Allyssa Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 ma ba,...tale zelena barva je cicifuj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 ma ba,...tale zelena barva je cicifuj Po mojem je ta zelena bolj za naravovarstveno ozave??ene...al pa za lovce... Citiraj
Allyssa Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 za lovce na kobilce? ker se ?udovito skrije v travi,..za v gozd je pa presvetla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Al pa za lubitle konoplje - rastline v neindustrijske namene! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Al pa za lubitle konoplje - rastline v neindustrijske namene! Ja,ga skrije? v konoplji in ko pridejo mimo organi pregona,te ne vidijo ker si skrit v mazdi-zelenjavkotu... Citiraj
Boss Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 jaz pa mislim, da je ta model narej posebej za Irce, ki pridejo v salon in so navdu?eni nad zeleno barvo: "Isn’t it the fine-looking green car, laddie" Citiraj
BITJE Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 No fantje vidm da ste se razpisali na dolgo in ?iroko jo pohvalili in grajali .naj ?e jest zej povem moje mnenje kot bodo?i voznik nove mazdice 2.uglavnem zej furam tastaro mazdo2 plus line 2 in avto mi osebno zgleda in deluje ?eprov, je moj, kukr enoprostorc, kot je un napisov je bl za jabka preva?at sam jebiga za tak dnar dobr avtomobil?ek z malo ?udno obliko, voz se fajn pa ni po?re?na sam sej ne sme bit sej ma le 75 konj.Stestirov sm pa tud novo 2 in sicer z TePLUS opremo in po 20 km vo?ne morem re?t da je avtomobil?ek hud, tud mal ve? da od sebe k ma 83 konj pa nasplo?no je veliko izbolj?an, sedi se veliko bolj in spredaj in zadaj ?eprov so u avtomagazinu napisal da udobno na zadnjih sede?ih sedijo do 165 cm vi?ine no jest mam 186 cm pa sm ?ist normal sedu veliko bolj kot v svoji....?e potegnem ?rto ?ez vse skupaj da ne bom vse posebaj opisoval pa vas dolgo?asil je tanova mazdica hud izbolj?an stroj?ek in komi ?akam februar da jo dobim... Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 joj BITJE...se bo? pa na?aku velik potrpe?ljivosti ti ?elim Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Pa nikar pozabit, da ima poleg 11 konjev ve? ?e cca 100kg manj kot stara dvojka. To pa je ?e razlika, ki se ?e ob?utno pozna Citiraj
BITJE Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 jest mam GT naro?eno tko da je to 28 konj ve? pa natan?no 85 kg la?ja bo pa 5cm dalj?a....ja res je Allyssa ful sem na?akov sam kva ?mo saj fest bo pol, ne pa zej k s to kocko k se vozm Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 hehe,..tud res js vem da se mi je vlekl k sm ?akala mojo 14 dni ampak js sm ?e tko ful nestrpno bitje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 bi rekel damn s5 izzivam usodo da bom moker Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 Kar lepa zadeva. Videna danes. Malo sicer spominja na kak?no Corso, ampak vsekakor je pa veliko bolj evropski dizajn kot prej?nja 2ka. Pazite registracijo. Citiraj
KAALman Napisano 8. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2007 http://www.mazda.com/publicity/release/200...711/071119.html Citiraj LP KAALman
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Hudo, Mazda 2 ljimuzin ?e bo cena pametna bi se znal kr prodajat Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Upam d nav niti prbli?n tako skropucalo kot nekatere kvazi limuzince tega razreda, npr. polo, fabia, thalia Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Upam d nav niti prbli?n tako skropucalo kot nekatere kvazi limuzince tega razreda, npr. polo, fabia, thalia baje naj bi veliko obetala :ne vem: bomo videli Citiraj If in doubt, flat out...
Guest BrainY Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 ..bo treba v ?ivo videtedino kar mi res negativno pade v o?i.. a se vam ne zdijo kolesa nekoliko (pre)mala Citiraj
Symon Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Jap, Mazda ima ?e vseeno malo feti?a na majhne bicikle. To mi je prvo padlo v o?i. Pa tudi druga?e ni videti ravno privla?na kot HB. Sicer pa nikoli nisem razumel ?emu dajejo na trg 4 vratne verzije avtov kot so Polo (Classic), Fabia, Clio (Thalia)... 4 vratni naj imajo ?e toliko ve?ji volumen v pritlja?niku ampak kaj ti to pomaga ?e pa ma? v pritlja?nik ?isto majhno odprtino. 3 ali 5 vrat rula. Citiraj
nisde Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Mal preve? na novga forda mondea spominja, ampak to ni n? ?udnega glede na sodelovanje ford-mazda. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Kok nej bi bla pa dou?ina tagale sedan?ka? Vrjetn okol 4000 mm? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 12. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2007 tule si preberte... je kar v?e?na.... dale? naprej pred thalio & co. aja ?al samo za azijske kupce http://www.avto.info/news.php?id=60587 Citiraj LP KAALman
matej1111 Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Evo, naro?il novo Mazdo 2 in jo pri?akujem sredi maja! Bom ponosno prilimal par slikic, ko bo parkiran pred mojo hi?o! :mi pijemoo: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 Lepo Sem pa v?eraj na poti iz Maribora sre?al tale dva kamiona Citiraj
nisde Napisano 16. januar, 2008 Prijavi Napisano 16. januar, 2008 ?e se ?e zdj vozjo do trgovcev zakaj se pol ?aka po tri mesce? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.