P4nd4 Napisano 3. januar, 2016 Prijavi Napisano 3. januar, 2016 In ?e bo koga zamikalo danes lenarit pred tv priporo?am sam sem ?e ne vem kolikokrat pogledal : american gangster 1 Citiraj
Gelipter Napisano 3. januar, 2016 Prijavi Napisano 3. januar, 2016 Ej...gledal glih v?eraj na POP TV..dober in zanimivm film ...LP 1 Citiraj
jures Napisano 3. januar, 2016 Prijavi Napisano 3. januar, 2016 The Forger Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 6. januar, 2016 Prijavi Napisano 6. januar, 2016 poglejte sieDie Behandlungsicario Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 18. januar, 2016 Prijavi Napisano 18. januar, 2016 Pre?ivetje (The Grey) iz 2011; Liam Neeson v glavni vlogi, fajn zadeva! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 18. januar, 2016 Prijavi Napisano 18. januar, 2016 Pre?ivetje (The Grey) iz 2011; Liam Neeson v glavni vlogi, fajn zadeva! Ej...gledal v?eraj zve?er...lp:-):-):-):-) 2 Citiraj
Boss Napisano 18. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2016 Jupiter Ascending - hmmm ZF akcioner v vsem svojem ?aru destruktivnosti. Citiraj
Gustav Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 solace ful dober. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Fajn zadeva za tamale (in vas zraven), priporo?am; https://www.cineplexx.si/movie/alvin-in-vevericki-velika-alvintura/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZIM1HydF9UA Jaz se pa veselim tega filma. Sem ga ?el gledat. Hecna super zadevca. Sam sem pri?akoval ?e ve? norosti in anarhije, ampak glede na to da je delal to FOX, je blo ?e to ?ude? da je bil R-rated. Citiraj
daSKAn Napisano 1. maj, 2016 Prijavi Napisano 1. maj, 2016 Sem pogledal the Hateful 8. OK, sam ni najbolj?i film od Tarantina. Konec malo brezvezen. In pa ravnokar sem pogledal The Big Short. Dobra zadeva. sploh me je pozitivno presenetil Steve Carell. Zanimiva in malo hecna pripoved o ban?nem kolapsu. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 V?eraj na hitro pogledal DeadPool, malo pretiravali, druga?e pa crkne? od smeha. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 V?eraj na hitro pogledal DeadPool, malo pretiravali, druga?e pa crkne? od smeha.jaz tud v?eraj, glavna igralka me je motivirala da sem do konca gledal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 So vajine ?ene dobile ideje, kaj so bo po?elo za dan ?ena? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2016 Prijavi Napisano 4. maj, 2016 So vajine ?ene dobile ideje, kaj so bo po?elo za dan ?ena? V bistvu tud ?e ma ideje naj jih ima zase, ker me zadnje ?ase skrajno NE zanimajo ve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 4. maj, 2016 Prijavi Napisano 4. maj, 2016 V bistvu tud ?e ma ideje naj jih ima zase, ker me zadnje ?ase skrajno NE zanimajo ve?.Spet se dogaja Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
daSKAn Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 Pogledal Whiplash in Mad Maxa. Oboje super. In pa The Big Short. Tudi super film na temo finan?ne krize. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. maj, 2016 Prijavi Napisano 31. maj, 2016 Deadpool - adijo za crknit.Dirty grandpa - spet crkne? ob?asno ampak na fertik.Angry Birds Movie - fajn za mularijoTriple 9 - men je bil zelo v?e?, ima neko vsebimo.X-Men : Apocalypse - Pretiravanje a ?e vedno gledljivCaptain America : Civil war - nadaljevanje filmov o Captain America, meni je bil ok. Batman v Superman : Dawn of justice - zanimivo kako se da manipulirati 2 ikoni ki varijeta zemljane. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 31. maj, 2016 Prijavi Napisano 31. maj, 2016 Eddie - zelo doner film Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. junij, 2016 Prijavi Napisano 2. junij, 2016 Lovec na rekorde (Worlds fastest Indian) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 Star wars - Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 7. junij, 2016 Prijavi Napisano 7. junij, 2016 Poltergeist, triler iz leta 1982 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iMazda Napisano 9. junij, 2016 Prijavi Napisano 9. junij, 2016 Ah Captain America.....o?itno jim je zmanjkalo nasprotnikov, obenem pa ne ve? ve? kateri film o katerem junaku gleda?...kr neki. Glejte Colonia, priporo?am Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.