LabiGT Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 ---ne mislim nobenga uzalt--- Kdo je izumil triatlon? Cigani. Pes grejo na bazen, vrnejo se pa s kolesom. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda-mx3 Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 koga ces uzalit, ce pa je res JOKE noooo... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
DonFilipo Napisano 24. september, 2004 Prijavi Napisano 24. september, 2004 Kako se zacenja ciganski recept za palacinke? "Ukrades 2 jajca..." Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
LabiGT Napisano 24. september, 2004 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2004 Kako se zacenja ciganski recept za palacinke? "Ukrades 2 jajca..." hahahah al pa una: Kam skrivajo cigani denar? -Pod milom. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2004 Prijavi Napisano 1. oktober, 2004 Kmet se pogovarja z znancem o svojih treh hcerah. Slednjega zanima, kaj pocnejo in kako jim gre. Kmet pripoveduje: "Ena je zdravnica. Vsakih stirinajst dni pride po vreco krompirja. Druga je slikarka. Posel ji gre slabo. Nazadnje je prodala kolo, da je lahko prezivela. Tretja je prostitutka. Ne vem sicer kaj to je, ampak dela ima toliko, da ji ob vikendih se moja zena pomaga." Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2004 Prijavi Napisano 1. oktober, 2004 No No Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 YavarYe X6V6 tale je pa huda ja! ?tirje kolegi v gostilni klepetajo. Pa gre en na vece oni pa se za?nejo hvaliti s svojimi sinovi. Prvi: "Moj je bil zidar. Ker je tako pameten je kmalu postal mojster in ?ez nekaj let je ?el na svoje. Meni z ?eno je ?e zdavnaj postavil ?udovito vilo. Tako bogat je, da je zadnji? ?e svojemu kolegu zastonj naredil vikend na morju. Drugi: "Moj sin je za?el kot pralec v avto salonu. Njegovo ljubezen in znanje do avtomobilov so kmalu prepoznali tudi v salonu. Nedolgo zatem je postal prodajalec. Ker je prodal 50% ve? avtomobilov kot drugi prodajalci je dobival ogromno pla?o. Po enem letu je odprl svoj salon in servis. Mazdo 6 na parkiri??u nama je on ?enkal. Tako dobro mu gre da je zadnji? svojemu prijatelju enostavno ?enkal nov avto. Tretji: "Moj je Bil najprej ekonomist. Ker je obvladal posel je ?el za borzni?kega posrednika in obogatel. Jaz in ?ena ?iviva samo ?e od obresti od nekaj prodanih delnic, ki nama jih je ?enkal. Neko? je svojemu najbolj?emu prijatelju ?enkal delnice v vrednosti 50.000 evrov. Takrat se vrne ?etrti iz veceja in vpra?a o ?em te?e debata. Povejo mu, da se pogovarjajo o svojih sinovih. "Ah moj ni ni? posebnega. Vedno ej bil lenuh, ?el je za frizerja. Takrat mi je priznal, da je peder in sem ga vrgu iz hi?e. Ampak mu gre pa presenetljivo dobro. Frizira znane ljudi in njegovi fanti so mu ?e ?enkali vikend na morju, nov avto in delnice v vrednosti 50.000 Evrov. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 Dodajam ?e nekaj uradni?kih BREZ PLESA "Zakaj uradniki ne znajo plesati?" "Ker ?e ne obstaja glasbena skupina, ki bi znala igrati tako po?asi." URADNI?KA O?ALA "Zakaj imajo uradniki o?ala?" "Da se, pri tem ko zaspijo za mizo, ne pi?ijo s svin?nikom v oko."# RUBE? Sodni rube?nik je pri?el h kmetu, da mu zarubi bika. Kmet ga je vpra?al: "Ali lahko ?e enkrat nasko?i kravo, preden ga odpeljete?" Rube?nik, dobra du?a, je to dovolil. Toda bik je odpovedal na celi fronti in ni? ni pomagalo, da bi nasko?il kravo. "Tipi?no!" je ugotovil kmet, "?e eno celo uro ni v dr?avni slu?bi pa je ?e len in utrujen!" NEMOGO?E Uradnica je povedala ?efu, da je zanosila med slu?bo. Ta je razmislil, nato pa dejal: "To je nemogo?e! Prvi?: nh?e ni z ljubeznijo pri delu, drugi?: pri nas ?e nikoli ni nih?e ustvaril nekaj, kar je imelo glave in noge, in tretji?: pri nas ?e nikoli ni nih?e naredil ne?esa v devetih mesecih, ampak je za to potreboval ve? ?asa!" PO?AKAL BO Med odmorom se uradnik zvija od bole?in. Sodelavec ga vpra?a, kaj mu je. "Lulat me ti??i!" "Kaj pa ?aka?? Pojdi v strani??e!" "Si nor? Da bi na strani??e hodil med odmorom?" TRIATLON "Ali ve? v katerih disciplinah tekmujejo uradniki v triatlonu?" "Prepogniti, preluknjati in vlo?iti!" BREZPOSELNI IN URADNIKI "Kak?na je razlika med brezposelnimi in uradniki?" "Brezposelni so neko? ?e delali." NI? NIMA PROTI 2 "Jaz nimam ni? proti uradnikom. Saj niso ni? naredili!" DVE ?ELJI Uradniku se je prikazala dobra vila in mu obljubila izpolnitev dveh ?elja. "Rad bi ?ivel na kak?nem ju?nem toplem otoku!" je povedal prvo ?eljo in ?e se je zna?el na prelepem otoku. "Moja druga ?elja je, da ne bi nikoli ve? delal!" je rekel in spet je sedel v svoji pisarni. SRE?ANJE Uradnika se sre?ata na hodniku ministrstva. Pa eden vpra?a drugega: "Kaj ti tudi ne more? spati?" NADURE Uradnik, ki je ve?ino