Skoči na vsebino

2008 Mazda 2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 101
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

ma ba,...tale zelena barva je cicifuj <_<

Po mojem je ta zelena bolj za naravovarstveno ozave??ene...al pa za lovce... :hohoho:

Napisano

Al pa za lubitle konoplje - rastline v neindustrijske namene! <_<:hohoho:

Ja,ga skrije? v konoplji in ko pridejo mimo organi pregona,te ne vidijo ker si skrit v mazdi-zelenjavkotu... :D

Napisano

jaz pa mislim, da je ta model narej posebej za Irce, ki pridejo v salon in so navdu?eni nad zeleno barvo: "Isn’t it the fine-looking green car, laddie"

33112_1.png

Napisano

No fantje vidm da ste se razpisali na dolgo in ?iroko jo pohvalili :bravo: in grajali :( .naj ?e jest zej povem moje mnenje kot bodo?i voznik nove mazdice 2.uglavnem zej furam tastaro mazdo2 plus line 2 in avto mi osebno zgleda in deluje ?eprov, je moj, kukr enoprostorc, kot je un napisov je bl za jabka preva?at sam jebiga za tak dnar dobr avtomobil?ek z malo ?udno obliko, voz se fajn pa ni po?re?na sam sej ne sme bit sej ma le 75 konj.Stestirov sm pa tud novo 2 in sicer z TePLUS opremo in po 20 km vo?ne morem re?t da je avtomobil?ek hud, tud mal ve? da od sebe k ma 83 konj pa nasplo?no je veliko izbolj?an, sedi se veliko bolj in spredaj in zadaj ?eprov so u avtomagazinu napisal da udobno na zadnjih sede?ih sedijo do 165 cm vi?ine no jest mam 186 cm pa sm ?ist normal sedu veliko bolj kot v svoji....?e potegnem ?rto ?ez vse skupaj da ne bom vse posebaj opisoval pa vas dolgo?asil je tanova mazdica hud izbolj?an stroj?ek in komi ?akam februar da jo dobim...

Napisano

Pa nikar pozabit, da ima poleg 11 konjev ve? ?e cca 100kg manj kot stara dvojka. To pa je ?e razlika, ki se ?e ob?utno pozna ;)

33112_1.png

Napisano

jest mam GT naro?eno tko da je to 28 konj ve? :jupiii: pa natan?no 85 kg la?ja bo pa 5cm dalj?a....ja res je Allyssa ful sem na?akov sam kva ?mo saj fest bo pol, ne pa zej k s to kocko k se vozm :D

Napisano

hehe,..tud res :D

js vem da se mi je vlekl k sm ?akala mojo 14 dni :wacko:

ampak js sm ?e tko ful nestrpno bitje :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kar lepa zadeva. Videna danes. Malo sicer spominja na kak?no Corso, ampak vsekakor je pa veliko bolj evropski dizajn kot prej?nja 2ka. :blink: Pazite registracijo. B)

post-285-1193433754_thumb.jpg

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Hudo, Mazda 2 ljimuzin :bravo:

?e bo cena pametna bi se znal kr prodajat :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Upam d nav niti prbli?n tako skropucalo kot nekatere kvazi limuzince tega razreda, npr. polo, fabia, thalia <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Upam d nav niti prbli?n tako skropucalo kot nekatere kvazi limuzince tega razreda, npr. polo, fabia, thalia <_<:D

baje naj bi veliko obetala :ne vem: bomo videli :ouje:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Objavljena slika

..bo treba v ?ivo videt

edino kar mi res negativno pade v o?i.. a se vam ne zdijo kolesa nekoliko (pre)mala

Napisano

Jap, Mazda ima ?e vseeno malo feti?a na majhne bicikle. :blink: To mi je prvo padlo v o?i.

