poky Napisano 15. februar, 2006 Prijavi Napisano 15. februar, 2006 He he,dobre finte!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Ker sem upo?teval naslednji preprosti nasvet, ki sem ga na?el v ?asopisnem ?lanku (mislim celo, da je bil to na? predesdnik!:->) , sem kon?no na?el svoj notranji mir. Nasvet pravi takole: "Kon?ati mora? vse stvari, ki si jih za?el." Zato sem pogledal okoli po hi?i, da bi videl vse stvari, ki sem jih za?el in pustil nedokon?ane... In preden sem danes zjutraj zapustil hi?o, sem do konca spraznil odprto buteljko rde?ega vina, spil se nekaj belega vina, prav tako tudi Whisky, Bailey's, J?germeister in Viljamovko, pojedel Aspirin in preostanek sirove torte ter vre?ko rumovih kroglic... Pojma nimate, kako od?tekano in notranje pomirjeno se po?utim... Citiraj
Guest BrainY Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Ene par hudihAUDI : Another Ugly Deutsche Invention BMW : Brings Me Women, Be My Wife pa ?e ena za BMW BMW: Bought My Wife FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fix Or Repair Daily SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything BMW - bei mercedes weckgeworfen FoRD - fabrika originalnih rezervnih delov Citiraj
madmax Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 ?upnik ob cesti najde mrtvega osla in gre prijaviti na policijo. Polcaja gresta pogledat in se pozabavata: POLICIST: "Gospod ?upnik, kako ga bomo pa pokopali? Z vsemi ?astmi?!?" ?UPNIK: "Ja fantje, svojce sem obvestil, sedaj pa naredite z njim kar ho?ete!!! Citiraj
Guest BrainY Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 tale slika je pa res brez komentarja... Kandidatka za idiotko leta: Citiraj
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Pa kaj si nor!!! Kaj te taki tam delajo sploh??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 31. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2006 ta zenska je ful podobna Angeli Merkel...po mojem je neka finta ko se je srecala z bushem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 Ker sem upo?teval naslednji preprosti nasvet, ki sem ga na?el v ?asopisnem?lanku (mislim celo, da je bil to na? predesdnik!:->) , sem kon?no na?el svoj notranji mir.Nasvet pravi takole: "Kon?ati mora? vse stvari, ki si jih za?el."Zato sem pogledal okoli po hi?i, da bi videl vse stvari, ki sem jih za?elin pustil nedokon?ane...In preden sem danes zjutraj zapustil hi?o, sem do koncaspraznil odprto buteljko rde?ega vina, spil se nekaj belega vina,prav tako tudi Whisky, Bailey's, J?germeister in Viljamovko,pojedel Aspirin in preostanek sirove torte ter vre?ko rumovih kroglic... Pojma nimate, kako od?tekano in notranje pomirjeno se po?utim... Zakon, stari! Sliko te butaste ?enske sem pa ?e videl. S.T.U.P.I.D!!!! Citiraj
Violet Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 In preden sem danes zjutraj zapustil hi?o, sem do koncaspraznil odprto buteljko rde?ega vina, spil se nekaj belega vina,prav tako tudi Whisky, Bailey's, J?germeister in Viljamovko,pojedel Aspirin in preostanek sirove torte ter vre?ko rumovih kroglic... Pojma nimate, kako od?tekano in notranje pomirjeno se po?utim... ....pi?e? iz tega ali onega sveta? Citiraj
poky Napisano 31. marec, 2006 Prijavi Napisano 31. marec, 2006 ....pi?e? iz tega ali onega sveta? Pi?e iz tega,?ivi pa na onem.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 Po?ta Slovenije obve??a, da bo iz prodaje takoj umaknila znamke s podobo predsednika vlade Janeza Jan?e. Kot razlog navajajo dejstvo, da znamke vse bolj odpadajo s kuvert in razglednic. Po natan?nem pregledu vzroka so v Po?ti Slovenije ugotovili, da ljudje pljuvajo na napa?no stran znamke... tole je pa vic meseca - definitivno Citiraj
