Skoči na vsebino

2008 Mazda 2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 101
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

ma ba,...tale zelena barva je cicifuj <_<

Po mojem je ta zelena bolj za naravovarstveno ozave??ene...al pa za lovce... :hohoho:

Napisano

Al pa za lubitle konoplje - rastline v neindustrijske namene! <_<:hohoho:

Ja,ga skrije? v konoplji in ko pridejo mimo organi pregona,te ne vidijo ker si skrit v mazdi-zelenjavkotu... :D

Napisano

jaz pa mislim, da je ta model narej posebej za Irce, ki pridejo v salon in so navdu?eni nad zeleno barvo: "Isn’t it the fine-looking green car, laddie"

33112_1.png

Napisano

No fantje vidm da ste se razpisali na dolgo in ?iroko jo pohvalili :bravo: in grajali :( .naj ?e jest zej povem moje mnenje kot bodo?i voznik nove mazdice 2.uglavnem zej furam tastaro mazdo2 plus line 2 in avto mi osebno zgleda in deluje ?eprov, je moj, kukr enoprostorc, kot je un napisov je bl za jabka preva?at sam jebiga za tak dnar dobr avtomobil?ek z malo ?udno obliko, voz se fajn pa ni po?re?na sam sej ne sme bit sej ma le 75 konj.Stestirov sm pa tud novo 2 in sicer z TePLUS opremo in po 20 km vo?ne morem re?t da je avtomobil?ek hud, tud mal ve? da od sebe k ma 83 konj pa nasplo?no je veliko izbolj?an, sedi se veliko bolj in spredaj in zadaj ?eprov so u avtomagazinu napisal da udobno na zadnjih sede?ih sedijo do 165 cm vi?ine no jest mam 186 cm pa sm ?ist normal sedu veliko bolj kot v svoji....?e potegnem ?rto ?ez vse skupaj da ne bom vse posebaj opisoval pa vas dolgo?asil je tanova mazdica hud izbolj?an stroj?ek in komi ?akam februar da jo dobim...

Napisano

Pa nikar pozabit, da ima poleg 11 konjev ve? ?e cca 100kg manj kot stara dvojka. To pa je ?e razlika, ki se ?e ob?utno pozna ;)

33112_1.png

Napisano

jest mam GT naro?eno tko da je to 28 konj ve? :jupiii: pa natan?no 85 kg la?ja bo pa 5cm dalj?a....ja res je Allyssa ful sem na?akov sam kva ?mo saj fest bo pol, ne pa zej k s to kocko k se vozm :D

Napisano

hehe,..tud res :D

js vem da se mi je vlekl k sm ?akala mojo 14 dni :wacko:

ampak js sm ?e tko ful nestrpno bitje :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kar lepa zadeva. Videna danes. Malo sicer spominja na kak?no Corso, ampak vsekakor je pa veliko bolj evropski dizajn kot prej?nja 2ka. :blink: Pazite registracijo. B)

post-285-1193433754_thumb.jpg

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Hudo, Mazda 2 ljimuzin :bravo:

?e bo cena pametna bi se znal kr prodajat :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Upam d nav niti prbli?n tako skropucalo kot nekatere kvazi limuzince tega razreda, npr. polo, fabia, thalia <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Upam d nav niti prbli?n tako skropucalo kot nekatere kvazi limuzince tega razreda, npr. polo, fabia, thalia <_<:D

baje naj bi veliko obetala :ne vem: bomo videli :ouje:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Objavljena slika

..bo treba v ?ivo videt

edino kar mi res negativno pade v o?i.. a se vam ne zdijo kolesa nekoliko (pre)mala

Napisano

Jap, Mazda ima ?e vseeno malo feti?a na majhne bicikle. :blink: To mi je prvo padlo v o?i.

Pa tudi druga?e ni videti ravno privla?na kot HB. Sicer pa nikoli nisem razumel ?emu dajejo na trg 4 vratne verzije avtov kot so Polo (Classic), Fabia, Clio (Thalia)... 4 vratni naj imajo ?e toliko ve?ji volumen v pritlja?niku ampak kaj ti to pomaga ?e pa ma? v pritlja?nik ?isto majhno odprtino. 3 ali 5 vrat rula. B)

Napisano

Mal preve? na novga forda mondea spominja, ampak to ni n? ?udnega glede na sodelovanje ford-mazda.

POZOR!

Napisano

tule si preberte...

je kar v?e?na.... dale? naprej pred thalio & co. :) aja ?al samo za azijske kupce ;)

http://www.avto.info/news.php?id=60587

Objavljena slika

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 1 mesec kasneje...
Napisano

?e se ?e zdj vozjo do trgovcev zakaj se pol ?aka po tri mesce?

POZOR!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Na koncu pa za finiš še 500€ kazni za vsako smet, ki jo odvržeš, tudi ogorek in bo vse lepo čisto kot je na Kajmanskih....  Tam ene smetke ne najdeš tudi če jo iščeš razen v košu za smeti...  Vem, da ni mogoče, ker vlada takoj pade ampak bi delovalo.... 😉
    • Nikoli ne poljubljaj ljubico pred hišo, ker ljubezen je slepa, sosed pa ne...
    • Po nekaj časa je za spremembo "beli" ne črni pezek.... 
    • Daj mi slikaj kako in plastiko okoli ogledala, kjer so lucke.  ker ne vem ali ima enako kakor predFL
    • Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.