Marko_mx-3 Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 no da vidite kaj vse se da spravit v MX-5 4x 215/40 17 col litke Citiraj
ReDevil Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 No Mare, 2 komada sta celo 45 vi?ine! Da ne re?em kako sm se vozu do Sutjeske! mev sm desno ramo ?ist upogneno, prvezat se itak nism mogu, pol pa desna roka je nadzirala zgornjo polovico volana, no in pa en del desne polovice le-tega, leva roka, pa levi del volana in spodnji del, tko da ko sem hotu zavit, sem mogu preprijemat volan kot da kravo movzm! Da ne re?m da mi je blo zavijanje na levo (na prednostno cesto) maksimalna muka, ker se zard gum ni vidl dobesedno nuuuula! :ne vem: No zdej so gume in feltne doma in to je morala, sicer pa marskdo bo reku zkva nism dvakat pelu, ampak pol to ve? nebi biv jz in zdej je kar je! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 Hudoooooooo!!!! Pa vi ste nori!!! Drga? pa streho dol pa deluje kot pickup in nalo?i? s kupom lahko!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 He he,ReDevil,kaj te nisi dal ?etrte gume kr na streho?? Malo bolj po?asi bi mogo vozit,pa bi ?lo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Napisano 13. februar, 2007 pa kaj vi delate z mojim bivsim vozom!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Grega_ Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 pa kaj vi delate z mojim bivsim vozom!!!! hehehe.....te mal stiska a? Ma sej ve? kak?en je Borut Citiraj
mazdohist Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 hehehe.....te mal stiska a? Ma sej ve? kak?en je Borut no ja saj ves da prve ne pozabis nikoli tako pac jaz ne morem pozabit svojega prvega voza! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Vo?nja je bla podobna kt enkat pred leti ko sm z Golfom II vozu Dormeota nad glavo (pod stropom), pa zvit k presta sm biv no in tkt in u?eri! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Vo?nja je bla podobna kt enkat pred leti ko sm z Golfom II vozu Dormeota nad glavo (pod stropom), pa zvit k presta sm biv no in tkt in u?eri! Men so dormeo prpelal domov pred vrata. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Ja sej u rsnic je bla ena druga firma, ne vem to?n kera, no in na tisti slavni poti sm se celo zgubu in pol lutu nekje po Morav?ah, ko sm isku bli?nco do Kamnka, pa spra?vov ludi kam je treba it, nad glavo pa jogi! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Ja sej u rsnic je bla ena druga firma, ne vem to?n kera, no in na tisti slavni poti sm se celo zgubu in pol lutu nekje po Morav?ah, ko sm isku bli?nco do Kamnka, pa spra?vov ludi kam je treba it, nad glavo pa jogi! :ne vem: jaz vem jaz vem ke je treba jet!!!! po cesti!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Sej ?e pa neb najdu, pa neb blo panike, bi kr ob cest zalegu na modr(o)cu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Sej ?e pa neb najdu, pa neb blo panike, bi kr ob cest zalegu na modr(o)cu! jah sam pol bi pa verjeten sajmona zvav da ti naj mal ravbarja prulece a ne?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 Ja to bi pa res znalo bit! :mi pijemoo: Ej ampak zdele ko gledam, res so ?roke gume pa tut velke, avto?k pa zlo mjhn + to da je mogu ?e orng dec pol not sest! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
cleopatra Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 z gumami se vozi po dreku pa po vsej svinjariji pol pa na sede?.jao,jao! Citiraj
ReDevil Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 To je pa treba markota pra?at ?e se je res vozu po dreku, ampak kokr vem jih je steriliziru! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 z gumami se vozi po dreku pa po vsej svinjariji pol pa na sede?.jao,jao! To?no to sem tudi jaz pomislil Citiraj
cleopatra Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 JAZ SE ?E V KOMBINEZONU NE VSEDEM V AVTO...ne pa tole... Citiraj
BOBI Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 JAZ SE ?E V KOMBINEZONU NE VSEDEM V AVTO...ne pa tole... jaz pa se vedno vsedem tudi v kombinezonu in smirnatami rokami ce treba,vcasih pac treba kam skocit po kaj saj avto je samo prevozno sredstvo pa tudi ce je kaj porihtan(tuning) zato pa ga mam saj pol pocistis malo pa gasa naprej Citiraj MAZDA POWER
Violet Napisano 14. februar, 2007 Prijavi Napisano 14. februar, 2007 JAZ SE ?E V KOMBINEZONU NE VSEDEM V AVTO... ...sigurn si brez ... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2007 v Zja ali kak drug tak avto se tudi jaz nebi vsedel v delovni obleki, tako pa je avto star 15 let in mi ni problem in dokler je ?rna notranjost ?e pa bi bila kak?na svetlej?a bi pa raje dvakrat premislil Citiraj
cleopatra Napisano 15. februar, 2007 Prijavi Napisano 15. februar, 2007 prvo ko kupujem avto ga pogledam notri, ?e je zunaj iz zlata pa not umazan, ni cene.Notranjost avta, stanovanja, delavnice itd ti pove o ?loveku veliko, zelo veliko. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2007 no potem o meni ?e veliko ve? bolje da ne vidi? na?e delavnice Citiraj
cleopatra Napisano 15. februar, 2007 Prijavi Napisano 15. februar, 2007 rad imam vse kot iz ?katlice, skoraj tako kot Monk... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.