Sishi Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Na nekaj tazga sem mislu. A ni una naslednja 121 tud ista :ne vem: Za M2 so pa pr kii rekl dost zaje*ancije dejmo raj sefio narest Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 ne naslednja pa ni ve? ista, samo po letnikih, kot je meni znano so tole Kio za?el delat ko je pri?la nova 121 Citiraj
Boss Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Naslednji 121 je bil za tiste ?ase preve? revolucionarno okroglo oblikovan avto in se je bolj ?alostno prodajal brez velikega uspeha Potem pa so ?li v ?panovijo s Fordom in so naredili najve?ji zmazek Mazda 121 ki je ?ista kopija takratne Fieste Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 pa sej je bila MX-3 tud podobno zasnovana pa se je kar solidno prodajala, na takratnem Top Gearu vem da je Clarkson kar pohvalil tole 121 tale 121 ena je pa pomoje zelo ohranjena Citiraj
Sishi Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 Ta oblikovalec je baje naredu harikiri P.S. Upam da ni to prehudo Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 pa sej je bila MX-3 tud podobno zasnovana pa se je kar solidno prodajala, na takratnem Top Gearu vem da je Clarkson kar pohvalil tole 121 tale 121 ena je pa pomoje zelo ohranjena Saj to pravim... ta avto je bil malenkost pred ?asom in ko je spet pri?la moda okroglih avtomobilov je bil pa? ?e "star". Men je bila 121 takrat kar simpati?en avto?ek in sem z njim prevozil nekaj 100km. kaj je ?e to? Verjetno je mi?ljen harakiri - japonski obredni samomor. Citiraj
Allyssa Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 ampak barvo so pa pr uni Kii res sfalil u nulo,..nekak me spominja na kapu?ino Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 28. avgust, 2007 Prijavi Napisano 28. avgust, 2007 hahah to pa res...pa se kopija fiat bravota je killed in action Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 29. avgust, 2007 Prijavi Napisano 29. avgust, 2007 Tut med vsemi dozdaj?njimi Fiestami je bila tistale generacija ?ivi kiks, pa kake nagnusne spredne lu?i! Mi je pa sicer unale 121 - baby ful v?e?, simpati?en voz! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 24. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2007 hehe... nova mazda 2 je proti konkurenci ?e meni najbolj v?e?, tudi tale stroj?ek sem danes malo pre?latal pa pregledal... je sicer bolj ?enskih oblin, ampak lu?kan da dol pade? odli?no ! pa ?e zelena barva ji pristoji Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 hehe... nova mazda 2 je proti konkurenci ?e meni najbolj v?e?, tudi tale stroj?ek sem danes malo pre?latal pa pregledal... je sicer bolj ?enskih oblin, ampak lu?kan da dol pade? odli?no ! pa ?e zelena barva ji pristoji ?enskih oblin? ho?? re?t da je pol avto za tipe,..al avto za beybe? no ja,..ni moj tip tko al pa druga? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 24. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2007 ?enskih oblin? ho?? re?t da je pol avto za tipe,..al avto za beybe? no ja,..ni moj tip tko al pa druga? ?enskih oblin ... ka pa vem... to je blo v afektu napisano.. avto je za ?enske Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 V MS-ju pri Lepo?i si gledal CX-7 pa Dvojko? Citiraj
suicidal Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Danes, ko sem lutal po LJ (razgovor za ?iht) sem na A-cosmosu videl ?lepar, poln avtomobilov Mazda 2, ta novih. Slikal nisem, ker se mi je mudilo. Ampak prvi naro?niki jih bodo zgleda ?e dobili. Jeeeeee. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Mazda323 Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 V MS-ju pri Lepo?i si gledal CX-7 pa Dvojko? Ok, sem ?e zvedel da ga imajo pred salonom... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Bom tudi jaz jutri ?el malo po lj (se moram vpisat na Fax ) pa bom se pri kak?nem trgovcu ustavil Citiraj
Allyssa Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 ?enskih oblin ... ka pa vem... to je blo v afektu napisano.. avto je za ?enske zame ?e ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 25. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2007 Ok, sem ?e zvedel da ga imajo pred salonom... hehe... si mora? mislit, ko sem avte videl, se pikiral ?ez celo cesto direkt na parkplac CX-7 je edino je ?al v sivi barvi... kar ji nikakor ne sede... Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 Video posnetek Mazde 2, by Avtomagazin http://www.avto-magazin.si/novice/?n=8595 Pomoje je zelo dobro narejen film?ek Citiraj
qwerty Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 pred selmarjem v celju ?e vsaj 1tedn pa pol gledam zeleno dvojko (novo) men osebno je dost lep?a ko tista stara gajba za japke znebil so se vodoravnik dolgih lu?i pa zasekane riti Citiraj If in doubt, flat out...
Mazda323 Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 pred selmarjem v celju ?e vsaj 1tedn pa pol gledam zeleno dvojko (novo) men osebno je dost lep?a ko tista stara gajba za japke znebil so se vodoravnik dolgih lu?i pa zasekane riti Samo nebo? ve? moral toliko zadaj tovoriti kot si v ta stari Citiraj
Ninja Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 Wiiiii tut jest videla tazeleno 2 dons. V?e? mi postaja.... Je naklu?je, da jo ima lih nekdo, ki je doma v Zeleni jami za Be?igradom? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.