Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Kokrat si ga zdej ?e gledu? Haha, a ve? da sem ga takrat prvi? in do zdaj edinic. In me je tako navdu?il ,da sem doma ?e rekel da bo danes filmski ve?er. Ker... Film,ki me uspe zadr?ati ve? kot pol ure pred tvjem, mi mora biti res v?e?. Citiraj
Nejc1986 Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Je kdo gledal Jokerja? Jaz ravno iz kina in Me je film navdu?il Citiraj
Alex Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Je kdo gledal Jokerja? Jaz ravno iz kina in Me je film navdu?ilJaz sem ga gledal doma ta vikend. Res super film. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Jaz sem ga gledal doma ta vikend. Res super film.Mene je malo skrbelo,da se filma ne bo dalo gledati brez nekega "predznanja" o liku Jokerja, ampak je bil strah odve?. Citiraj
Z M A J Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Dunkirk sem gledal pred par dnevi, voja?ki iz leta 2017, na tematiko 2. svetovne vojne in begom Angle?ev pred Nemci iz Francije. Fajn zadeva. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Je slu?ajno kdo ?e gledal ?vedski film "Pritisk"? Je za kaj? Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. december, 2019 Prijavi Napisano 1. december, 2019 Je ?e kdo gledal film "izzivalca"? Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 https://m.youtube.com/watch?v=zyYgDtY2AMY Gledal vceraj. Fajn film, priporocam. Citiraj
ignacij Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 ?e ho?e kdo gledati odli?ne filme, ki mogo?e niso tolk znani: SuburraNightcrawlerWalk the linePrisonersEx machinaWind riverIncendiesJeeg robot Za serije priporo?am:ChernobylTrue detectiveBillions Citiraj
SpEkTr Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 Zanimiva serija je tudi the Handmaid's tale. Citiraj
Z M A J Napisano 1. januar, 2020 Prijavi Napisano 1. januar, 2020 Ben Hur iz 2016 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
gregc88 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 obstaja kaka tema tukaj o tv? kupujem smart tv in nevem kaj vzet... je tole ok? https://www.mimovrste.com/ultra-hd-4k-televizorji/samsung-tv-sprejemnik-ue50ru7172?utm_source=ceneje&utm_medium=cse&utm_campaign=EC&utm_content=ultra-hd-4k-televizorji Citiraj
SpEkTr Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Odvisno kaj ti je prioriteta? ?e slika potem Sony oz lg recimo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
gregc88 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 ja slika in da dela hitro netflix itd ..da ne bo ?teku ta samsung iz linka pi?e da je resolucija 3840?2160.. a to ni ok slika? Citiraj
Tilen5 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Ne kupit kakega philipsa ker so zaspali na lovorikah,.. LG, Sony, Vi?je serije Samunga . To kar si omenil je 4k resolucija oz UHD sam dost ne pomaga ko je pa ve?inoma programov v slabi 1080p ,.. za kak film prek bluray ali pa USB/HDD pa pride prav. (netfilx nima ?e 4k? ali pa??) Citiraj
Z M A J Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Kar se filmov ti?e; In the heart of the sea iz 2015 (kitolovci na delu) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
gregc88 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Netfilk je za 15? uhd.. Za 10? pa hd... verjetno bom ?el v kako trgovino in tam kupu, kjer lahko vidim realno kako in kaj...prek neta si skor ne upam kupit Citiraj
mazdaman Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Netflix dela na na?i stari Philips 4K TV sprejemnik 55PUS6561 iz leta 2016 za 850? ?isto brez te?av. Enako dela na sinovi Hisense 43 za 320?. ?e ne bo? ?el na Oled potem pa? gleda? morda da ima 100Hz osve?evanje Hisense H55U8B Philips ima pa? Amblight Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Jaz bi lahk kaj povedal glede na to da je to moje podrocje, ampak bo potem isto kot bencin v dizel 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
gregc88 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Jaz bi lahk kaj povedal glede na to da je to moje podrocje, ampak bo potem isto kot bencin v dizel Loh mi pove? na zs ... Pa ne bo noben pametoval... Trenutno imam Philips Smart TV...star 8 let, ima gor yutub a ne dela ?e od novega...nevem ...napi?e da neki ni to in ono... Zdej ho?emo se Netflix pa ga nima... Zato bi menjal za neki novej?ega ker novi so ziher bolj?i na tem podro?ju kot pred 8 leti... Al kaj Citiraj
Alex Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Lahko vam dam en nasvet, ?e smem. Ne vem ve?, kaj je dovoljeno in kaj ne.Kdor kupuje OLED tv, naj se ne zafrkne kot sem se jaz na dragi televiziji. Izogibajte se stoje?ih slik (meni je ekran "za?gal"Mtv rock.Nastavil sem na ta kanal in poslu?al muziko. Napaka. Logo ?rke M je namre? rde?e barve in ta se najla?je v?ge v ekran.Nevarna je tudi rumena barva(national geografic kocka-logo), program dtx...Ta po?kodba je trajna in ni vrnitve nazaj. Je pa slika na OLED vrhunska. Ko gleda? program 4K na travel Chanel je kot v ?ivo.Le toliko, da prihranim komu nejevoljo in ekran. 1 Citiraj
robertk6 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Alex to me pa zanima z temi po?kodbami , sem namre? pred nakupom OLED Tv.Kaj pa pravi garancija glede tega??? Citiraj
Alex Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Garancija tega ne krije, ker smo kupci kot seznanjeni s tem, da tem ekranom ?kodi stati?na slika.Sicer se ekran zatemni sam po kaki minuti, ?e stisne? pavzo pri gledanju filma in to sam prepre?uje. Problem so razni logoti ?ivih barv, ki so stati?no pri miru. Par kanalov ima to re?eno tako, da se znakec premika in tega ni.?koda, da so tej ekrani tako ob?utljivi na to, ker je pa slika res vrhunska. Seveda je potrebno oz. za?eljeno, da si sam nastavi? sliko z svojimi nastavitvami in takrat ?ele taka tv za?ivi.Je pa tako, da skoraj vse znamke uporabljajo enkrane od LG,(Philips, Samsung, LG),za Sony nisem siguren, ker ima sigurno najbolj?e OLED ekrane na trgu.Druge znamke imajo pa? svoje procesorje. 1 Citiraj
Boss Napisano 19. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Kokr je OLED po eni strani lep za gledat ga po drugi strani jebe ravno to, da zape?e sliko na ekran. In neko? super duper Samsung S9 ima po celemu ekranu zdaj sence. Jaz osebno bi se verjetno tudi ognil nakupa OLED matrike. Citiraj
SpEkTr Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Ma OK, da se zaveda? da obstaja problematika glede tega je eno, da te pa dejansko samo to odvrne od nakupa pa S5 drugo. Z normalno uporabo se nima? kj bat, mislim da ve?ina userjev nima? te?av. Jaz tudi na telefonu nimam te?av. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.