nisde Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Zakaj se jo ne da obnavlat? Ker nova ni lih ful pocen ponoje. ?udn use skp. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Zakaj se jo ne da obnavlat? Ker nova ni lih ful pocen ponoje. ?udn use skp. Zato ker obnovelena, je tud en drek, ?e ?e original ne zdr?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 ?e je tolk zjeban je najbolje vse komplet novo nabavit in je mir za naslednjih 100.000 km Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 200+ kkm ni problem, ?e je ?ofer pravi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 22. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2007 evo dans kupu!! ?ou kolega po njo ne vem ?e kire firme ampak uglavnem cena... 410? !!!!!!!!!!!! stare se pa ni dal kr sm jo ornk skuru tak da bi mi ziher za?ela trest pa potisni le?aj totalka lamele... hmm... ka je ?e to :ne vem: ubistvu za n? vse skup je pa vse za neki dobr hehe... sm pogruntu kam gre men voda tak skrivnosto pa zakaj mi avto cuka ko en star pjanc pod merilcem pretoka zraka (no... tam nekje) je ena cev k mi je pu??ala voda 4? in se jo je opazl ?ele takrat ko smo dol uzel vse skup pa med merilcem pretoka zraka in med loputo je tista cev po?la in tam vle?e zrak (fou? luft) namesto skozi filter... to ?e pa morm dobit... rablen... ?e ma kdo mogo?... no ?e se mu po pomoti vala u gara?i pa res nima kam dat Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Tich Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 cena za novo SACHS sklopko je cca 280 EUR se mi zdi. Ce pa mas se koga poznanega se pa dobije se popusti od 0-35%. Teh 35% je tezko, ker se da taksen popust dobit ve?inoma le na izdelke ki se redno prodajajo, ne pa XY del kot je tale sklopka. Mal drago si ti tole pla?al... :ne vem: Citiraj
daSKAn Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Huh tole je koristen info. Tole bom bojda moral menjat tudi jaz. Citiraj
Ciko boy Napisano 23. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Huh tole je koristen info. Tole bom bojda moral menjat tudi jaz. pa hitro jo menjaj da ne bo? vse skuru tako kot jstker to je pa le mo?na ma?ina in jo kar hitro skuri? ?e ima? prete?ko nogo Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Ciko boy Napisano 24. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. maj, 2007 nekaj mi ?e ni jasno?? preden smo rihtali sklopko sem mel porabo 10,5 (prete?ka noga ) zdaj se mi su?e okoli 14 do 15 l/100 km/h kaj bi lahka blo narobe?? res pa je da imam skoraj vse nosilce motorja za ni? in mi je posledi?no poknala mre?ica izpu?nega sistema... sam ne vem mogo?e je tam kje lambda sonda pa ne ra?una ve? ker spu??a?? :ne vem: :ne vem: Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2007 Prijavi Napisano 24. maj, 2007 nekaj mi ?e ni jasno??preden smo rihtali sklopko sem mel porabo 10,5 (prete?ka noga )zdaj se mi su?e okoli 14 do 15 l/100 km/hkaj bi lahka blo narobe??res pa je da imam skoraj vse nosilce motorja za ni? in mi je posledi?no poknala mre?icaizpu?nega sistema... sam ne vem mogo?e je tam kje lambda sonda pa ne ra?una ve? ker spu??a?? :ne vem: :ne vem: Tist kar ti crknilo, je za lambdo tako da to nima vpliva. Ste pa verjetno pozabili nataknit kako ?ico na kak konektor, in posledica je pove?ana poraba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ciko boy Napisano 25. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2007 hmm ?ist mo?no ja... hvala za nasvet bomo ?e dans preverl Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.