jures Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 Velik rispekt za tale film!!!! https://www.youtube.com/watch?v=IxgnI5FiKSc#t=31 pravi igralci, tema, zgodba....res u?itek, seveda ?e si 18 letnik verjetno misli?, da je pacman res vesoljec. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 13. avgust, 2015 Prijavi Napisano 13. avgust, 2015 Resno? Sem nekaj poslu?al ocene in reviewe so ga kar orenk po?infali. 1 Citiraj
jures Napisano 14. avgust, 2015 Prijavi Napisano 14. avgust, 2015 Resno? Sem nekaj poslu?al ocene in reviewe so ga kar orenk po?infali.Tak film je treba seveda vzet z rezervo in poznat mal zgodovino igric.2. Del divergenta - insurgent ok ampak kot vsako nadaljevanje ne doseze prvega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 20. avgust, 2015 Prijavi Napisano 20. avgust, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xU4ReVEemN0 Tole sem gledala nazadnje. Citiraj
Z M A J Napisano 20. september, 2015 Prijavi Napisano 20. september, 2015 ?e bo kdo tole pogledal, naj poro?a, ker sem ljubitelj tega ?anra; http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/video-idila-najboljsi-filmi-18-festivala-slovenskega-filma.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 San Andreas - Lu?tna pravljica za lahko no?The best of me - vsaj 2 paketa rob?kov ?e ga gleda lep?i spolDeja Vu sicer star ampak dober film z Denzelom WashingtonomSt Vincent kopija filma gran torino le z malo drugacnim koncem - doberInstructions not included - dober neholivudski film - spet rabite malo rob?kov Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 st vincet je dober. Billu tako pa?e vloga da je joj, pa ?enske tudi rob?ke na koncu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 Red dragon z Edvardom Nortnom je super film! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 Prej?nji teden sem si ogledal film Kekec iz leta 1951, zakon zadeva. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 14. oktober, 2015 Prijavi Napisano 14. oktober, 2015 Dans v Koloseju gledal aktualni film Everest in ga moram zelo pohvalit. ?e je v vas vsaj malo gornika, boste dobili kurjo polt. 3D je super. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 14. oktober, 2015 Prijavi Napisano 14. oktober, 2015 Jest sm si ga isto ene par dni nazaj ogledal v 3D in mi ni niti malo ?al 1 Citiraj
daSKAn Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Nekak je pr?la prilika in grem gledat Star Warse iz srede na ?etrtek pono?. Da vidmo kak bojo. Citiraj
Boss Napisano 10. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2015 may the force be with you To take your lightsaber, don't forget. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 V zadnji 7 dneh sem ?el gledat. Everest - vrhunski film.007 - Spectre - zelo dober bondi??i?ka deluxe - za na?e razmere zelo dobro narejen film z realno vsebino, naja?a pa je "Prnes tri unione, pa naj gre vse v tri pi?ke materine" 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 V zadnji 7 dneh sem ?el gledat. Everest - vrhunski film.007 - Spectre - zelo dober bondi??i?ka deluxe - za na?e razmere zelo dobro narejen film z realno vsebino, naja?a pa je "Prnes tri unione, pa naj gre vse v tri pi?ke materine"Everest je hud, se boljsi mi pa je nordwand nemski. O dirki za zadnji nepreplezano steno v alpah, tudi po resnicnih.S tem da je leto 1936 in tam plezajo z golimi rokami in doma narejenimi klini, obenem pa super ponazarja novinarsko naslado 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ej...jaz hodim gledat Everst..?e 14.Dni.,,zmeraj zmanka ?asa..jebemliga,bo treba it...he he lp Citiraj
Jest Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ej...jaz hodim gledat Everst..?e 14.Dni.,,zmeraj zmanka ?asa..jebemliga,bo treba it...he he lp Kino Partis Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ej...jaz hodim gledat Everst..?e 14.Dni.,,zmeraj zmanka ?asa..jebemliga,bo treba it...he he lpGelipter, teb ga bodo ukinli s sporeda, ker jaz sem ga gledal ?e v za?etku oktobra in ve?no ne bo na njihovem urniku, razen potem doma?i kino varianta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 Star Wars je za pogledat. So se nau?ili iz napak. Dobr flim. 2 Citiraj
daSKAn Napisano 26. december, 2015 Prijavi Napisano 26. december, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZIM1HydF9UA Jaz se pa veselim tega filma. 3 Citiraj
Katjaa Napisano 28. december, 2015 Prijavi Napisano 28. december, 2015 Moram povedat, da sem ?la ?e celo jaz gledat Star wars (mo?a peljlala za r.d.). Dejte ?e kak?en film dobr predlagat. Za vikend bomo doma bolj po penzionisti?no pa bo ?as za filme:) Citiraj
daSKAn Napisano 30. december, 2015 Prijavi Napisano 30. december, 2015 Jaz sem zadnji? pogledal The Martian z Matt Deamonim v glavni vlogi. Men je bil OK.Pa recimo tak mal hecen akcijski in kar ok mi je bil Ant-man. In pa tudi The Man from UNCLE. Me pa mika da bi sel pogledat ta novi film od Tarantina, Hateful 8. Citiraj
SoulMan Napisano 31. december, 2015 Prijavi Napisano 31. december, 2015 Sem hud fan Tarantina, ampak Hateful 8 je meni osebno eden njegovih (naj)slab?ih. Ve? pa zaenkrat ne bom...bova podebatirala, ko (?e) si ga ogleda?. Citiraj
Jest Napisano 1. januar, 2016 Prijavi Napisano 1. januar, 2016 En mora zacet v letu 2016 ... Sinoci gledal film Max... in mi je bil vsec ... http://www.imdb.com/title/tt3369806 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
P4nd4 Napisano 1. januar, 2016 Prijavi Napisano 1. januar, 2016 Meni pa za za?etek leta 2016 v?e?no bilo pogledat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.