g.Wankel Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 Kaj pa ne dela? Sej odpre stran normalno? Nisem pa nič nalagal torrentov od ponedeljka Citiraj
Gregster Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 Vidim, da ponovno dela. 1 Citiraj
canyon Napisano 29. september, 2022 Prijavi Napisano 29. september, 2022 pred 20 minutami je Gregster napisal: Vidim, da ponovno dela. od kar so stran nazaj na novo naložil, men dela normalno brez problema ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Bini Napisano 2. oktober, 2022 Prijavi Napisano 2. oktober, 2022 Ravno se vrti film MAMMA MIA na POP TV. Zanimivo je gledati 😳 film,ki je bil sneman na VISU ravno takrat ,ko sem bil tam...😊 Celo na določenih prizoriščih snemanja sem bil in videl nekatere igralce,ki so se zvečer prišli malo sproščat v lokale v mesto VIS....🍻😉👍 5 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 Če imate časovni zamik; film Songbird na HD Cinestar Fantasy. Film izdelan 2020. Film govori o zivljenju v bliznji prihodnosti leta 2024, ko je Covid23 in je vse zaprto na karantenske cone. Ce te ujamejo da se gibas v karanteni te lahko vustrelijo. Ogled na lastno odgovornost! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 3. oktober, 2022 Prijavi Napisano 3. oktober, 2022 Gledal bonda, No Time to Die. Če bodo kej mutili v prihodnje z bondom, bo to verjetno moj zadnji bond katerega sem gledu. 😊 Citiraj
Jest Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Sinoci pogledal tole spodaj… The Greatest Beer Run Ever (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM The Greatest Beer Run Ever: Directed by Peter Farrelly. With Zac Efron, Russell Crowe, Jake Picking, Kyle Allen. A man's story of leaving New York in 1967 to bring beer to his... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 Kaj pa Pr Hostar 2-jko gledal kdo? Kaj pa prvi del, je to za pogledat? 😉 Citiraj
NevLado Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 pred 18 minutami je MazdaBoy napisal: Kaj pa Pr Hostar 2-jko gledal kdo? Kaj pa prvi del, je to za pogledat? 😉 Jaz še ne, sem pa slišal da so šli. Baje je malenkost slabši kot 1ka. 2 Citiraj
Jest Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 dne 3. 10. 2022 ob 8:09 je Z M A J napisal: Če imate časovni zamik; film Songbird na HD Cinestar Fantasy. Film izdelan 2020. Film govori o zivljenju v bliznji prihodnosti leta 2024, ko je Covid23 in je vse zaprto na karantenske cone. Ce te ujamejo da se gibas v karanteni te lahko vustrelijo. Ogled na lastno odgovornost! Sem danes gledal tale film… in je bil kar zanimiv… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 10. november, 2022 Prijavi Napisano 10. november, 2022 pred 6 urami je MazdaBoy napisal: Kaj pa Pr Hostar 2-jko gledal kdo? Kaj pa prvi del, je to za pogledat? 😉 Enko smo v kino šli gledat. Za nasmejat je 1 Citiraj
Janez007 Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 (urejeno) Včeraj zvečer sem pogledal film "Ves denar sveta" oziroma "All the Money in the World" 👍 Alles Geld der Welt (2017) - IMDb WWW.IMDB.COM Alles Geld der Welt: Directed by Ridley Scott. With Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris. The story of the kidnapping of 16-year-old John Paul Getty III and the desperate... Popravljeno 3. januar, 2023 od Janez007 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 Kako kaže z Avatarjem 2, si ga je že kdo ogledal? Je presegel vaša pričakovanja? Citiraj
g.Wankel Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 Pred eno uro je MazdaBoy napisal: Kako kaže z Avatarjem 2, si ga je že kdo ogledal? Je presegel vaša pričakovanja? Meni je bil uredu, zaradi 3D. Zgodbe so mi itak pocukrane v teh Avatarjih, je pa res dobro posnet Pa 3h je čist preveč 1 Citiraj
FuManchu Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 pred 1 uro je MazdaBoy napisal: Kako kaže z Avatarjem 2, si ga je že kdo ogledal? Je presegel vaša pričakovanja? Že enka je bil obup. 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 3. januar, 2023 Prijavi Napisano 3. januar, 2023 pred 4 urami je g.Wankel napisal: Meni je bil uredu, zaradi 3D. Zgodbe so mi itak pocukrane v teh Avatarjih, je pa res dobro posnet Pa 3h je čist preveč To sem pa vidu ja, da je 3 ure dolg, uff ga bo treba v dveh delih pogledat 😆 Citiraj
Boss Napisano 3. januar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2023 pred 16 minutami je MazdaBoy napisal: To sem pa vidu ja, da je 3 ure dolg, uff ga bo treba v dveh delih pogledat 😆 ah ne, sam lulat prej pejt pa bo šlo... navijamo zate.😜 2 Citiraj
Janez007 Napisano 6. februar, 2023 Prijavi Napisano 6. februar, 2023 Zvečer sem užival v filmu o Niki Laudi (CineStar). 5 1 Citiraj
Bini Napisano 6. februar, 2023 Prijavi Napisano 6. februar, 2023 pred 3 urami je Janez007 napisal: Zvečer sem užival v filmu o Niki Laudi (CineStar). Hvala, bomo pogledali.... 👍 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. marec, 2023 Prijavi Napisano 25. marec, 2023 Pogledal spet Bohemian Rapsody. Kar purjo kolt dobim, kakšni geniji so bili Queeni in Mercury 6 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Kaj se to dogaja s partisom? A to že dolgo traja? Sem že pozabil, a se mi samo zdi, da je nekdo tle gor omenil, da ne dela. 1 Citiraj
Shrek Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Uuu. Na KLASIK TV star film...VOJAKI. Đorđe Balašević... Legende. 1 Citiraj
Boss Napisano 4. april, 2023 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2023 pred 3 urami je MazdaBoy napisal: Kaj se to dogaja s partisom? A to že dolgo traja? Sem že pozabil, a se mi samo zdi, da je nekdo tle gor omenil, da ne dela. Sej to je še vedno pozitivno... dva od treh delujeta. Browser OK, Cloudflare OK, Partis.si host ne. 🤣 Drugač pa ja, tole je zdaj že kak mesec dol... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. april, 2023 Prijavi Napisano 30. april, 2023 Trenutno na vrsti od Mela Gibsona. Novejši. Klasike sem že pogledal. Danes zvečer bo tale na vrsti. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 20. maj, 2023 Prijavi Napisano 20. maj, 2023 Ni film ampak serija Silo. Meni kul za gledat. Silo (TV Series 2023– ) - IMDb WWW.IMDB.COM Silo: Created by Graham Yost. With Rebecca Ferguson, Avi Nash, Iain Glen, Common. Men and women live... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.