ReDevil Napisano 5. marec, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. marec, 2007 Ne morm vrjet, u sobot zutri so me kapslni ustavl, okol 5.00, glih sm se z enga ?ura pelu, pol pa vozni?ko, prometno in jasno alkotest, ampak tko hitr se ?e nikol nism polcajov losov kot tokrat, ful ?udn da ni n? te?iv glede voza, da bi kej firbcov! :ne vem: Pihanje pa je blo 0,03, tko da je blo ok! Se je pa to dogajal kake 2 urce po po?aru, loh si mislte kaka je bla morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 13. april, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2007 Jest sm jim pa glih mal prejle nakazov 43?. Hudic me je ustavu za ovinkom parkir placa pa sem se glih zacev pripenjat... ampak hudic je ze prej vidu da nisem bil pripet. KAze da je za vogalom stav pa gledov. Kva cmo tut oni morjo zvet. :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 17. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2007 Ta link http://www.hraweb.com/vbulletin/showthread.php?t=29885 sem dobil danes po emo-CE. Preberite si malo kako obirajo zrele "hru?ke" nekateri policaji v Lepi njihovi. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 17. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2007 OK,..tisti k ste pr anketi dal opcijo 1x na mesc,..a vi to resno? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
fr3ak Napisano 17. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2007 ja ?isto resno, ponavadi vedno med vikednom ko grem delat al pa grem z kake ?age. v?asih ve? kot 1 krat na mesec pa ne da bi divjala, ampak samo kontrola prometa pa obvezne opreme Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 17. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2007 hmmmmm,..o?itno premal vn hodm Ma sj na ful kontrol naletim,..sam ustavl so me pa 2x u 4h letih pa pol,.. pa ?e to obakrat prakti?no pred domom Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
fr3ak Napisano 17. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2007 mene pa majo dokaj radi glede kontrol. no, se prvo kazn za hitrost sn tui ?e dobla. za eno ko bi mogla za pas, lu?i pa dokumente dobit pa sn se lahko zmazala Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 17. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. maj, 2007 12.000km, ?e nikoli. pa grem do MBja, do Celja, do ljubljane, nisem ves cas samo lokalni promet. niti kontrola, nic. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2007 OK,..tisti k ste pr anketi dal opcijo 1x na mesc,..a vi to resno? Ja kva pa misl?, dostkat ?e bi me sam enkat na mesc hkraj postavl bi kr vrisku od vesela! Sm pa u?eri opazu, da tok radi me pa spet nimajo, ni sicer pa preberte si u kao smeh rubriki! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2007 Ja kva pa misl?, dostkat ?e bi me sam enkat na mesc hkraj postavl bi kr vrisku od vesela! Sm pa u?eri opazu, da tok radi me pa spet nimajo, ni sicer pa preberte si u kao smeh rubriki! mogo?e pa zgleda? sumljiv? ne resno,..kr se tega ti?e mam ful sre?o,..mam 55k km pa so me 1x ustavl u enmu letu pa pol,..z 323f sm mela 50k km pa so me tud 1x u dveh letih,.. :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2007 Dobr to je ful odvisn ka?n voz ma?, zdele za 6ko mi je ?ist logi?n da te ne jebejo, ker ne izstopa kej dost, pa vejo da ma? use izpravno, medtem ko sm pa jz z rde?o GTjko se pelu po cest, me je pa kap obvezno ustavu, ?e ne drugo zarad (domnevno) izostalih homologacij, pa ?e rde?a barva ful vn seka, sploh ?e je voz "kvazi sportiva" No ampak ponavad mi niso n? mogl, sm pa ke za kako omejitev brzine, sicr n? tacga! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2007 Dobr to je ful odvisn ka?n voz ma?, zdele za 6ko mi je ?ist logi?n da te ne jebejo, ker ne izstopa kej dost, pa vejo da ma? use izpravno, medtem ko sm pa jz z rde?o GTjko se pelu po cest, me je pa kap obvezno ustavu, ?e ne drugo zarad (domnevno) izostalih homologacij, pa ?e rde?a barva ful vn seka, sploh ?e je voz "kvazi sportiva" No ampak ponavad mi niso n? mogl, sm pa ke za kako omejitev brzine, sicr n? tacga! No,mene so z 6-ko ?e dvakrat ustavli v dveh mescih.Pa mi je nakladal ,da ?e so xenonke original,pa ?e imam homologacijo za 16"-ke in podobne neumnosti.Prej pa z drugim avtom v 5 letih niti enkrat!