Pa tudi druga?e ni videti ravno privla?na kot HB. Sicer pa nikoli nisem razumel ?emu dajejo na trg 4 vratne verzije avtov kot so Polo (Classic), Fabia, Clio (Thalia)... 4 vratni naj imajo ?e toliko ve?ji volumen v pritlja?niku ampak kaj ti to pomaga ?e pa ma? v pritlja?nik ?isto majhno odprtino. 3 ali 5 vrat rula. B)

Napisano

Mal preve? na novga forda mondea spominja, ampak to ni n? ?udnega glede na sodelovanje ford-mazda.

POZOR!

Napisano

tule si preberte...

je kar v?e?na.... dale? naprej pred thalio & co. :) aja ?al samo za azijske kupce ;)

http://www.avto.info/news.php?id=60587

Objavljena slika

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 1 mesec kasneje...
Napisano

?e se ?e zdj vozjo do trgovcev zakaj se pol ?aka po tri mesce?

POZOR!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Si preveril ali si prepričan da bo tale solar polnilec zadostoval za kamero, če je stream (oz. nastavil boš itak samo na motion detection) verjetno kar nekaj energije porabi, ker verjetno pa nimaš opcije da bo to vedno na soncu, sploh pa v LJ nimate ravno sonca na pretek..... (p.s. na psa se ne smeš zanašati, sploh ker če ni delovna (linija) pasma z IGP (IPO) 3 izpitom....je pa res da razni đžankiji verjetno že samo da se nekdo na 4 nogah ki ima vsaj 30kg dere ko opica  že zadostuje.....za profije pa itak ni ovir....). Jaz osebno, če bi se odločal za tak video security bi vzel na kabel (res je pa kot si napisal, razkoplješ celo bajto za to in je zopet vprašanje dodane vrednosti tega.....).
    • Par let nazaj sem kupil v akciji Proxxon 3/8 komplet. Pa mislim da Proxxon ni slaba firma. Cena je bila 1/3 Uniorja. Sicer sem rabil samo ene 2x, ker imam 1/2 ene češke stare 30 let  
    • Če koga zanima zakaj,naj pogleda v temo orodje... Naročil videonadzorni sistem. Že od tistega "dogodka" sem imel namen investirati v kaj takega,ker zadnje čase se res čudne pojave sprehajajo mimo bajte... Takrat sem nameraval kupiti komplet Dahua,a bi bilo cca slabih 1700€,kabelski sistem na bnc,veliko vrtanja in napeljave... A ker je bil spet pri hiši pes,je šla stvar malce v pozabo.... In me je tisti članek malce spomnil,kaj je še potrebno urediti. In že pred časom,ker sem naročen na ta kanal (me je "ujel" na video o 3x360° laserju-,super video👍)...in je predstavil nadzorne kamere Eufi (Anker).     In se spet spomnim...pogledam še druge teste in predstavitve...kogar zanima,naj sam izbrska-ne bom vsega tukaj limal....,in ugotovim,da zadeva "ni od muh". Pobrskam po online trgovinah...imajo tudi na Anker.si itd...a ena kamera je 200€....rabim minimalno dve...bolje tri...in če je možno še centralno bazno postajo. Brskam in brskam....in ugotovim,da so cene na naši Anker strani že čist normalne v primerjavi z tujino... In za foro pogledam še na Aliexpress...in glej glej...črni petek-popust,dodatni popust na količino,+dobrih 8€ na nabrane kovančke, in je prišlo 418,18€ za tri kamere in eno bazno postajo😯😃👍    I just found this on AliExpress:  €301.98 | eufy SoloCam S340 Solar Security Camera Wireless Outdoor Camera 360° Surveillance No Blind Spots 2.4 GHz Wi-Fi No Monthly Fee https://a.aliexpress.com/_Ex8SmUH     I just found this on AliExpress:  €226.57 | eufy Security S380 HomeBase 3 Edge Security Center Local Expandable Storage up to 16TB eufy Security Product Compatibility https://a.aliexpress.com/_EIx1b01   Lepo nas "molzejo"...vse original z Eufi store-a...   Me zanima,kako bo izpadlo...mogoče še kaj objavim,kakšni bodo vtisi itd.,če bo koga zanimalo...
    • Ja, znamka gum... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.