Ploki Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Kaj ?e? lep?ga, dobi? obliko Peugeota in zanesljivost Mazde - dobitna kombinacija, ?e se mene vpra?a. obliko mazde pa zanesljivost mazde? men tudi na pezoja potegne, tiste lucke sred havbe so cista 207, pa zadnje so tud neke iste oblike.ce bi tak mejhen avto kupval pol ze raje Hondo Civic vzamem . skoda, je res bolj atraktivna kot prejsnja ki je direkt gajbica, ampak je pa manj mazda Citiraj
ReDevil Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 Kokrkol oblika bo dost na nivoju (komi ?akam d vidim u ?ivo tega stroja) in zihr bl atraktivna kokr nova ?kodi?ka, k se baje nav ve? imenvala Felicia ampak Felacija! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 Tole je pa gorka kajla na ra?un ?kode. Ki jo imamo mimogrede doma in zaenkrat nanjo letijo same pohvale. Je pa tako, saj si tudi BMWja pljuval zadnje ?ase si pa ?e skoraj ?isto gorak nanj. Citiraj
ReDevil Napisano 30. maj, 2007 Prijavi Napisano 30. maj, 2007 Simon n? bat, do ?kodo(?eljnega) voza bom mrtvo hladn tut ?ez 20 let! Pr Bemeveju me dostkat ?ivcirajo lastniki teh vozov, ostalo je fulkulmega?pica?pon! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ploki Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 mene tut bolj kot avti motijo vozniki beemwejev. to je nek tak deutche syndrome.. Citiraj
LabiGT Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 men so pa prav vsec vozniki bmw-jev sploh pa voznice Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ploki Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 sej ni nic na njih narobe, z njimi / njihovo voznjo Citiraj
dravni Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 Lepa ni kaj, lep?a kot sedanja Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
eye Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 uh men pa tale skatlca prevec "?" deluje in mi kr nekak ne potegne tale look Citiraj
Alex Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 Po mojem je to varianta "vsega po malem"--se pravi par uspe?nih avtov nalo?i? na ra?unalnik, pol pa mix. -Ra?unalnik to pre?ve?i,od vsakega avteka nekaj pobere in vr?e ven nov avto v stilu-od kod mi je to ?e poznano? In potem se to lepo prodaja. Po mojem delajo vsi nove avteke na ta na?in.(al pa skoraj vsi) Citiraj
qwerty Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 Clio je ?e dale? za mazdo, niti pribli?no mu ni podoben, ker ima clio bolj "ostre" linije. meni vle?e bolj na toyoto yaris drga? pa ql, so se vsaj znebil odbitga konca pa unih dolgih grdih lu?i Citiraj If in doubt, flat out...
Cofek Napisano 27. avgust, 2007 Prijavi Napisano 27. avgust, 2007 Evo od dans sem novi ?lan in zaposlen - prodaja vozil MAZDA. Ostalo sledi. Citiraj Ne ska?i ?enski v besedo, kadar mol?i !!!???
LabiGT Napisano 27. avgust, 2007 Prijavi Napisano 27. avgust, 2007 opa cestitam v keri mazdi si pa zaposlen? ce je to gama, potem se kmalu vidimo (me caka servis na 140.000km ta teden) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Welcome on mazda board,dobrodo?el... Citiraj
madmax Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Evo od dans sem novi ?lan in zaposlen - prodaja vozil MAZDA. Ostalo sledi. ?estitke za nou ?iht Citiraj
ReDevil Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 ?estitke dec za mazda biznis! Kar se pa stare M2 ti?e, pa loh re?m, d smo bli zdej na dopustu in v Veli Luki na Kor?ul opazujemo mimoido?e avtomobile ter izbiramo potencialnega plehnatga kandidata za kolegico, pa grejo mim razni Peđ?oji, pa alfe in Renoji, skratka vse ?ivo, pa pride mimo M2 in vpra?a ona ker avto je pa to, pa jz s ponosom povem d je Mazdurija, ona pa odvrne, da ta ji je pa najgr?i, od vseh ki so zdele mim prpelal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 To pa samo zato, ker ni bila rde?a z roza slon?ki na vratih in ro?icami na havbi. Citiraj
Sishi Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 ....pa odvrne, da ta ji je pa najgr?i, od vseh ki so zdele mim prpelal! Reku bi da ne ve?, al pa da je Kia Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Reku bi da ne ve?, al pa da je Kia Nebi no o tem, kdo ima slabo oblikovanje... ?e posebej ko vidi? kaj takega KIA Proceed Citiraj
ReDevil Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Vid? Boss okusi so si res razli?ni, men osebno tale avto izgleda meeega! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Vid? Boss okusi so si res razli?ni, men osebno tale avto izgleda meeega! Saj to sem mislil - men je ta avto supercool in to sem hotel pokazat Si?iju, ki je nekaj ?ez KIO govoril. Zadnjih nekaj let (od Sorentota dalje) ima KIA zelo lepo skladno oblikovanje in ?e ima kdo butasto oblikovanje so to pri SangYongu. Citiraj
zemir Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Vid? Boss okusi so si res razli?ni, men osebno tale avto izgleda meeega! Se strinjam!!!Je pa res da so bili v?asih Kiini avti obupni! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Sishi Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Ej boss se strinjam da je ta dizajn superca. Opazka je bolj letela na stare modele. So pa nekatere kie iste kot mazde - 121. Zato sem mislu da se lahko izgovori na kio Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Uh, to je pa ?e dolgo nazaj Mazda 121 KIA Pride Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.