Ciko boy Napisano 11. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. februar, 2007 no... kot je ?e iz naslova teme razvidno, bi rad malo obdelal mojo 9-koto bo zelo dolgotrajen proces: 1.ker sem zbir?en2.sem finan?no zelo omejen tako da bo ?e kar nekaj krvi preteklo preden mi to uspe imam ves ljubi ?as da to premislim in izvedem ker tudi ne najdem materiala niti gradiva na netuin sem popolnoma brez idej zato vas lepoooo prosim za kak?ne ideje al pa slikice najbol bi pa bil vesel nekoga ki bi povedal kje todobitsicer se mi ?e malo bliska po moji glavi glede par malenkosti ki bi jih spremenilimam ?e tudi eno sliko ki mi je ?e najbol pr srcu ampak se ne bi rad prehitro odlo?il ker bi mi lahko postalo ?al prva stvar ki bi jo spremenil na tem avtu so sprednji, zadnji in stranski smerokazikje bi dobil BELO steklo tako kot je na tej sliki aja... kak?na se vam zdi?? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. februar, 2007 Gangsta Zdaj za lu?i in podobno bo pomoje rahlo kriza Pomagalo bi ?e bi dal slikce kako izgleda zdej (mal sem ?e pozabil ) pa gremo naprej ali pa slikce od kak?ne podobne tvoji Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 11. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. februar, 2007 ?isto podobna http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1180639# Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. februar, 2007 kar za samo 270k sit jo daje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 11. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. februar, 2007 kar za samo 270k sit jo daje pomoje je bolje da je ne vidi? v kak?nem stanju je ker se je ?e 1 mesec nazaj prodajala za 500k sit Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 13. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. februar, 2007 slike, slike ho?emo slike!!! ne mi re?t da ni nobedn n? najdu no... vsaj jst ne pomoje bi lahko smerokaze dobil kje v nem?iji ali avstriji Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. februar, 2007 na www.cardomain.com si ?e kaj pogledal, mogo?e imajo tudi kaj v njihovi trgovini Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 13. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. februar, 2007 na www.cardomain sploh ne vejo kaj je to xedos Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. februar, 2007 jah Xedos ne vejo, vejo pa kaj je Millenia ali pa Eunos 800 A bo taprav http://www.cardomain.com/MakeModel/Mazda/Milennia Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 13. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. februar, 2007 eee..... mislim ne... to sem lahk pa sam jst jst sem totalni ni? ved ej thanks sam tak ne bi n? najdu Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. februar, 2007 zdaj ve? pod katerimi imeni so se drugod prodajale in veselo v akcijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 j A bo taprav Avto k ma sam 160 na ?tevcu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 ?tev?ki pa tipi?ni mejd in japan tok in tok let nazaj, vse skp stil alla ?kodilak favorit! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 14. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 sam to me pa razf... vse na elektriko totaln luksuz ?tevci pa ?e kr mehanski pa totalno neenakomerna razporeditev svetlobe Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 mehanski je samo za hitrost, pa ?e to imajo ponavadi V6 elektronskega Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 14. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 najdu sm eno stran kjer dobi? vse za mazde in samo za mazde http://www.mzpart.com/ jst sem najdu vse kar sm iskalaja ka mogo?e kdo ve kolk je 1 US DOLAR na?ih biv?ih tolarjev Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 mal pod 200 sit, druga?e pa najdi.si i vpi?e? menjalni te?aji Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 mehanski je samo za hitrost, pa ?e to imajo ponavadi V6 elektronskega Kje si pa to vidu.Mehanski pomeni "zajla" ki se vrti in premika kazalec.Xedosi 6 in 9 imajo vsi elektri?ne ?tevce, samo analogni prikaz in ne digitalnega, kar je verjetno mislil ?iko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 smo se malo narobe zastopili sej sem mislil mehanski na zajlo in da je pri meni za hitrost na zajlo in obratomer je pa elektronski samo digitalni prikaz je pa beden, vsaj za obratomer, tako kot ima RX-8 je nabolj? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. februar, 2007 samo digitalni prikaz je pa beden, vsaj za obratomer, tako kot ima RX-8 je nabolj? To?no, Pa "domet" mi je tud full v?e?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 15. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2007 ?iko, na teli tvoji strani je omenjena mazda RX4, kva hudi?a pa je to za en voz?! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 15. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2007 ?iko, na teli tvoji strani je omenjena mazda RX4, kva hudi?a pa je to za en voz?! :ne vem: RX-4 je ena izmed generacij Mazd katere so za?ele z Wankli in je letnik nekje okoli 1972-77 Mazda RX-4 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 15. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2007 a je ?e kdo opazu na strani (mzparts.com) da dostavljajo po po?ti izklju?no za ameriko hallo!! ka evropejci pa smrdimo? imajo pa tudi dosti ceneje Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 15. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2007 ima mogo?e tudi xedos6 tak?no ?udno osvetlitev ?tevca sem pa tudi videl da devajo led diode (al kak se ?e napi?e )v ?tevce se kupijo tak?ne ki jih kar not vtakne? ni treba n? prirejat al pa ˝lotat˝ a ima kdo to v avtu ker me zanima ?e je mogo? mote?e za o?i al ne? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 15. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2007 pomoje ima? ti kak?no ?arnico zani? in ti zato ?udno sveti, za LED je pa najbolj zlotat da lepo sveti. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.