daSKAn Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Warcraft - men je bil v?e?, ?eprav so ga marsikje spljuvali Jaz sem bil pa kar razo?aran. Sploh glede na to da niso vedeli ali bojo naredili ?e kak?en film, so pustili zgodbo res nekje na pol kon?ano.Mogo?e bi tudi moral bolje poznati celotno WoW ozadje in zgodbo, ker nekateri liki me prav ni? niso prepri?ali. Ona dva ?arovnika sta mi sploh odigrala ?ist kr neki. Druga?e pa The Man Who Knew Infinity, res cool film. ?e kdo spremlja rad kake zgodbe iz matematike. Lepo so adaptirali zgodbo. In pa Now You see me 2. Prvi definitivno bolj?i, Tale pa kak prese?ek ni, je pa za pogledat. 1 Citiraj
jures Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Jaz sem bil pa kar razo?aran. Sploh glede na to da niso vedeli ali bojo naredili ?e kak?en film, so pustili zgodbo res nekje na pol kon?ano.Mogo?e bi tudi moral bolje poznati celotno WoW ozadje in zgodbo, ker nekateri liki me prav ni? niso prepri?ali. Ona dva ?arovnika sta mi sploh odigrala ?ist kr neki. Druga?e pa The Man Who Knew Infinity, res cool film. ?e kdo spremlja rad kake zgodbe iz matematike. Lepo so adaptirali zgodbo. In pa Now You see me 2. Prvi definitivno bolj?i, Tale pa kak prese?ek ni, je pa za pogledat. Ja now you see me 2 je kar nekaj, raztegnjena kratka zgodba, veliko govorjenja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 3. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2016 Snowden - marsikdo se bo oreng zamislil, kaj objavlja po socialnih omre?jih. nato pogleda? Unfriended in se odlo?i?, da ne bo? ve? uporabljal interneta 1 Citiraj
Gustav Napisano 4. oktober, 2016 Prijavi Napisano 4. oktober, 2016 Blood Father mel gibson resuje hcerkome before you limonadica ampak lustna Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 4. oktober, 2016 Prijavi Napisano 4. oktober, 2016 Blood Father mel gibson resuje hcerkome before you limonadica ampak lustna?e kar ok film z Melom...druga?e pa Time Lapse, tudi presenetljivo dober, s tem da te konec pusti malo misliti...kako je hotla v prihodnosti preteklost spremenit.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 8. oktober, 2016 Prijavi Napisano 8. oktober, 2016 Spet sem pogledal nekaj "novitet" The legend of Tarzan - fajn za pogledat ima zgodbo in malo pretiravanjaStar trek beyond - nadaljevanje vredno ogledaGhostbusters 2016 - Samo mo?ke so zamenjale ?enske druga?e precej podobno prvemu filmu izpred 20-25 letNeighbors 2 - 2. del ?e znane "komedije" ki je mimo grede vredna ogledaIce Age Collision Course - ?e eno nadaljevanje ki je vredno ogleda, samo ne sinhroniziran ni za otroke Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Star trek je tko tko no....zmankuje idej...podobno kot v independance day 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Source code in pa Age of heroes, oba2 sta me navdu?ila Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Source code in pa Age of heroes, oba2 sta me navdu?ila Prevec gledas pop kino Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Prevec gledas pop kino Fitnessiram zraven in recimo sobnga bicikla dalj?a vo?nja, med gledanjem filma mine nenormalno hitro Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 The legend of Tarzan - fajn za pogledat ima zgodbo in malo pretiravanja Se strinjam ja, lepi kadri, dobri igralci, ampak pretiravanja je bilo pa res malo preve? za moj okus Citiraj