LabiGT Napisano 6. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2006 ....medtem pa v so v ameriki ukinili postne znamke s sliko pamele anderson. Razlog: ljudlje so lizali napacno stran znamke Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 tale slika je pa res brez komentarja...Kandidatka za idiotko leta: ?e ena tipi?na ameri?ka Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 Gre dru?ina domov z zabave in jih ustavi policaj. Mo? odpre okno in policaj ga vpra?a ?e je pil.Pa ata prav da ni, da alkohola ne pije. Policaj mu ne verjame in mu da pihat. Ata pihne - 1.2 . Pa ata re?e da to ne more bit prav ker ne pije, to je neki narobe z alkotestom. Policaj re?e v redu bo pa ?e ?ena pihala. Pa ata prav ni problema ?ena alkohola tud vidt ne more. ?ena pihne-1.2 .Pa ata re?e to tud ne more biti prav. Dejte ?e otroku pihat, za njega boste pa ja verjel da ni pil. Policaj da otroku pihat-1.2 .Pa se mu to ?udn zdi, pa re?e v redu o?itno mam jaz pokvarjen alkotest, lahko greste. Se pelje familija naprej, pa re?e mo? ?eni- a vid? da je bilo v redu da sva dala ?e tamalmu dva deci. Mujo gre mimo policijske postaje, kjer pi?e: I??emo ?loveka zaradi posilstva.Takoj stopi noter in se prijavi za delo. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Violet Napisano 15. april, 2006 Prijavi Napisano 15. april, 2006 PREBERI, NE BO TI ?AL. Tri ?enske so nekega son?nega nedeljskega popoldneva igrale golf. Ena od njih ni bila preve? spretna in njena ?ogica odleti v gozd.Gre jo poiskati in namesto ?ogice najde ?abo ujeto v past. "Re?i me", re?e ?aba "in izpolnila ti bom 3 ?elje". ?enska se ni dolgo obotavljala. Re?i ?abo, nato ji ta re?e; "Hvala ti, ampak pozabila sem ti nekaj omeniti. Vse kar si za?eli? bo tvoj mo? dobil 10krat toliko." "Nimam ni? proti", je bila zadovoljna. Njena prva ?elja je bila, da postane najlep?a ?enska na svetu. "Ali se zaveda?", jo opozori ?aba, "da bo tvoj mo? postal dale? najlep?i mo?ki na svetu? Pravi Adonis. Vse ?enske ga bodo preganjale". "Ni problema. Ker bom jaz najljep?a ?enska na svetu, bo on videl samo mene." In tako ?enska postane najlep?a na svetu. Nato si za?eli postati najbogatej?a. "Ampak to bo napravilo tvojega mo?a desetkrat bogatej?ega od tebe". "To me sploh ne skrbi", odgovori ?enska. "Kar je njegovo je tudi moje. In tako ?enska postane najbogatej?a na svetu. "In kaj je tvoja zadnja ?elja?", je bila radovedna ?aba. "?elim imeti la?ji sr?ni infarkt!" Sporo?ilo zgodbice je, da so ?enske inteligentne. Nikar se kdaj ne ?ali z njimi! POZOR: ?e si ?enska, ne beri dalje. Za tebe je vic kon?an. Po?akaj na tem mestu in se po?uti superiorno ?e si mo?ki, pojdi na dno strani... . .. . .. . .. . .. . .. . .. . .. . .. . .. . . . .. . .. . .. . Mo?ki je torej imel desetkrat LA?JI sr?ni infarkt! Nauk te zgodbice je, da ?enske res mislijo, da so zelo inteligentne. Pustimo jih, naj tako mislijo in u?ivajmo v spektaklu. P.S. ?e si ?enska in ?e bere?, je to dokaz, da ?enske NIKOLI NE POSLU?AJO!!! mal za hec Citiraj
Violet Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 nikol ne uganete, zakaj sem vam tega poslala Citiraj
suicidal Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 a si do?ivela LA?JI sr?ni infarkt? al si bolj slaba v golfu? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 nikol ne uganete, zakaj sem vam tega poslala Ker si mo?ki?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Ker si mo?ki?? AAAAAAAuch...... Citiraj Feel free....
Violet Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 nimate domi?ljije...zato pa je ?ivljenjska statistika za vas porazna, smeh fantje je pol zdravja.... zato vam po?iljam ?e enga va?ga kako "crnogorac" ?eta psa Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 ahm Violet tistela bli?nica ne dela, predvidevam da je iz tvojega maila, kot priponka nekemu e-mailu... Citiraj
Violet Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 ahm Violet tistela bli?nica ne dela, predvidevam da je iz tvojega maila, kot priponka nekemu e-mailu... zdej sem popravla Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.