svojega delovnega ?asa prespal v pisarni, se nenadoma zbudi, pogleda na uro in vzklikne: "Oh, danes sem delal pa eno uro dalj, kot je potrebno!" PRELO?EN "Kako re?ejo, ko pokopljejo uradnika?" "Samo prelo?ili so ga!" MIKADO "Kako se uradniki igrajo svojo igro -uradni?ki mikado?" "Kdor se prvi premakne, izgubi." PO?IVANJE Nekatere pisarne v dr?avni upravi so kot grobovi. Na vratih bi lahko pisalo: "Tu po?iva ta in ta." PRIPRAVLJEN Mislim, da se Jure pripravlja na dopust!" je uradnik Miha rekel svojemu kolegu. "Po ?em to sklepa??" "Kar poglej ga, kako nemirno spi za pisalno mizo!" DELITEV DELA ?efica glavne pisarne le?i v bolni?nici. Obi??e jo kolegica Hilda. Bolnica jo zaskrbljeno vpra?a: "Je v slu?bi vse v redu?" "Seveda! Tvoje delo smo si razdelile. Petra kuha kavo, Barbara ?trika pulover, ki si ga ti za?ela, Mojca re?uje kri?anke, jaz pa spim s ?efom." ODPRTO "V dav?nem uradu je na vratih napis: "Odprto - prosimo za razumevanje." NAJKRAJ?I URADNI?KI VIC "Uradnik gre na delo..." Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
madmax Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 Policaj stopi v pisarno k komandirju : "Pred postajo le?i mrtva ?enska." Komandir : "Kaj ho?e ?" Citiraj
madmax Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 Pita Haso Husu: "Sta bi vise volio da budes, intelektualac ili homoseksualac." "Ovo drugo." "Sto?" "Bio bi uspjesniji. Brze mi ulazi u guzicu nego u glavu." Citiraj
poky Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 He he,tip se izpovedal z dna srca.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 14. januar, 2006 Prijavi Napisano 14. januar, 2006 Zakaj se Ku?an smeje ko igra nogomet? Ker ga trava ?ge?ka po jaj?kih. Umre Janez Podobnik in gre v nebesa.Tam sre?a urarja in vse polno ur in ga vpra?a od kod pa toliko ur? Ta pa:"vsak ?lovek ima svojo in ko se zla?e se kazalec premakne za eno uro"!!!" Aha",pravi Janez.Mi lahko poka?ete uro od Janeza Jan?e? Ne,njegovo uro imam v sobi kot ventilator!!! Citiraj
poky Napisano 14. januar, 2006 Prijavi Napisano 14. januar, 2006 Umre Janez Podobnik in gre v nebesa.Tam sre?a urarja in vse polno ur in ga vpra?a od kod pa toliko ur? Ta pa:"vsak ?lovek ima svojo in ko se zla?e se kazalec premakne za eno uro"!!!" Aha",pravi Janez.Mi lahko poka?ete uro od Janeza Jan?e? Ne,njegovo uro imam v sobi kot ventilator!!! He he,se strinjam..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 29. januar, 2006 Prijavi Napisano 29. januar, 2006 Pred javno hi?o seksata pes in psica. Pri tem sta precej ?ivahna, zato padeta skozi kletno okno v klet. Dogajanje opazuje fanti?ek. Malo se obotavlja, nato pa pozvoni pri vratih javne hi?e. Vrata odpre "pufmutti", mali pa re?e: "Teta kurva, va?a reklama je padla v klet." Citiraj
David Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Ene par hudih AUDI : Another Ugly Deutsche Invention BMW : Brings Me Women, Be My Wife pa ?e ena za BMW BMW: Bought My Wife FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fix Or Repair Daily SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything Citiraj Feel free....
poky Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Kaj pa Mazda pol pomeni?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Kaj pa Mazda pol pomeni?? No?e? vedet .... Citiraj Papa, Tomi
madmax Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 Ampak tale je pa resni?na: mi je kolega pravu ko je bil v Am., kako ameri?ani re?ejo FIATom-Fix It Again Tony Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 31. januar, 2006 Prijavi Napisano 31. januar, 2006 pa fiat sploh pride cel do am. da ne razpade prej Citiraj
poky Napisano 1. februar, 2006 Prijavi Napisano 1. februar, 2006 pa fiat sploh pride cel do am. da ne razpade prej He he,mo?na... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 15. februar, 2006 Prijavi Napisano 15. februar, 2006 So tri muhe v gostilni. Pa pride natakar pa mu rece prva: jaz bom eno veliko porcijo dreka s cesnom pa cebulo! Pa rece druga: jaz pa bom eno porcijo dreka s cesnom! Pa rece tretja: jaz pa bom eno porcijo dreka brez vsega da mi ne bo iz ust smrdelo! Nekega dne gre mama lisica v trgovino, in rece otrokom naj ostanejo doma.in ko je mama v trgovini,mimo malih lisick pride zajec,pa jim govori jebem vam jaz mater.ko pride mama domov ji to povejo otroci.naslednji dan mama pocaka na zajca in ga zacne lovit.zajec pobegne v lukno v drevesu ,lisica pa se zatakne v luknjo in ne more ven.zajec pride zkozi drugo luknjo ven,pride k riti lisice in rece:Sej jaz ne bi ampak otrokom sem obljubil. Neki za lep?i dan! Citiraj
Symon Napisano 15. februar, 2006 Prijavi Napisano 15. februar, 2006 Sej jaz ne bi ampak otrokom sem obljubil.Tale pa je LOL! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.