do tega, ker bi itak na streamih gledal. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. maj, 2015 Prijavi Napisano 1. maj, 2015 Priporo?am ogled filma African cats. (ne ni iz sklopa ?anra za odrasle, pa? pa je dokumentarec). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 29. maj, 2015 Prijavi Napisano 29. maj, 2015 Zdejle se bom spet spravil na Band of Brothers DVD-je. Upam da imam ?e kako vre?ko ?ipsa na zalogi. Citiraj
Z M A J Napisano 4. junij, 2015 Prijavi Napisano 4. junij, 2015 Za tiste, ki ?e niste gledail F&F 7. dela; https://www.youtube.com/watch?v=JqISSfepIYs 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 Thx Zmaj, grem kr pogledat. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 tuki mas slo podnapisi pa zvok in slika vredu http://slokino.com/akcijski/furious-7-2015/ Citiraj
MazdaBoy Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 tuki mas slo podnapisi pa zvok in slika vredu http://slokino.com/akcijski/furious-7-2015/ Thx. Citiraj
daSKAn Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 Sem pogledal, pa mi je kr neki. ?lepajo se na to, da je oni ubil. Kot sam film je pa glih tok trapast kot v onem 3 tedne dolga pristajalna steza. Sama akcija, logike nobene. Citiraj
Boss Napisano 6. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2015 Hehe Daskan, pa ja nisi pri?akoval neke umetni?ke globine v tem filmu - to je pa? popcorn movie in ga mora? gledat z mo?gani na OFF. 1 Citiraj
jures Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 A prejsnjih 6 delov je Imel pa globoko tematiko in 'suspens'? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 7. junij, 2015 Prijavi Napisano 7. junij, 2015 Vem za kak film gre, da gleda? z mo?gani na off, ampak tudi v tem ?anru je zame trapast. Akcija v tem filmu pa je bila ?e skoraj taka kot v Machete, sam tam so namerno delali trapasto in hecno akcijo, tu pa ne. 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2015 Prijavi Napisano 7. junij, 2015 Pogledal " Little big soilder" Jackie chan, fajn film, z neko zgodbo, vreden ogleda. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Scr3am Napisano 7. junij, 2015 Prijavi Napisano 7. junij, 2015 Nightcrawler tud zelo dobr sploh v zadnjem ?asu Citiraj
daSKAn Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Gledal novi Jurassic World. Bedast film do amena. Edina dobra stvar je bil recimo Chirs Pratt in ideja o genskem in?eniringu. Celotna zgodba, dogajanje, ena sama bedarija.Overhypan film. Edinokrat, ko so mi ?le kocine pokonci je, ko so zavteli glasbo prvega Jurassic Park filma na za?etku. 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Gledal novi Jurassic World. Bedast film do amena. Edina dobra stvar je bil recimo Chirs Pratt in ideja o genskem in?eniringu. Celotna zgodba, dogajanje, ena sama bedarija.Overhypan film. Edinokrat, ko so mi ?le kocine pokonci je, ko so zavteli glasbo prvega Jurassic Park filma na za?etku.Se strinjam, kr' neki od filma. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Isto bi jaz rekel za mad max fury road..... Francoski Mea Culpa!!!!!!!!!!!!!!!!! Noro dober film ki ga je treba gledat do konca. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Gledal in je 1A.Sploh tam ko tiste ?enske kar molzejo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Gledal in je 1A.Sploh tam ko tiste ?enske kar molzejo. Ja odbito je ja, samo vsaj mal zgodbe je loh....bejbe so tud cool Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Reka poje mi (fajn zadeva in Brad, ki je menda nehal Pit ?e kot totalni mulc). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.