Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes v Berniku gledal film z naslovom EMILIA PEREZ. 

V kinih mi glava vedno mal "kinkne", in tudi tokrat je bilo tako ker je film preko 2 uri. Me je pa fascinirala kombinacija žanrov kakršne ne vidiš. Priporočam. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• VLC predvajalnik ima tudi opcijo VLC cast, kar pomeni da ti preko istega omrezja "streama" na tvoj tv. Po domace povedano na kompu izberes serijo, film in ti jo predvaja na televiziji.
    • @Jaka32...škoda,da nisi napisal kaki HDD 2,5 ali 3,5 in za kaj boš uporabljal (ogled serije in "pobriši" ali arhiv)... Za to nisem veliko nakladal...in za to sem tudi napisal o ekonomičnosti. Ker če rabiš malo prostora za kako serijo,je kak USB ključek z 128GB lahko že čist dovolj (10-20€ in rešen problem)...pač sproti brišeš,da se ne zabaše... Če imaš majhen 2,5 HDD,spet odvisno,ker tudi kabel/adapter/ohišje nekaj stane, in npr. 2TB 2,5" zunanji HDD sobiš že za cca.60€... Kot receno,odvisno,kak HDD imaš,in za kajrabiš.   Bi pa pripomnil še nekaj,ker ne vem,kako star TV imaš-starejši do 2TB, šele novejši pa podpirajo tudi več kot 2TB... 
    • Mate na sportklubu drugac, sem mislil, da je 100 letnica Bernija ko sem saltal med polcasom fuzbala
    • Tole me pa zanima, kaksno znanje se pa isce iz podrocja IT? Bl iz firbca sprasujem 😊
    • jaz bom šel spat pa pogledu zjutraj ko bom sral
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.