Marko_mx-3 Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Pa res ni videti , zaupaj nam uporabni?ko ime in geslo pa bomo videli ?aka mala Citiraj
David Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 N? ni ?e gor violica...... Citiraj Feel free....
madmax Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Napisano 5. februar, 2007 Slovenec je zjutraj v nekem lokalu v Ljubljani pil kavo in jedel toast z maslom in marmelado, ko je k njemu prisedel Hrvat, ki je va?no ?ve?il ?ve?ilni gumi. Slovenec ga je ignoriral, ampak Hrvat je kljub temu za?el s pogovorom. "A vi, Slovenci, pojeste cel kruh za zajtrk?" Slovenec je, nejevoljen zaradi vsiljivosti, odvrnil: "Ja, seveda ..." Hrvat je napihnil velik balon in potem nadaljeval: "Mi pa ne. Na Hrva?kem pojemo le sredico. Skorje zbiramo v kontejnerjih, jih recikliramo, potem jih predelamo v toast kruhke in nazadnje prodamo v Slovenijo." Hrvat je to rekel z zlobnim nasme?kom na obrazu, Slovenec pa ga je le tiho poslu?al. Hrvat je kljub temu vztrajal: "A vi, Slovenci, pojeste tudi vso tisto marmelado na toastu?" Slovenec je spet mirno odvrnil: "Seveda." Hrvat, s ?igumijem med zobmi, je spet zlobno dejal: "Mi pa ne. Na Hrva?kem za zajtrk jemo sve?e sadje. Vse olupke, ko??ke in ogrizke vr?emo v kontejnerje, jih recikliramo, predelamo v marmelado in potem prodamo v Slovenijo." Potem je Slovenec vpra?al njega: "A vi na Hrva?kem kaj seksate?" Hrvat se je vzvi?eno nasmehnil in dejal: "Valjda!" Slovenec se je nagnil bli?je k Hrvatu in vpra?al: "In kaj naredite s kondomi potem, ko jih uporabite?" Hrvat: "Stran jih vr?emo, kaj pa drugega?!" Slovenec: "Mi pa ne! V Sloveniji jih vr?emo v kontejner, jih recikliramo, pretopimo v ?ve?ilne gumije in jih prodamo na Hrva?ko! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.