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 18. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. maj, 2007 Jest sm pogruntal da me zmer ustavijo takrat, ko sem s kesem v riti oz. da moram pol zaradi tega v minus it. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 Danes ni moj dan, prvo mi je tablica padla v pralnici ker se je okvir polomil, zato sem ga snel, v naslednjih 15min me je pa gospodi?na v plavem ?e ujela na radar lih ob nepravem trenutku Skratka polovi?ka je 125EUR + 3 kazenske ...vsaj za tablico mi ni ni? te?ila, sam vpra?ala kje je, pa homolomo je pri mer pustila. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 sej kdaj pa je pravi trenutek sploh... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 sej kdaj pa je pravi trenutek sploh... ...bil bi 10sek kasneje ko bi ?e gorela zelena lu? za levo, tako sem pa na rde?i stal 5sek in potem je ?ele za?ela mahat ko so tisti za naravnost nehali voziti Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 Danes ni moj dan, prvo mi je tablica padla v pralnici ker se je okvir polomil, zato sem ga snel, v naslednjih 15min me je pa gospodi?na v plavem ?e ujela na radar lih ob nepravem trenutku Skratka polovi?ka je 125EUR + 3 kazenske ...vsaj za tablico mi ni ni? te?ila, sam vpra?ala kje je, pa homolomo je pri mer pustila. So te pa kar dobro kresnili. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 So te pa kar dobro kresnili. 78km/h - omejitev 50 km/h...lih prtisnu sm ga po klan?ku iz smeri gospodarca pa do semaforja kjer gre? na levo proti ?elezni?ki, desno pa tivoli, sam kaj ?em, popusta ni pa ni? dala, mah sej bo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 A ni tm 60 omejitev??? Ker ?e bi bla 50 bi ti to ?e ene 2x ve? pla?u kokr si zdj. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 Hmm, sej res, mo?no da je omejitev lih do tega kri?i??a, od bavarca na prej je zihr 50km/h. Tole s temi znaki za vsakim kri?i??em so vse razturili, pol pa glej omejitve na znakih,semaforje,pe??ce,kolesarje, pazit na ostale voznike,lepe ?enske pa ?e policaje k se za semaforji skirvajo. Po eni strani ?e dobro da obstajajo polovi?ke, ?e bi dobil ?istih 250EUR bi se mi pa snel. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2007 men se tudi zdi da je tm 50 omejitu,..60 je od stadiona do tu?a ruski car,..nism pa 100%,..je pa res glupo po?timan tole Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. maj, 2007 78km/h - omejitev 50 km/h...lih prtisnu sm ga po klan?ku iz smeri gospodarca pa do semaforja kjer gre? na levo proti ?elezni?ki, desno pa tivoli, sam kaj ?em, popusta ni pa ni? dala, mah sej bo. pa tam skoz stojijo...no ce se boljs pocutis mene so na istem kraju 7 let nazaj dobili (namest 50, sem mel 106km/h, sodnik je bil in takrat ene 58.000 sit ce se prav spomnem) aja se to, 60km/h se neha pri stadionu, allysa ma prav Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. maj, 2007 ja,..samo ni do ruskega carja,..je sam do obvoznce Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. maj, 2007 ja,..samo ni do ruskega carja,..je sam do obvoznce ja to ja, sem mislil gelde stadiona..se pravi stadion proti centru je 50km/h, stadion do wtc-ja 60km/h, naprej pa 50km/h Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 24. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2007 Jest sm pogruntal da me zmer ustavijo takrat, ko sem s kesem v riti oz. da moram pol zaradi tega v minus it. Mene tut vedno najdejo, k sm total na psu s fedrom, no ampak to je itak prakti?no zmeri, ker ?e ne drugo pa poskrbim da je su?a, sicer sm pa raj brez fedra, kt pa da bi doma gniv in dnar ?tev, treba u?ivat, ?ivi se enkat - treba skoz kam it! Zdej nedoug nazaj sm lih pla?u une polo?nce k sm dubu na obroke 3 x 10000 + 9500 stro?kov, no in si kr mislm kva bi mi morala padla, ?e predn sm pla?u ta kao obroke, da bi ?e novo polo?nco zacolov! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.