mamica Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 Rabim pomo?. Enkrat davno sem gledala en film, kjer je en fantek imel nadnaravno mo?, da je videl umrle. In potem ga najde en psihiater in se z njim pogovarja in tako naprej in na koncu filma se izka?e, da je pravzaprav tudi on mrtev, ker ga ?e na za?etku filma nekdo ustreli in da lahko komunicira s tistim de?kom zato, ker tisti de?ek pa? vidi mrtve... A mogo?e kdo ve, kateri film je to. Kak?en je bil naslov? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 Rabim pomo?. Enkrat davno sem gledala en film, kjer je en fantek imel nadnaravno mo?, da je videl umrle. In potem ga najde en psihiater in se z njim pogovarja in tako naprej in na koncu filma se izka?e, da je pravzaprav tudi on mrtev, ker ga ?e na za?etku filma nekdo ustreli in da lahko komunicira s tistim de?kom zato, ker tisti de?ek pa? vidi mrtve... A mogo?e kdo ve, kateri film je to. Kak?en je bil naslov?normalno da ?esti ?ut, the sixth Sense, google takoj pove samo da vpi?e? boy see dead people movie al pa Bruce Wills dead people ... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 16. oktober, 2016 Prijavi Napisano 16. oktober, 2016 E, to. Hvala. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
daSKAn Napisano 22. oktober, 2016 Prijavi Napisano 22. oktober, 2016 Pogledal dva filma 13 hours. Gre za voja?ki film stila Black Hawk Down, le da je tu zgodba Bengazija. OK zadevca za pogledat. Predestination: Mind...fuck. Spet sem se zajebal, da sem pogledal nek film, o katerem bi lahko debatiral ure pa nimam s kom. Cool film, ampak bolj te?ke sorte. Jaz si ?e zdej ne morem razvozlat zadeve. 1 Citiraj
Boss Napisano 23. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2016 13 hours. Gre za voja?ki film stila Black Hawk Down, le da je tu zgodba Bengazija. OK zadevca za pogledat. Mislim, da sem ga pogledal ?e 4x ali 5x... to je en bolj?ih voja?kih filmov in prikazuje celotno zmedo in kaos. Dejansko nih?e ne ve kdo je kdo, kdo je zaveznik, kdo jih bo nategnil. Narejen je pa na top nivoju. Citiraj
Katjaa Napisano 30. oktober, 2016 Prijavi Napisano 30. oktober, 2016 Kot prava Jeseni?anka, sem si v?eraj pogledala Gorenjske gaunarje pr Hostar an 1 Citiraj
jures Napisano 30. oktober, 2016 Prijavi Napisano 30. oktober, 2016 The Loft. Dober Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2016 Prijavi Napisano 7. november, 2016 Pr'Hostar, pri?akovanja so bila prevelika. NI slab samo za 2X gledat pa tud ne. Zmaga je stavek "Pa bi samo fuku, tok da bi od fuka crknu" 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Katjaa Napisano 7. november, 2016 Prijavi Napisano 7. november, 2016 Pr'Hostar, pri?akovanja so bila prevelika. NI slab samo za 2X gledat pa tud ne. Zmaga je stavek "Pa bi samo fuku, tok da bi od fuka crknu" Ah jaz ga bom ?e 1x Citiraj
jures Napisano 11. november, 2016 Prijavi Napisano 11. november, 2016 Antropoid - zelo dober film, ?e enkrat te spomne na grozote vojne, ter tudi o tem, kako je nepomembna velikost ko gre za odpor proti okupatorju, ter po drugi strani kako je posamezen ?len odpora lahko poguben Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2016 Prijavi Napisano 11. november, 2016 Bad Moms - Zakon komedija men je bila zelo v?e?Sausage party - na momente za crknit, druga?e pa krneki.Risen - super film zgodovina pa to, pa jezus in ostalo,....Rock the Kasbah - Butast film sam vseen fajn za pogledatHouston imamo problem - ?e je vse vsal na pol res, pol je tito amerikance res nafukal ko vole,nas pa tudiSuicide Squad - Tak malo ofukan muvi, pa dost stare dober muzike (eminem,....)The shallows - Zanimivo, kaj vse se lahko zgodi ?e gre? malo "jahat valove", druga?e super film vreden ogleda Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guslar Napisano 12. november, 2016 Prijavi Napisano 12. november, 2016 Hjuston imamo problem . I meni se svi?a . Obja?njava mnogo toga ! ??????? ?? SM-J500H ?? ????? ???????? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. november, 2016 Prijavi Napisano 12. november, 2016 Hjuston imamo problem . I meni se svi?a . Obja?njava mnogo toga ! ??????? ?? SM-J500H ?? ????? ????????Ko zna jel je to istina ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.