Boss Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 pa klimo si zrihti, bo? videl, da bo stanje z nerosenjem vsaj 1000x bolj?e Citiraj
zemir Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 pa klimo si zrihti, bo? videl, da bo stanje z nerosenjem vsaj 1000x bolj?e Ja s tem se pa strinjam kak?na sekunda in ni ve? ni? zaro?eno Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 in sipe od znotraj spucaj (zaradi mastne plasti se hitreje zarosijo) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 in sipe od znotraj spucaj (zaradi mastne plasti se hitreje zarosijo) Jap res je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LiPi Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Manj sportnih aktivnosti v avtu pa bo LP, Andrej Citiraj
Ciko boy Napisano 27. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Manj sportnih aktivnosti v avtu pa bo ko bi ?e ble kake aktivnosti ?e ne bi reku BOSS: ojre mi posodi Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Ciko boy Napisano 21. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2007 tako... malo bom temo osve?il problem z ro?enjem sem ?e re?il krivec vsega tega...? 11 let star mikrofilter ?e bi imel fotoaparat bi vam poslikal to grozo ko sem ga vzel ven je padlo 1kg svinjarije po tepihu mam pa ?e en nenormaln problem!! moj avto pa voda sta skregana do amena na sre?anju se je vse za?el ko sem se spra?eval kaj se mi ma?ina tako greje nato pride na? MAZDA-VETERAN yavarye in ugotovi da sem jst bumbar ?ist brez vode jo nalijemo in je blo vredi!! drug dan ko sem se spravljal na kofe odprem pokrov?ek da bi nalil antifriz... vode nikjer jo spet nalijem in je blo vredi DO DANES!! danes se pa peljema s kolegom v cele in sem ga za?udeno pogledal kaj meni ventilator laufa v ma?ini pogledama na cajger za temperaturo vode in glejga zlomka skoraj ?ez H je zlezel odprema pokrov?ek,vode dovolj problem pa je,da je ta voda dobesedno vrela v raztezni posodi sam ?e kavo sem nucal pa bi lahko imela tur?ki kafe ob cesti in zdej kr mam jst tega povhn k.... bi mi prosim nekdo povedal kaj bi to bilo!! aja pa voda nikjer ven ne te?e Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Mitja MX6&T Napisano 26. marec, 2007 Prijavi Napisano 26. marec, 2007 Oj. Ja jaz mislim, da je dihtunga na glavi al pa da je kaka glava poknila(zelo redko se zgodi a mo?no je vse). za foro zmeri kompresijo v vseh celindrih, ?e se slu?ajno kaj razlikuje. Zakaj pa ti klima ne dela? Aja pa one dele ko rabi?, bo? pri?o ponj? Citiraj
Ciko boy Napisano 27. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ja to sem ?e tudi razmi?ljal in tega se tudi najbol bojim glih danes gre kolega po vse instrumente kr bo glih fotru meril kompresijo pa ga bom prosil ?e jo lahko ?e meni. pa vseeno hvala za nasvet. za klimo imam pa tako smotan ob?utek da se ne obrne kompresor zaradi tega ker je prazna. lahko da ima kak?no varovalko notri da je ne skuri? ?e je prazna :ne vem: za dele imam pa rahlo krizo ker mi finance tega ne dopu??ajo ti bom pa povedal kak dan prej preden pridem :mi pijemoo: Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Mitja MX6&T Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ja to sem ?e tudi razmi?ljal in tega se tudi najbol bojim ni panike, se menja dihtunga la pa glava pa bo ?lo naprej. ve?ji problem je, ko ti zariba motor so stro?ki neprimerljivi glede na to ?e je hin glava. ?e bo? kaj rabil glede motorja mi tut povej mam vellliiikkkooo zalogo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. marec, 2007 Prijavi Napisano 27. marec, 2007 ja to sem ?e tudi razmi?ljal in tega se tudi najbol bojim glih danes gre kolega po vse instrumente kr bo glih fotru meril kompresijo pa ga bom prosil ?e jo lahko ?e meni. pa vseeno hvala za nasvet.za klimo imam pa tako smotan ob?utek da se ne obrne kompresor zaradi tega ker je prazna. lahko da ima kak?no varovalko notri da je ne skuri? ?e je prazna :ne vem: za dele imam pa rahlo krizo ker mi finance tega ne dopu??ajo ti bom pa povedal kak dan prej preden pridem :mi pijemoo: Ko bo? meril kompresijo obvetno snemi kable(konektor) z razdelielca v?iga, ker druga?e bo ?el razdelilec v tri pi...materne.( A ne Kallaman ?)?e klima nima dovolj tlaka kompresor ne vklopi, da ti na zariba, ?e pa je tlak ok (zapel se na kak klima servis naj ti preverijo) in ti ne vklopi potem pa je lahko kak elektri?ni feller. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2007 ja jst nimam ?ist n? tlaka v klimi tak da mi zaradi tega ne dela al kak kr smo enkrat za foro odprli ventil pa ni ni? sikalo tak da jo moram samo napolnit?? huh... jst pa tako ?talo delam s to klimo Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
