KAALman Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 sem gledal slike s sre?anja v CE... pa sem se spomnil malo nazaj a ?e kdo kje v okolici LJ videva tale sstroj ? : lastnik se po nakupu ni ni? ve? oglasil, niti prijavli na forum, takda zdaj niti ne vem, ali avto ?e miga... strange feelings Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 Ja ene dva tedna nazaj sem vidu tole zadevo z MS registracijo v bli?ini Orto bara v centru LJ! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 18. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 verjetno ena in edina z MS tablico v LJ MS E8-566 Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 Ja to?no to je bla, pa ?e par stvar ma itak dost zna?ilnih, tko da ne mor? jo falit, medtem ko ti bi jo pa najbr? ?e iz letala prepoznov! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 sem gledal slike s sre?anja v CE... pa sem se spomnil malo nazaj a ?e kdo kje v okolici LJ videva tale sstroj ? : lastnik se po nakupu ni ni? ve? oglasil, niti prijavli na forum, takda zdaj niti ne vem, ali avto ?e miga... strange feelings ?e se ne motim jo je mare nekje poslikal cca 2-3 tedne naza, in slike napopal na forum. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 18. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 Yavar: nisn vidu... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 Kaj a ga mal pogre?a?? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. februar, 2007 nisem bil jaz Labi jo ve?krat opazi pri Unionu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 Labi jo ve?krat opazi pri Unionu ... pijano kot ?ep Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 kaalman sem sel iskat post, evo jo:kaalman ex Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 19. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 heh... lepo videt, da je po pol leta ?e cela upajmo da bo ?e dolgo letela mi je avto kar prirasel k srcu... zelo veliko je pripomogel k mojemu poznavanju in razumevanju Mazda V6 motorja Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 zakaj ze si ga prodal? in a bos kaj drugega nabavil, ce ja, kaj pa? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 Kaburo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 19. februar, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 zakaj ze si ga prodal?in a bos kaj drugega nabavil, ce ja, kaj pa? e, to se sve i ja pitam..: cilj je ve?ji in udobnej?i voz... kaj pa, pa ?e ne vem to?no tisti na?rti, ki sem jih mel takrat, ko sem mxo prodal, so se izjalovili... zdaj pa ?akamo na novo prilo?nost Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 19. februar, 2007 e, to se sve i ja pitam..: cilj je ve?ji in udobnej?i voz... kaj pa, pa ?e ne vem to?no tisti na?rti, ki sem jih mel takrat, ko sem mxo prodal, so se izjalovili... zdaj pa ?akamo na novo prilo?nost Kdor ?aka do?aka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.