Skoči na vsebino

Kterga ponudnika?

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

Ahoj kolegi!

Nekteri zihr kr obvladate net in zadeve povezane z njim!

Jz sm se zdej (ve? al mn) odlo?u d ho?m met tut u moji Sutjeski kokr tok normalno povezavo z medmre?jem, pa ?e neki sm sli?u da ma Siol neko akcijo da je 3 mesce đabe, sam ne vem zdej al je pol kak trik in ti po 3 mescih nabijejo kako mu?ko tarifo, al je vse kulj?! <_<

Drga? pa kabelski dostopi men nekako odpadejo, ker mam doma navadno anteno in me tut sicer TV kanali ne mikajo niti mav, ker te fakin ki?te itak ne gledam kej ve? kt urco na tedn oz. ponavad gledam g. Debevca, pol pa zlo mal ?e ?esa druzga! :danzoman:

Se pravi rad bi da mi svetujete kaj se mi spla?a uzeti in kok cca. ko?ta zadeva! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e ma? mo?nost v tvojem kraju,se ti definitivno najbolj izpla?a met T2. :bravo: Samo preveri najprej TUKAJ,kak je s tem pri tebi. <_< Glede Siola pa v tej akciji,ki jo omenja?,mislim,da ni kake cake,pa? morejo se malo spustiti z neba,ker jim konkurenca prevzema dele?! :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

redevil tT2 ne more met ker sem jaz pol blizi centrali pa so neki jebal!!!

nm moje mnenje nebi se odlocu vec za SIOL kljub temu da ga mam ampak bi si raje vzev AMISOV paket ki je cenovno veliko bolj ugoden pa se manj komplikacij je!!!

kaj pa bos uzev pa je tako samo tvoja izbera!!! <_<

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Glej samo kateri je cenovno bolj ugoden.Kajti nobeden ni slab bil sem uporabnik siol-a 2 leti in nisem imel ni? slabih izku?en.Res pa da proti t-2 ima zelo zasoljene cene.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zakaj vsi da ima siol zasoljene cene? ko pa mam jaz mese?no naro?nino 20? in mi v 4letih uporabe adsla in ?e prej 2leti uporabe klicnega dostopa, deloval zelo vredu in tudi ?e je kdja pri?lo do kakih majhnih komplikaj( uni?en modem) sem poklical so bili ?ez kake 2ure ?e tukaj in mi dali takoj novega, seveda na njihov ra?un

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zakaj vsi da ima siol zasoljene cene? ko pa mam jaz mese?no naro?nino 20? in mi v 4letih uporabe adsla in ?e prej 2leti uporabe klicnega dostopa, deloval zelo vredu in tudi ?e je kdja pri?lo do kakih majhnih komplikaj( uni?en modem) sem poklical so bili ?ez kake 2ure ?e tukaj in mi dali takoj novega, seveda na njihov ra?un

Zato, ?e pogleda? recimo povezavo 1/256 pri t-2 pride 22 euro-v pri siolu pa 26 eurov to je 4 evre pri zelo nizki povezavi pri malo ve?jih je tudi ve?ja razlika.S tem da Siol ne podpira kak?ne ve?je povezava sploh pa majo upload v kur**.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jz u kon?ni fazi niti ne rabm nevemkva za ene ma?inke in ful pretoka podatkov! <_<

Kva pa un paket (u)piz(d)ikato? :ne vem:

Mislim, da ti bo una mal pre?voh?!Pa ?e kar draga je za par evrov ve? ima? dosti mo?nej?o in hitrej?o linijo.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Karkol bo? jemal ne vzem picikato paketa(siol), od ponudnikov pa simfonike(?e ?e obstaja), vse ostalo je ql.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja sej Zelc mogo?e ma? prov, ampak glede na to d mam ?e zdej doma dajl ap, pol ti je jasno, da vkolikor ne bom orng raz?iru obzorij, bi mogo?e tut picikato biv ok! :ne vem:

Najbolje, da vse ponudnike pogleda? itak so vsi tam nekje po kvaliteti.Glej kateri je bolj ugoden in tistega vzemi.Pa kakor je Yavarye reku unih dveh se izogibaj.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 6 mesecev kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.