LabiGT Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 ena gas pumpa je na verovskovi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 ?az k?n tedn zna bit itak ?e plin notr, ?e bo ?lo vse po planu, tko da pol nav ve? fore o vsem skupi! A je bila pla?a zdajle a? Sicer pa dans dobim od Siriusa nektere preparate v smislu dodatkov k bencinu! Sem sli?al ja. Samo a ni vseeno, ?e tanka? 100ko, namesto vliva? octane boosterje? Octane boosterji so mislim da v osnovi bolj primerni za kak?ne ki ne poznajo drugega ki 95 oktanov 200km okoli, ali pa za kak?ne angle?e, ki uva?ajo avte iz japonske kjer za to "scavnico" od 95ke ?e niso sli?ali. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 Ne simon, pla?a je bla 5. v mescu in ni bla nevem kaj, tko da zdej so drugi viri prihodkov kori??eni! Pla?a je itak totalna tuga! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 ena gas pumpa je na verovskovi katera bolj natancno prosim!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 katera bolj natancno prosim!! petrol, pri energetiki, pri triglavu, za mlekarno..itn Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 petrol, pri energetiki, pri triglavu, za mlekarno..itn kolk casa pa ze tam plin ponujajo!!ker priznam se sedaj ti prvic slisu!!hvala za info! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 tle je po mojem najstarejsa plin pumpa v LJ... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 tle je po mojem najstarejsa plin pumpa v LJ... zanimivo!!!! jaz sem za lj sam za barje vedu! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. februar, 2007 jst sem tud za OMV- 100 je prej?n lastnik to tankal pa je bil motor bol odziven koker pa men ko tankam 98 zdej mi pa cuka na nizkih obratih Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marija Napisano 17. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. februar, 2007 Fantje hvala za vse nasvete in izku?nje! Kje pa ?e imajo 100tko v smeri Lj - Bled, razen na OMV v Lescah? Ima mogo?e Petrol tud kej tacga?Vam nisem hotla priznat, sam sem med tem ko sem tankala ?vekala po telefonu in sem 100 tko tankala, pa ?e dobr da dizla nisem not nalila... je pa res da motor nekam tiho te?e (sej ne da je kdaj tulu). A ha pa ?e to; ni ravno za to temo, samo vseeno... www.xedos-shop.de ali kdo pozna to stran in ali je ?e kdo kupoval tukaj??? cau Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 17. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. februar, 2007 dizla ne more? natankat, ker je cev pri dizlu debelej?a in ne gre not. So pa bili ?e specialci ki so nato?il dizla v bencinarja. La?je nalije? bencin v dizla ker pi?tola not gre in nisi pozoren. Petrol nima 100ke ampak samo 98, 100 mislim da samo OMW tr?i Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 Jz pa (?e sm res) na Petrolu dubu neko svinjarijo v bencinu, me Petrol nav ve? vidu, kar pomen, dabom za za?etk za?ev raj hodt ?ez cesto k (bolj?emu) sosedu, na ?e omenjeni istrabenc! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 ?e je tolk hudo, da ma? ?ist zasvinjan filter, kar verjemi, da tole ni od zadnjega tankanja ampak od bohvedi kdaj. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 Jz pa (?e sm res) na Petrolu dubu neko svinjarijo v bencinu, me Petrol nav ve? vidu, kar pomen, dabom za za?etk za?ev raj hodt ?ez cesto k (bolj?emu) sosedu, na ?e omenjeni istrabenc! da te popravim ni vec istrabenz ampak zgoljk OMW!!! pa koncno si le sklenu eno stretesko pravilno odlocitev!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 Jz pa (?e sm res) na Petrolu dubu neko svinjarijo v bencinu, me Petrol nav ve? vidu, kar pomen, dabom za za?etk za?ev raj hodt ?ez cesto k (bolj?emu) sosedu, na ?e omenjeni istrabenc! Pa si ziher, nebi prej ?a AGIP al pa TU? probal, ker rad experimentira? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 Pa si ziher, nebi prej ?a AGIP al pa TU? probal, ker rad experimentira? ? za agipa potem pravte da je vredu al kaj?glede tu?a pa nevem kje bi ga mi gorenci tankal, sem samo enkrat vidu tu?evo ?rpalko pa ?e to nekje bogu iza nogu - nek na koro?kem (je pa pisal da ima? s tu?evo kartico popust!! ) - ma kdo kej izku?enj s tem bencinom ?omw 100tka je pa itak zakon, pri men se pozna da avto z njo hitreje v?ge, pri petrolovi 95ki sigurno rab sekundo ve? da kresne...tak da petrol je pri men na blacklisti ?e en lep cajt (edino ?e je res nuja se ustavim) Marija: ?e se ne motim je ?e v kranju nekje omw, samo ?e se vozi? v lj potem se ne spla?a ovinka delat...jest sem tut redna stranka na omwju v lescah lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 za agipa potem pravte da je vredu al kaj?glede tu?a pa nevem kje bi ga mi gorenci tankal, sem samo enkrat vidu tu?evo ?rpalko pa ?e to nekje bogu iza nogu - nek na koro?kem (je pa pisal da ima? s tu?evo kartico popust!! ) - ma kdo kej izku?enj s tem bencinom ?omw 100tka je pa itak zakon, pri men se pozna da avto z njo hitreje v?ge, pri petrolovi 95ki sigurno rab sekundo ve? da kresne...tak da petrol je pri men na blacklisti ?e en lep cajt (edino ?e je res nuja se ustavim) Marija: ?e se ne motim je ?e v kranju nekje omw, samo ?e se vozi? v lj potem se ne spla?a ovinka delat...jest sem tut redna stranka na omwju v lescah lp Oba sta bolj?a kot Petrol. Pa v ?kofji Loki je tud OMW ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 Javar, itak je treba razli?ne stvari izprobat, to itak! No sicer sm pa u?eri za?ev tankat ta va? magi?ni izdelk alla 100 ?esarkol ?e pa? ma, pa me zanima, ?e bom zdej rabu padalo da se bom ustavu! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 Javar, itak je treba razli?ne stvari izprobat, to itak! No sicer sm pa u?eri za?ev tankat ta va? magi?ni izdelk alla 100 ?esarkol ?e pa? ma, pa me zanima, ?e bom zdej rabu padalo da se bom ustavu! A plenice, ki jih rabi? pri pospe?evanju, si na benzi dubu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 Nism, sm pa nabrav ful pvc rokavi?k za benz tankat, tko da za prvo silo bo tut to dobr! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 Pa v ?kofji Loki je tud OMW ! genau tko, se ga zapomnim po tem da so v bufetu fletne kelnarce Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 genau tko, se ga zapomnim po tem da so v bufetu fletne kelnarce To pa itaq. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 omv ne omw Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 omv ne omw ja bo drzalo se posipam z apepelom!!!! drugace pa kar se tice agipa je pa stvar taka da so vcasih mel zlo kakovosten bencim upam trdit da najbol cist bencin v slo sam so se pa v zadnjem letu tako pokvaril da se ni vec vredno pri njih ustavit tako da je se zmeraj st 1 OMV na agipu se pa res ustavim samo takat ko voda u gru tece pa se to natankam zgolj za 5? tok da do OMVja pridem!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2007 ja bo drzalo se posipam z apepelom!!!! Nehi bo? ves zapra?en in umazan. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.