Filmi
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Klinc, toče ni bilo notr v delnih kombinacijah. če dodam še to sem na 170eur prihranka napram ful kasku. Izgubim pa v tem primeru tatvino in objestna dejanja. Pol pa ko preračunaš je pa to spet nekje 100eur razlike v 1 letu in je spet vprašanje, če se res splača jebat s tem
-
Ah jaz kar tega od ikea uporabljam. Imam doma sicer se enega iz aliexpressa, ampak se mi zdi, da je ta iz ikea boljsi STENKOL / LADDA polnilnik za baterije + 4 baterije WWW.IKEA.COM STENKOL / LADDA polnilnik za baterije + 4 baterije Če namesto klasičnih alkalnih baterij uporabljaš LADDA polnilne baterije, ki jih... https://www.aliexpress.com/item/1005005622127599.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.215.3bac18020pxCO9
-
Leto naokoli, za mazdo 6 je komplet kasko in delne kombinacije z asistenco 910eur? Drago? Če vzamem samo delne kombinacije nanese dobrih 250EUR manj. Od lani je dražje 30 EUR. Ker je avto nekaj sicer že star - 8 let bo zdele, se nagibam pač brez kaska. Itak se bolj malo vozim, najbolj racionalno bi bilo tako, vedno imam pa kak 'kaj pa če' moment v glavi, zaradi katerega potem malo tuhtam
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.