YavarYe X6V6 Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 ja jst nimam ?ist n? tlaka v klimi tak da mi zaradi tega ne dela al kakkr smo enkrat za foro odprli ventil pa ni ni? sikalotak da jo moram samo napolnit?? huh... jst pa tako ?talo delam s to klimo Napolnit in preverit, kje ti pu??a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2007 ja sej to mi je ?e serviser reku da bojo napolnal pa neko barvilo bojo dal notr da vidjo kje pu??a. ?e sm ga jst prov zastopu Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
YavarYe X6V6 Napisano 28. marec, 2007 Prijavi Napisano 28. marec, 2007 ja sej to mi je ?e serviser reku da bojo napolnal pa neko barvilo bojo dal notrda vidjo kje pu??a. ?e sm ga jst prov zastopu Ja prav si ga zastopu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 28. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2007 vsaj neki aja skor sem pozabu!! v?eraj sem se kon?no znebil priklopa zadaj matr zdej lep? zgleda mal ga pomladi kr ni ni? zarostanga gor Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Ciko boy Napisano 14. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2007 evo me nazaj v?eraj sva s kolegom probala tisti tester z led diodo pa ni ravno delal enkrat je zagorela dioda potem pa ne ve? povejte mi ?e sem na kaj pozabu delal sem pa po tistih navodilih k so tu gor pa ?e na autodata sva preverla pa bi teoreti?no mogl delat :ne vem: mo?no je tudi da nimam nobene kode ˝shranjene' v ra?unalniku uglavnem... i don't know!! Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Marko_mx-3 Napisano 14. april, 2007 Prijavi Napisano 14. april, 2007 kak?no diodo si uporabil? pa predupor si dal? pomoje ti je dioda pregorela Citiraj
Ciko boy Napisano 15. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2007 kak?no diodo si uporabil? pa predupor si dal?pomoje ti je dioda pregorela visoko svetle?a diodapredupor je...pregorela pa ni :ne vem: kr enkrat je zagorela ko sm dal kontakt pol pa ne ve? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2007 Prijavi Napisano 15. april, 2007 visoko svetle?a diodapredupor je...pregorela pa ni :ne vem: kr enkrat je zagorela ko sm dal kontakt pol pa ne ve? Pol pa nima? napak. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 15. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2007 jao ko bi blo to res da bi moja mazda tvoje besede usli?ala Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Ciko boy Napisano 16. april, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2007 hello folk dejte mi povedat ki bi se dal dobit kak bru?en aluminij, sej vete ka mislim tist ko ma take lepe zarezice kr jst sm dans aluminij dobu 1mm debel pa ga ne znam tak lepo zrihtat se mi vedn neki sfi?i al pa nej mi en pove kak nej to nardim (brusni papir?, al kak druga???) :ne vem: Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Marko_mx-3 Napisano 16. april, 2007 Prijavi Napisano 16. april, 2007 kak?en bru?en alu? poliran, da se sveti ali ta ko ima diamantni vzorec gor - pohodni alu ali nekaj podobnega Citiraj
daSKAn Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 Huh zdej je pa se mene zagrelo da si mal Xedosko porihtam... Skor pocas nujno bom ze rabil ono imitacijo lesa, ki je okoli radija, itd... neki je ostopila in malce pocla pa sem to reseval z dvostranskim selotejpom(kr mocnim, mi je pri prejsnem avtu tablice gor drzal 3 leta, ko sem tablico brez okvirckov nalimov direkt na odbijac ) Anyway, to mi zdej neki odstopa pa se bolj poka, vrocina po moje... Pa kake feltne bi gor dal. Te ki so ze gor so neki cudno "rjaste" oz. neki grdga se gor nabira. Mate kake predloge kake feltne bi gor pasale oz. kje bi se dal fajt to online videt. Citiraj
Ciko boy Napisano 21. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2007 ?e gre? na prvo stran te teme bo? videl xedosko upimpano do konca aja serbus folk dolg me ni blo na spregled ... ja, ja!!! sej vem da me niste n? pogre?al nooo!!! no da se bo spet vidl da sem tle gor rabim eno pomo? nuuujnnnooo rabim novo sklopko ker se stare ne da obnavlat in mi avto stoji pr kolegu... za znoret kje bi jo dobu ?iiiiiim ceneje kr me mal finance matrajo pliiiiis help me Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.