daSKAn Napisano 24. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2007 Evo jih dones... 80?, 40 v 8 dneh. Se mi je zarad nasih tumpastih prodajalcev mudil k stranki pa sem na plocniku parkiral za 20 min. Jebat ga... zdej pa poloznico nesem nasim prodajalcem pa naj plunejo dnar. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 24. maj, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. maj, 2007 Ma ja sam jz sm opazu, da mn kt se z njimi pregovarja?, slab? ti je, treba nekak na hec obrnt, u?as ti k?na veza na polciji pomaga itd.! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 jst mam pa en problem za kterga me je ful strah 6.6.2007 u sredo mam povabilo na sodnijo zarad nepla?ane kazni... uffff vsaj eno leto pa me ful zanima ka majo namen z mano nardit (obresti?? zapor ?? ) ?e bi mi lahk kdo povedu ka lahk pri?akujem Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
cleopatra Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 doma imam za dva fascikla kazni, v ?ivljenju nisem pla?al niti ene, in ne bom.nimam ni?.uradno... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 jst mam pa en problem za kterga me je ful strah 6.6.2007 u sredo mam povabilo na sodnijo zarad nepla?ane kazni... uffff vsaj eno letopa me ful zanima ka majo namen z mano nardit (obresti?? zapor ?? )?e bi mi lahk kdo povedu ka lahk pri?akujem Mislm da bo? samo pla?al zakonite obresti, v zapor dvomim da bo? ?ou, ker pol bi blo pou slovenije v ?uzi. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 Mislm da bo? samo pla?al zakonite obresti, v zapor dvomim da bo? ?ou, ker pol bi blo pou slovenije v ?uzi. ja in kake so kej te obresti??mam tri pla?e dost?? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 Odvisno kok je bla za?etna kazen...drga? pa mislm da ene 2 pla?i. Pa mal zajoki da ma? nizke prihodke pa to, ti bo mogo?e dala na obroke pla?ilo. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 he,he ok to z pla?o sm se hecu a ti to resno misli???? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 Obresti so kr krute za nepla?ane kazni. Kok je bla kazen na za?etku? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 se mi zdi da 30000 ta starga dnara Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 2. junij, 2007 Jsti bi reku da bo prbli?n 90K biv?ih sit za pla?at. Se spomnim ko mi je en razlagal da so mu v roku enga leta iz 30K nabil na 90K. Prosi jo ?e ti da na obroke, pla?i in to je to. K drga? bo sam ?e slab?. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 3. junij, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 3. junij, 2007 Va?en, da na zasli?anju ne pametuje? in da nisi vzvi?en pa se da marsikaj dogovort. Pove?, da si bil takrat v ve?ji denarni stiski in da si ?e vedno ampak, da nisi imel namena ignorirat kazni in jih lepo prosi?, da ?e je le mo?no zadevo odpla?at na obroke. Nikar se kregat, ker nima smisla in bo samo ?e ve?je sranje, so pa to premajhni zneski, da bi se ti spla?alo karkoli motovilit - prizna? napako, sprejme? kazen - be the man in se proba? dogovorit za na?in obro?nega odpla?ila. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2007 The Boss has spoken! Dr? se njegovga nasveta. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2007 ?iko boj, pomoje da ?e nav? dovzetn za pla?ilo, bi znala kaka izvr?ba padet! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 24. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 24. november, 2007 Dons mam kr cajt, pa mav po slikovnih arhivih brskam, s kako kaznijo mislte d sm se v danem primeru izvleku? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 25. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2007 ki pa ma kapo Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 25. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2007 Dons mam kr cajt, pa mav po slikovnih arhivih brskam, s kako kaznijo mislte d sm se v danem primeru izvleku? :ne vem: Kera slikca.Kva je to skrivna preprodaja drok v kateri je vpleten policaj! Noro ko v filmu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 25. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. november, 2007 Tole smo kasnej ugotovil da je g. BlackWolf, pri?a ste pa spoznavnemu nagovoru! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.